Ocak ayinda hamile kalmak isteyenler

Bendeee...
ilk bebek 2 yıllık evliyim aşılama yaptırdım ..aşılamada 13.cü günüm .
(Takvim totem için)
Yumurtlamaya göre adet günüm dündü aşılamaya göreyse yarın hayırlısı bakalım

Selam arkadaşlar 5 yıllık evliyim yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz. Geçen sene kimyasal gebelik geçirdim. Bu adet tarihimde aşılama olacaktım ki adetim 3 gün gecikti testte ikinci çizgi silik çıktı. Kan testi yaptırdım 60.2 çıktı sizce nasıl?

Oo süper cnm hamilesin cnmtenrikler 2 günyani 48 saat sonra tekrarladınöı sağlıklı ilerleyip ilerlemediğine dair

Oo süper cnm hamilesin cnmtenrikler 2 günyani 48 saat sonra tekrarladınöı sağlıklı ilerleyip ilerlemediğine dair

Teşekkür ederim. Daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için tedirginim. Yaklaşık 3 haftalık olmuş oluyo değerler 3 haftalık için düşük mü..

Teşekkür ederim. Daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için tedirginim. Yaklaşık 3 haftalık olmuş oluyo değerler 3 haftalık için düşük mü..
O konuda bi fikrim yok ama 27 bile değeri olan var sanırım 3 haftalıktı arttık katlandı 48 günde bir test yap 2 katına çıkması önemli

Bende 1yil 4 aydir evliyim arkadaslar 6 aydir felan da düşünüyoruz bebis doktor inofolic verdi yumurtamin buyuklugu yeterli degil galiba bakalim bende bekliyorum umitle

Benimki de 14 ocak bu ay aslinda doktor izleme sürecinde inofolic den baska müdahele etmedi yumurtaya 2.ay klomen e baslayacagiz bu ayki duruma gore dedi bakalim surecin.baslangicinda gibiyim ama icimde umutla basladim ins Allah hayirli bir evlat hayirli zamanda herkese ve bana verir

Selam adetim normalde bugündü belimde yaklaşık 10 gündür çok feci ağrı vardı bugün çok yok gebelik düşünüyorum ara ara kasıklarımda ağrı oluyo 10 gündür mide bulantım var acaba hamile olabilir miyim idrar testi yaptım ama negatif 4 defa düşük yaşadım doktor folbiol ve coraspin verdi bana yardımcı olur musunuz

bende istiyorum kızlar2 gündür ovulasyon testi yapıyorum bugün biraz ağrım var adet olacak gibi hissediyorum muhtemelen yumurtluyorum akıntımda var bu hafta çalışma haftası anlayacğınız bana dua edinde denk getirelim günü 1 yıldır istiyoruz

biz 8 aydan sonra tahliler vs yaptırdık eşimde varikosel çıktı malesef ameliyat oldu 2 ay olacak nerdeyse denemeye başladık tekrar hayırlısıyla bakalım. erken gitseydim diyorum keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…