Ocak ayinda hamile kalmak isteyenler

Ya ne soricam size bu gebelik testlerini iliskiden 15 gün sonra yapın diye okudum dogrumu??
Diyelim ben dün ilişkiye girdim 15 gün sonrami test yapicam..Adet günüm geçse bilemi çıkmaz anlamadim

Haklısın cnm katılıyorum sana insallah..
Allah bizede gosterir insallah ama soyle bisey anlatim bi adam varmis coxugu olmuyormus okdar cocuk istiyormuski a
Allahim bana cocuk ver hwrseyimi al demis adamin sonra cocugu olmus karisini kaybetmis cocuguna yemek alacak parasida kalmamis ve sonra demis ki aslinda her ser de bi hayir varmis nankorluk ettim Allahim affet demis omdan sonra herseyi yola girmis... hayat boyle bi sinav bizim icin bunlari soyluyorum cok rahat oldugumdan degil... Rabbimin verdiklerine sukredip nankorluk etmim diye...

Ya ne soricam size bu gebelik testlerini iliskiden 15 gün sonra yapın diye okudum dogrumu??
Diyelim ben dün ilişkiye girdim 15 gün sonrami test yapicam..Adet günüm geçse bilemi çıkmaz anlamadim
Inanma inanma arkadasim daha bugun konuatuk 6gun gecikti idrarda cikmadi kan testinde bile cikmadi kiz bugun hamile oldugunu ogrendi soklarda suan ama kanda bile cikmamisti 2gun once nasil oldu hamile dediler anlamadimda...

Inanma inanma arkadasim daha bugun konuatuk 6gun gecikti idrarda cikmadi kan testinde bile cikmadi kiz bugun hamile oldugunu ogrendi soklarda suan ama kanda bile cikmamisti 2gun once nasil oldu hamile dediler anlamadimda...

Ayy hayırlı olsun çok sevindim..Tuhaf ama sonuç güzel allah bizde nasip eder insllah

Walla canim arkadasima ben bile sasirdim kanda cikmadi o doktor nasil hamilesin dedi kiza bilmiyorum ama dahada kesinlesmedi yane kizinki yarin kesinlesecek baska doktora gidecek...saskin suan

Selam kizlar ben de bu ay ilk defa tedaviye basladim vajinismusu bir bucuk ay once atlattim zaten vaji iken iki kere hamile kaldim ama düşük oldu. Vajinismusu yenince de hemen gebelik istedim bu ay klomen tedavisine basladim gerekirse catlama ignesi de vuracak doktorum. Insallah bu ay Rabbim niyetlerimizi kabul eder

kızlar adetime 5 gün var hamile miyim acaba? kan testi için kaç gün beklemem gerekiyor

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-01-11 at 00.11.07.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 72
İnşallah cnm bizde bildir :)
Kızlar takvimim uygulaması 1 gün geçti diyor bende yarın kan tahlili vericem ama bir yanlışlık var benmi anlamıyorum sat 16 Aralık ve ondan önce yani Kasım ayı 16 Kasım ben 5 gün regl oluyorum ben kaç günde bir adet görüyorum yani anlamadım bu uygulama mi yanlış kafamda deli sorular iki gündür göğüslere hassasiyet ve mide bulantim kasik ve bel ağrısı var

Cnm sen git yarın testini yaptı çok kafanı karıştırma hamiss en çıkar zatn..İnşallah öylesindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…