süper cnm allah kucagınada almayı nasıp etsın ınsallah bızde yarın kese görmeye gıdıoruz ınss göruruzcumartesi beta hcg 16.50 pzt günü 69.55 ile bende hamileyimm :)))
hayırlı olsunn cnmm ben de 24 ocakta öögrendım beta hcg 1228,8 bende yarın kese ıcın gıdıorm ınsallah görurumm21 ocakta öğrendim bende hcg 147 cuma kontrole gitcem keseyi görürüz inşallah
beta ne kadar yüksek çıkmış üstüne mi gördün acaba büyük ihtimal görürsün senhayırlı olsunn cnmm ben de 24 ocakta öögrendım beta hcg 1228,8 bende yarın kese ıcın gıdıorm ınsallah görurumm
normalde adeti 31 gunde bır oluorm ama 28-29 karısmıstı son uc ayda o yuzden ya bat gunu olucakk yada bır ıkı gun gecıkmellii uzerınden 5 gun gecmıs olucak yarın hcg degernden yarn gıdıcem ılk defa doktrabeta ne kadar yüksek çıkmış üstüne mi gördün acaba büyük ihtimal görürsün sen
korkutmak istemem ama mol gebelik falan olmasın çünkü yumurta yaşına göre bu değer 7 -8 haftalık değer sonuçları yaz lütfen olur mu hcg değerine göre kese kesin görünür hem üstüne gördüysen de ultrasonda kaç haftalık olduğu çıkar ultrason resimlerini atma albüm yap ben öyle yapıcam :)normalde adeti 31 gunde bır oluorm ama 28-29 karısmıstı son uc ayda o yuzden ya bat gunu olucakk yada bır ıkı gun gecıkmellii uzerınden 5 gun gecmıs olucak yarın hcg degernden yarn gıdıcem ılk defa doktra
cumartesi beta hcg 16.50 pzt günü 69.55 ile bende hamileyimm :)))
cnmm dun görduk keseyı sat a göre bugun tam 5+0 dün göduk cok şükür keseyikorkutmak istemem ama mol gebelik falan olmasın çünkü yumurta yaşına göre bu değer 7 -8 haftalık değer sonuçları yaz lütfen olur mu hcg değerine göre kese kesin görünür hem üstüne gördüysen de ultrasonda kaç haftalık olduğu çıkar ultrason resimlerini atma albüm yap ben öyle yapıcam :)
süper cnm doktra gttnmıKızlar ben de hamleyim. 1 hafta geçmişti test yaptırdığımda.beta hcg 3300.değer normal mi sizce.
7. haftada duymadınmı kalp atısını sat a göre kacsın suanMerhaba arkadaşlar
Bende pazartesi günü öğrendim çok şükür bebeğimi. Salı günüde keseyi gördüm inş haftaya kalp atışınıda duyarım. Rabbim isteyen herkese versin.
Sağlıklı bir şekilde inş kucağımıza alırız
hım ne zaman gıdıceksın 3-4 gun sonra duyabılırsınn ınsallah kalp atısını bende 5+0 ım bugun ıtıbaryle dun gördum daha kesyı kalp atısı ıcın 7. haftaa dedı 11 şubat6+4 üz bugün. Sat 14 aralık
ııns cnm bende 4 yıdır beklıorm dıyebılırım son bırbucuk senedırr de sıkı bır calısmamzz vardıı cok şükür allah nasıp ettıBugün hafif lekelenmem oldu gittim şuan yolunda haftaya perşembe gel dedi inş bi sorun çıkmaz ve duyarım. 4 yıldır beklediğim bebişimin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?