Klomen ve çatlatma iğnesi mi kullandın , ben de bu ay gidecem de nasıl oluyor tam olarak anlatır mısınBen de varımm :) ilk gebelik olacak Rabbim nasip ederse.. 15 aydır evliyim bu ay iğne tedavisi gördüm dün çat.iğnesi yaptırdım. Bat 25 ocak bekliyorum bakalım :)
Ben iki ay klomen kullanmıştım daha önce canım tutmadı. Bu ay iğneye geçelim artık dedi doktorum. Adetin 3.gününde başladık "Menogon" bire bir şeklinde 10 gün vuruldum adetimin 12.günü de çat.iğnesi vuruldum. Bu on gün sürede iki günde bir doktorumu gördüm yum.ları kontrol etti E2 hormonuna baktı gayet güzel gidiyor dedi. Şimdi gün aşırı ilişki ve bekleyin dedi adetin gecikirse gel gecikmezse de 2.günü gel dedi. Senin ne zamandır olmuyorKlomen ve çatlatma iğnesi mi kullandın , ben de bu ay gidecem de nasıl oluyor tam olarak anlatır mısın
Bir yıldır olmuyor seninBen iki ay klomen kullanmıştım daha önce canım tutmadı. Bu ay iğneye geçelim artık dedi doktorum. Adetin 3.gününde başladık "Menogon" bire bir şeklinde 10 gün vuruldum adetimin 12.günü de çat.iğnesi vuruldum. Bu on gün sürede iki günde bir doktorumu gördüm yum.ları kontrol etti E2 hormonuna baktı gayet güzel gidiyor dedi. Şimdi gün aşırı ilişki ve bekleyin dedi adetin gecikirse gel gecikmezse de 2.günü gel dedi. Senin ne zamandır olmuyor
Benim de öyle canımBir yıldır olmuyor senin
Doktora gittin mi canım , inş yoktur bi sıkıntıBenim de öyle canım
Aynı durumdayız :) eşin baktı mı pekiDr gittim her şey normal çıktı canım
İnş gelmiştir bebişin :)Slm kizlar bende yeni üyeyim burda..İki yıllık evliyim benimde nasip olmadı..20 gün önce doktora gittim kist olduğunu söyledi ama sknti li degilmis..duphastOn verdi..yorumlara göre döllenme gerceklesirse tutuyormus tutması normal adet görüyorsun..benim yarın son hapımi inşallah regl olmam dua edin..Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin
Oldun mu renkli bakalimSlm kizlar bende yeni üyeyim burda..İki yıllık evliyim benimde nasip olmadı..20 gün önce doktora gittim kist olduğunu söyledi ama sknti li degilmis..duphastOn verdi..yorumlara göre döllenme gerceklesirse tutuyormus tutması normal adet görüyorsun..benim yarın son hapımi inşallah regl olmam dua edin..Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin
Oldun mu renkli bakalim
Insallah canim insallahHenüz olmadım bakalım ..Sol kasigim çok ağrıyor ama..İnş olmam
Onun da gayet güzel canımm :) bizimki stresten olmuyor bence kafama çok takıyorumAynı durumdayız :) eşin baktı mı peki
Nasibimiz kadardir hayat o yuzden stres yapmayin hayat kisa arkadaslar derin nefes alin ve arkaniza yaslanin cok sukur saglikliyim...Allahim bize hayitli mirascilar ver deyin Ve O ol derse olur... ne yapsak bos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?