Merakla bekliyorum cnm mutlaka bizde bildir :)Sabah ilk işim gitmek uyuyamıyorum tabi :) inşallah güzel haberler veririm size sağol canım
Merhabalar,
Ben de hamile kalmak istiyorum inşallah.
2. çocuk istiyoruz bu ay itibariyle. Oğlum var şubatta 4 olacak. Bakalım en son adetım 1 ocaktı. Bakalım ne olacak?
Bu arada hamile olduğunu oğrenen arkadaşları tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah:)
Cnm oculasyon testi yumurtlama gününü gösteriyor yani bugün position gösteriye işlemlere baslakızlaaaarrrr3 ovulasyon testimde ard arda günlerde yaptım pozitifti döllenme olmuş olabilir mi sizce
Ovulasyon testi yumurtlama gününü gösteriyor benim bildiğim cnm :)ovulasyon testı nasıl birşey kızlar, anlatabılır mısınız?
Positiv gösteriyorsa işlemlere basla..Cnm oculasyon testi yumurtlama gününü gösteriyor yani bugün position gösteriye işlemlere basla
Cnm bende hiç yaptirmadim ama adetten sonra yapılıyor herhalde yumurtlama günü yaklastikça Positiv gösteriyor herhalde yani..bi google yaz istersen ovulasyon test diye..Yani testi yapınca negatifse yumurtlama öncesi mi sonrası mı anlayabiliyor muyuz?
Ya da yumurtlama yaklastıgında anlasılıyor mu?
Yumurtlama gününü internette de hesaplı biliyorsun hemen hemen adetin q günden 14 gün sayiyorsun..Yani testi yapınca negatifse yumurtlama öncesi mi sonrası mı anlayabiliyor muyuz?
Ya da yumurtlama yaklastıgında anlasılıyor mu?
pozitif gördüğüm 1. ve 3. günleri değerlendirdik dün ikinci çizgi silikti çalışamayı bugün yapıcaz kaliteli olsun hesabı işte bakalım 25 ocak benim bat stres hat safhada...Positiv gösteriyorsa işlemlere basla..
Senin bat nezaman ??
Hadi hayırlısı cnm inşallah bu ay tutar :)pozitif gördüğüm 1. ve 3. günleri değerlendirdik dün ikinci çizgi silikti çalışamayı bugün yapıcaz kaliteli olsun hesabı işte bakalım 25 ocak benim bat stres hat safhada...
Kızlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu beta hcg 85 çıktı ertesi gün 165 çıktı bakalım bekliyoruz
Ben de tıpatıp aynısını yaptım canımm inşallah tutaar :) Menogon kaç gün kullandın bir de çat iğnesini adetin kaçıncı gün vuruldun?Slm kızlar bende varim☺bu ay menagon kullandım ve bugün catlatma iğnesi vuruldum..merakla bekliyorum inşallah olur bu ay
Darisi basima insallah hayirli olsun bebisinCanım tebrik ederim bende dun ilk kez kan testi yaptım 86 cıktı doktor 1bucuk haftalıl hamilesin gibi duruyor dedi. Ikı gun sonra bıdaha kan testı yaptırmam gerekıyormus degerlerin artması için. Yarın tekrar yaptırcam ama zaman gecmio cok heyecanlıyım ınsallah bi sorun cıkmaz. Ikı gun sonra senın kan degerın ne cıkmıstı hatırlıyor musun? Dısgebelıkte dekan degerleri normal cıkıyor diye yorumlar okudum korktuö da biraz
İlk gününe göre mi sayıcam çok anlamiyorumda☺eğer öyleyse 13.gün oluyor canimBen de tıpatıp aynısını yaptım canımm inşallah tutaar :) Menogon kaç gün kullandın bir de çat iğnesini adetin kaçıncı gün vuruldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?