- 3 Ocak 2013
- 698
- 410
- 303
Menogonu 4 gün kullandım birer dozİlk gününe göre mi sayıcam çok anlamiyorumda☺eğer öyleyse 13.gün oluyor canim
Ben de 12.gün vurdurdum canım bugün de iğneden sonra 8.gün. Bu ay aklımdan çıkarayım diyorum ama hiç mümkün olmuyorİlk gününe göre mi sayıcam çok anlamiyorumda☺eğer öyleyse 13.gün oluyor canim
Ben 10Menogonu 4 gün kullandım birer doz
Oo senin adetin yakın ozaman insallah olur canimbenim en az 15 gün var.beklemek çok zor ama olur inşallah.ben geçen ay üç tane vuruldum menagon olmadı bu ay dörde çıkardı doktor.heralde yavas yavaş artacak ama inşallah gerek kalmaz.senin ilk denemen miBen 10
Darisi basima insallah hayirli olsun bebisin
Ben bundan önce iki ay klomen kullandım olmadı canım bu ay da iğneye geçtik.. Dediğin gibi beklemek o kadar zor ki. Herkes diyor düşünmediğin zaman hamile kalırsın. Keşke elimde olsaOo senin adetin yakın ozaman insallah olur canimbenim en az 15 gün var.beklemek çok zor ama olur inşallah.ben geçen ay üç tane vuruldum menagon olmadı bu ay dörde çıkardı doktor.heralde yavas yavaş artacak ama inşallah gerek kalmaz.senin ilk denemen mi
Evet aslında en önemlisi stres ama oda elde değil. 1.buçuk yıldir istiyoruz bizde.inşallah olurda güzel haberleri alırız sendenBen bundan önce iki ay klomen kullandım olmadı canım bu ay da iğneye geçtik.. Dediğin gibi beklemek o kadar zor ki. Herkes diyor düşünmediğin zaman hamile kalırsın. Keşke elimde olsa
Bizim de 14 ay oldu canımEvet aslında en önemlisi stres ama oda elde değil. 1.buçuk yıldir istiyoruz bizde.inşallah olurda güzel haberleri alırız senden
hayırlısı olur inşallah müjdeli haber verisin bugünde test yaptın mı canımMeraba anne adayları, Ben de catlama ignesi vuruldum bu ay, 9. gunu cok silik cizgi, 10. Gunu daha da silik cizgi, 11. Gunu daha da silik cizgi cikti, ve bu gun 12. Gunuydu sabah idrariyla test yapmistim dunkunden biraz daha belirgin silik cizgi cikti, yarin sabah da test yapmak icin sabirsizlaniyorum, yalniz bu silik cizgiler ignenin etkisiyle olabilir, zaten hicbir gebelik belirtim yok, yarin bir de kan testi dusunuyorum. Insallah ocak ayi bizim ayimiz olur..
Hayirlisiyla olur inşallah durumdan bizi de haberdar et canimMeraba anne adayları, Ben de catlama ignesi vuruldum bu ay, 9. gunu cok silik cizgi, 10. Gunu daha da silik cizgi, 11. Gunu daha da silik cizgi cikti, ve bu gun 12. Gunuydu sabah idrariyla test yapmistim dunkunden biraz daha belirgin silik cizgi cikti, yarin sabah da test yapmak icin sabirsizlaniyorum, yalniz bu silik cizgiler ignenin etkisiyle olabilir, zaten hicbir gebelik belirtim yok, yarin bir de kan testi dusunuyorum. Insallah ocak ayi bizim ayimiz olur..
hayırlısı olur inşallah müjdeli haber verisin bugünde test yaptın mı canım
Tesekkur ederim, canlarim, evet bugun de test yaptim hem de hem gece 3 te heyecandan hem de oglende, ikisinde basta negatif gibi duruyo isiga tutunca bi anlasiliyo silik cizgi, ama saatler sonra bayagi belirginlesiyor. Bu aksam da biraz midem bulandi ama psikolojik de olabilir, yarin sabah 10. 30a randevu aldim hastaneden test icin, yarin 14. Gunum olacak.Hayirlisiyla olur inşallah durumdan bizi de haberdar et canim
İnşallah güzel sonuç alırsınTesekkur ederim, canlarim, evet bugun de test yaptim hem de hem gece 3 te heyecandan hem de oglende, ikisinde basta negatif gibi duruyo isiga tutunca bi anlasiliyo silik cizgi, ama saatler sonra bayagi belirginlesiyor. Bu aksam da biraz midem bulandi ama psikolojik de olabilir, yarin sabah 10. 30a randevu aldim hastaneden test icin, yarin 14. Gunum olacak.
Sonucun çıkınca yaz bize de canım çok merak ettim. Bugün benim de iğnemin 15.günüDaha once iki kez kimyasal gebelik yasadigimdan yarin testte insallah hamile ciksam bile esime bir sure soylemeden durabilirsem durmayi dusunuyorum, bi kese gorulsun en guzel sekilde soylemeyi planliyorum. Insallah nasip olur canlarim, hepimize.
İnşallah hayırlı sonuç alırsın canım heyecanla sonucunu bekliyorumDaha once iki kez kimyasal gebelik yasadigimdan yarin testte insallah hamile ciksam bile esime bir sure soylemeden durabilirsem durmayi dusunuyorum, bi kese gorulsun en guzel sekilde soylemeyi planliyorum. Insallah nasip olur canlarim, hepimize.
Canım benim de bugün ignemin 15. Günü, dün hcg testim 9,73 çıktı. Doktor ne var diyebilirim ne de yok diyebilirim ama var gibi görünüyor bir hafta sonra testi yenilemek lazım dedi. Sende durumlar nasıl??Sonucun çıkınca yaz bize de canım çok merak ettim. Bugün benim de iğnemin 15.günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?