Ocak ayinda hamile kalmak isteyenler

Merhaba arkadaşlar.
Ben de yaklaşık 1 yıldır evliyim 5 aydır çocuk istiyoruz ben de pcos başlangıcı çıkmıştı bu 3. Ayım olacak glifoor (1000 mg) kullanıyorum. Ve bu ay da Çan'ıma tak etti soğan kürü uyguladım 15 gün ve sabah akşam aç karnına incir yiyorum ve ovulasyon testi kullanıyorum umarım bu ay tutar beklenmeyen bat 19 ocak

Bu günkü ovulasyon testi daha iyi sanki sizce arkadaşlar bu gün ilişki olsun mu yoksa yarın daha kırmızı olur mu ??

Eklentiler

• IMG_0086.webp
    13 KB · Görüntüleme: 47
Mrb arkadaşlar 3 aylık evliyim. Bebek istiyoruz eşimle. En son 23 aralıkta adet oldum ve bittikten 6 gün sonra 28-29 aralıkta Tekrar 3 ve 4 şubatta birlikte olduk. Hamile kalma şansım nedir ilk belirtileri nasıl olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Ben de varımm :) ilk gebelik olacak Rabbim nasip ederse.. 15 aydır evliyim bu ay iğne tedavisi gördüm dün çat.iğnesi yaptırdım. Bat 25 ocak bekliyorum bakalım :)

Ben de varımm :) ilk gebelik olacak Rabbim nasip ederse.. 15 aydır evliyim bu ay iğne tedavisi gördüm dün çat.iğnesi yaptırdım. Bat 25 ocak bekliyorum bakalım :)
Klomen ve çatlatma iğnesi mi kullandın , ben de bu ay gidecem de nasıl oluyor tam olarak anlatır mısın

Klomen ve çatlatma iğnesi mi kullandın , ben de bu ay gidecem de nasıl oluyor tam olarak anlatır mısın
Ben iki ay klomen kullanmıştım daha önce canım tutmadı. Bu ay iğneye geçelim artık dedi doktorum. Adetin 3.gününde başladık "Menogon" bire bir şeklinde 10 gün vuruldum adetimin 12.günü de çat.iğnesi vuruldum. Bu on gün sürede iki günde bir doktorumu gördüm yum.ları kontrol etti E2 hormonuna baktı gayet güzel gidiyor dedi. Şimdi gün aşırı ilişki ve bekleyin dedi adetin gecikirse gel gecikmezse de 2.günü gel dedi. Senin ne zamandır olmuyor

Bir yıldır olmuyor senin

Slm kizlar bende yeni üyeyim burda..İki yıllık evliyim benimde nasip olmadı..20 gün önce doktora gittim kist olduğunu söyledi ama sknti li degilmis..duphastOn verdi..yorumlara göre döllenme gerceklesirse tutuyormus tutması normal adet görüyorsun..benim yarın son hapımi inşallah regl olmam dua edin..Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin

İnş gelmiştir bebişin :)

Oldun mu renkli bakalim

Nasibimiz kadardir hayat o yuzden stres yapmayin hayat kisa arkadaslar derin nefes alin ve arkaniza yaslanin cok sukur saglikliyim...Allahim bize hayitli mirascilar ver deyin Ve O ol derse olur... ne yapsak bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…