ocak ayında hamıle oldugunu öğrenenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende bu sabah 10 gün gecikmeyle idrarda ögredim çok sancım vardı pazartesi ilk işim doktora gitmek :) Allah olmayanlarada nasip etsin saglıkla kucaklarınıza almayı nasp etsin inşllah

Bende bu sabah 10 gün gecikmeyle idrarda ögredim çok sancım vardı pazartesi ilk işim doktora gitmek :) Allah olmayanlarada nasip etsin saglıkla kucaklarınıza almayı nasp etsin inşllah
Tebrik ederimm hayırlı olsunn hamişler arasına sende girdin

ben gttgmde 4+6ydım sen kacsınben bugun 5+1 ım hamılelık takvımı dırek altıya gecıo sen kacsın kac mm di senınkı doktr bana normal dedı
gittiğimde 5+2 ydim tam olarak boyunu bilmiyorum bana da normal dedi

drygms aman normal olsun sağlıklı olsun da bnmkide öyleymiş bnde sordum

Tebrik ederimm hayırlı olsunn hamişler arasına sende girdin
Teşekkür ederim 1 senedir takip ediyodum burayı hep umutsuz pco hastasıydım klomene cevap vermediginde bıraktım olursa olur dedim artık sinirlenmiştim bi çöküntü yaşadım tüp bebek dediklerinde şok oldum 5 aydır hiç tedaviye gitmedim çok şükür rabbime nasip etti :)

Kızlar bide benim adetim çok düzensizdi hep ara kanamalar oluyordu şimdi ben tam ne zaman hamile kaldıgımı bilemiyorum doktor bilirmi yarın gidicem çok heycanlıyım korkuyorumda çok sancım var heran sökülcek gibi sanki :/

o normal bendede olmustu

valla cnm nasıl sac olur cocugun daha hıcbıseyı yok ortada anlamadım kese kesenın ıcınde sıyah noktaa bak bu dedıı bebekmı dedımm yok daha degıl bebek olcak bu dedıı karndan baktı

saç anladınız galiba..ileriki zamanlarda bile ultrasonda saç ve kıl görüntülenemiyor..

yolk sac kesenın adı..içindeki oluşum halinden bahsetmiş..

RABBİM sağlıklı hayırlı evlat versin..

saç anladınız galiba..ileriki zamanlarda bile ultrasonda saç ve kıl görüntülenemiyor..

yolk sac kesenın adı..içindeki oluşum halinden bahsetmiş..

RABBİM sağlıklı hayırlı evlat versin..
evet cnm sac anladım sonradan ögrendm yolk sac ı bılememısstımm

tprkkbr Hayırlı olsun gebeliğiniz. Ultrasonda anlaşılıyor cnm. Benim önce kan değerime bakan söyledi haftasını ertesi gün Drda aynısını söyledi. 6 haftalıktı.

tprkkbr Hayırlı olsun gebeliğiniz. Ultrasonda anlaşılıyor cnm. Benim önce kan değerime bakan söyledi haftasını ertesi gün Drda aynısını söyledi. 6 haftalıktı.
Çok teşekkür ederim belli olduguna sevindim yarın erkenden gidecem inşallah açıkcası çok merak ediyorum Allah kucagımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla :)

Güzel haberlerle gelirsin inş. Bende perşembeyi 4 gözle bekliyorum kalp atışı için. Duyunca rahatlıcam inş.

Çok tşk ederim cnm. Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip eder sağlıklı bir şekilde. İsteyen herkesede versin. Ben 4 yıldır bu günü bekliyordum 6 tedavi geçirdim hiç ummadığım anda verdi Rabbim. Tamamınada erdirir inş

Ben de bu ay öğrendim. 7 haftalık hamile olduğumu söyledi doktorum ama bi sıkıntım var. Clexane verdi doktor. Bundan 6 sene önce bi düşük yaşadım sadece kan değerlerim de gayet güzeldi. Durup dururken niye kan sulandırıcı iğne kullanır ki insan ? Bilgisi olan var mı?

düşüğe neden olan pıhtılaşma rahatsızlığı var dıye muhtemelen.. kuzenımde kullandı bu ığneyı doğum yapana kadar..

merak ettiğiniz neydi? yolk sac mı??onu mu anlatayım?
evet cnm yanı ıyı bı gelısmemı kesemız 4+6 ike bakıldı 6 mm di kesenın yerı guzen ve duzenliymiş 11 şubatta kalp atısı ıcın gıdıcem ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…