- 10 Ağustos 2015
- 367
- 154
- 103
- 39
Canım dün yanı iğnenin 14. Günü hcg testi yaptım 9,73 çıktı, testi bir hafta sonra tekrarlamak lazım dedi doktor, kesin olmadan eşime müjde veremedim, sende durumlar nasılİnşallah hayırlı sonuç alırsın canım heyecanla sonucunu bekliyorum
Can'ım inşallah artar sonucun şuan bencede hamilesinCanım benim de bugün ignemin 15. Günü, dün hcg testim 9,73 çıktı. Doktor ne var diyebilirim ne de yok diyebilirim ama var gibi görünüyor bir hafta sonra testi yenilemek lazım dedi. Sende durumlar nasıl??
Ben adet tarihimi bekliyorum canım boşuna umutlanmamak için. Ama iki gündür karnım çok ağrıyor içimden bir ses adet olacağımı söylüyorCanım benim de bugün ignemin 15. Günü, dün hcg testim 9,73 çıktı. Doktor ne var diyebilirim ne de yok diyebilirim ama var gibi görünüyor bir hafta sonra testi yenilemek lazım dedi. Sende durumlar nasıl??
Hayırlısı canım ya, bu ay olmazsa öbür ay olur, ben 6 buçuk yıllık evliyim iki kez kimyasal gebelik oldu malesef, ama şimdi sağlıklı bir bebegim olacak gibi hissediyorum. Rabbim bizim için en hayırlısını bilir.Ben adet tarihimi bekliyorum canım boşuna umutlanmamak için. Ama iki gündür karnım çok ağrıyor içimden bir ses adet olacağımı söylüyor
İnşallah canımm.. Bizim de yaklaşık 1 yıldır olmuyor işteHayırlısı canım ya, bu ay olmazsa öbür ay olur, ben 6 buçuk yıllık evliyim iki kez kimyasal gebelik oldu malesef, ama şimdi sağlıklı bir bebegim olacak gibi hissediyorum. Rabbim bizim için en hayırlısını bilir.
Hadi bakalım inşallahMerhabalar bat 29 ocak, beklemeye devam:)
Gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin ne güzel Allah demekki şimdiye nasip etmişKızlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim 722 beta hcg ama ne kadarlik bilmiyorum Dr randevum perşembe kese görmek için cagirdi buarada 5 yillik evliyim 3 yildir istiyordurduk 2 asilama yaptirdik tutmadi buay tup bebege basliyacaktik dogal yolla hamile kaldim inanilmaz bir sekildeAllahım isteyen herkese nasip etsin..
Tebrik ederim canım, ben de bu ay müjdeli haberi aldim, hcg testim 9 çıktı iki gün sonra da 17 çıktı, biz de altı buçuk yıllık evliyiz ilk bebegimiz olacak nasipse.Kızlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim 722 beta hcg ama ne kadarlik bilmiyorum Dr randevum perşembe kese görmek için cagirdi buarada 5 yillik evliyim 3 yildir istiyordurduk 2 asilama yaptirdik tutmadi buay tup bebege basliyacaktik dogal yolla hamile kaldim inanilmaz bir sekildeAllahım isteyen herkese nasip etsin..
Çok sevindim canıım kucağına almayı nasip etsin Rabbim..benimde bat 10 erken belirtilerini paylaşır mısın ?Kızlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim 722 beta hcg ama ne kadarlik bilmiyorum Dr randevum perşembe kese görmek için cagirdi buarada 5 yillik evliyim 3 yildir istiyordurduk 2 asilama yaptirdik tutmadi buay tup bebege basliyacaktik dogal yolla hamile kaldim inanilmaz bir sekildeAllahım isteyen herkese nasip etsin..
Cuma günü öğrendim canım ilk 9 çıktı, pazar günü de 17 çıktı, ama hâlâ net bişey söylemiyor doktorlar yarına da tekrar randevum var, 60 falan çıkar diye bekliyorum, yanı daha kesenin görülmesine var canım,burdaki yazilari okuya okuya öğrendim bir çok seyiHayırlısı olsun @gelbebiciksen ne zaman öğrendin ne kadarlik tahmini :)@bozkurt28 teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?