ocak ayında hamıle oldugunu öğrenenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizce normalmi ultrasona almaması korkuyorum kızlar çok gözükmez degerin yükselince bakalım dedi degerim 152.44

Kızlar bende düşük yaptım şubatta tutunamamış ama bugün hamile oldugumu ögrendim 4 haftalık çok yeni ultrasona almadılar rabbim korusun meleklerimizi kimseye yaşatmasın öyle bişe
cnm bnm cok gecmıs olsunn ne guzelkı rabbbım tekrardan nasıp etmıs allah ınsallah evlatlarmızı sag salım kucagımıza almayı nasıp eder

Sizce normalmi ultrasona almaması korkuyorum kızlar çok gözükmez degerin yükselince bakalım dedi degerim 152.44
normal cnm normal telas yapma kesenın gorulecegı zamana göre belırlıyo ınsallah gorunur 5+6 haftalıkken gördum ben keseyı

Çok sagolun kızlar Allah razı olsun öyle olunca çok korktum bi an genemi diye hayırlısıyla görseydim siz neler yaptınız nası gidiyor

Çok sagolun kızlar Allah razı olsun öyle olunca çok korktum bi an genemi diye hayırlısıyla görseydim siz neler yaptınız nası gidiyor
ıyı cok sukur sımdılık bı sorun yok hayırlısıyla senınde ıyı haberlerını alırız ınsallah

ıyı cok sukur sımdılık bı sorun yok hayırlısıyla senınde ıyı haberlerını alırız ınsallah
Amin saglıkla kucagımıza alırız inşallah çok şükür hayırlısı bende çok takıyorum sanırım :)

Amin saglıkla kucagımıza alırız inşallah çok şükür hayırlısı bende çok takıyorum sanırım :)
oyle oluyo cnm ya maalesef sana takma dıyemem cunku bende takıntılıyım sanırım anne adayı olmamızın kaygısı bu bebegımızı kucagımıza alana kadr bu bböyle devam etck

Kızlar bende düşük yaptım şubatta tutunamamış ama bugün hamile oldugumu ögrendim 4 haftalık çok yeni ultrasona almadılar rabbim korusun meleklerimizi kimseye yaşatmasın öyle bişe
Gecmis olsun cnm sukur hemen gene olmus Allahim bu sefer saglikla kucaklamayi nasip etdin insallah

Allah razı olsun canım çarşamba gel dedi inşallah görürüm bu sefer korkuyorum da Allah sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin :)

Yoğun ve yorucu geçen haftalardan sonra kendimi yeniden toparladım ben de ... Hamilelikte öğrendiğim birşey varsa o da malesef sağlık sektörününde aktif bir pazar haline geldiği ..ikili taramada hiçbir sorun çıkmazken sıra 3'lü taramaya geldiğinde down sendromu riski 47/1 gibi yüksek bir oran geldi .. Dünyamız başımıza yıkıldı ... aynı gün farklı bir doktora gidip gelişimsel olarak hiçbir sorun olmadığını teyit ettik ama içimiz yine rahat etmedi şuan sadece amerikada uygulanan harmony testi yaptırdık ama sonuç için 15-20 gün beklememiz gerekiyordu ... Sonucu beklerken de bu konularda uzman bir profesöre gidip muayene oldum çok şükür hiçbir sorun yoktu oğlumuzda ... 2 hafta böyle geçti ve beklediğimiz test sonucu çok iyi bir şekilde geldi... Bu süreçte doktorların ortak dili şuydu: BU TESTLER GÜVENİLİR DEĞİL evet öyleler ama insanı psikolojik olarak nasıl etkilediğinin tıpta dili yok ...çok şükür biz dualarla hayırlı bir şekilde atlattık bu günleri..Rabbim kimsemize böyle sıkıntılar yaşatmasın sağlıklı sihhatli bir şekilde kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı ... Ben çaresizde netten yorumlar aradım durdum bu süreçte umarım yazdıklarım da birinin içine su serper...

Çok güzel anlatmışsın canım biz hamileler telaşlanıyoruz sonucun iyi çıkmasına çok sevindim. Allah saglıkla bebişlerimizi kucaklarımıza aldırsın

Kızlar bazen bebeklerinizin haraketlerinde azalma oluyor mu 3-4 gündür bebeğimin haraketleri azaldı telaşlanıyorum hemen

Kızlar bazen bebeklerinizin haraketlerinde azalma oluyor mu 3-4 gündür bebeğimin haraketleri azaldı telaşlanıyorum hemen
zaten daha kucuk cnm mınık mınık harektler hıssedersn 22. haftadan sonra gunde ona cıkıcak dedı doktorum hareketlerının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…