ss öylemı süper allah kucagına almayı nasıp etsın cnm ya ınsallah allah büyükkBen mucizem diyorum gerçekten mucize oldu benim bebişim. İnş kucağımada alırım. 3 tüp 3 aşılama olmadı. Tüp bebeğe geçecekken hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrenince inanmakta çok zor oldu
amın cnm amın ınsallah 11 şubatı iple cekıyorum bende düne kdr hamıle olduguma ınanmıodum taaki keseyı görene kadar ıcınde kucuck sıyahh noktacıkda gördukÂmin canım inşallah. Hafta hafta burda birlikte geçiririz hamileliğimizi
qayennn cnmnm cok şükür keseyı görduk en azından en cok korkum bnmde oydu dırek dordum keseyı görunc e ıcınde bebek varmı dedımm daha degıl ınsallah bebek olcak dedı sımdı cok kucukk dedi 6 mm di derin bi ohhh cektımBiran önce günler geçse istiyorum. Hayırlısıyla bu günü de gördüm ya geçer sanırım.
hayırlı olsun bende dün gördüm fasulye şekinde çok şirinler değilmi :)cnmm dun görduk keseyı sat a göre bugun tam 5+0 dün göduk cok şükür keseyi
O icindeki siyah nokta yolk sac dir.. yolk sac olunca bebisin kesede olduguna isaretmisamın cnm amın ınsallah 11 şubatı iple cekıyorum bende düne kdr hamıle olduguma ınanmıodum taaki keseyı görene kadar ıcınde kucuck sıyahh noktacıkda görduk
valla cnm nasıl sac olur cocugun daha hıcbıseyı yok ortada anlamadım kese kesenın ıcınde sıyah noktaa bak bu dedıı bebekmı dedımm yok daha degıl bebek olcak bu dedıı karndan baktıO icindeki siyah nokta yolk sac dir.. yolk sac olunca bebisin kesede olduguna isaretmispeki alttan mi muayene etti? Ben de kese var ama henuz icinde bir sey görüşmedi..
evett sok sirinler bnmki susamm tanesı kadrdı mercımekk gbıydı o derece sıyah noktacıkhayırlı olsun bende dün gördüm fasulye şekinde çok şirinler değilmi :)
benm ki neden büyük daha doğrusu nokta gibi değil aynı haftadayız aslında benim bildiğin fasulye şeklindeydi şu hamilelik takvimimdeki resim gibievett sok sirinler bnmki susamm tanesı kadrdı mercımekk gbıydı o derece sıyah noktacık
ben gttgmde 4+6ydım sen kacsınben bugun 5+1 ım hamılelık takvımı dırek altıya gecıo sen kacsın kac mm di senınkı doktr bana normal dedıbenm ki neden büyük daha doğrusu nokta gibi değil aynı haftadayız aslında benim bildiğin fasulye şeklindeydi şu hamilelik takvimimdeki resim gibi
cok sevndm cnm ınsallah görürüsn bende gecen hafta ögrendm pazar gunuBende hamile olduğumu geçen hafta öğrendim Çarşamba doktora gidicem keseyi görmek için hayırlısı artık
Teşekkürederim canımm seninkide hayırlı olsuuncok sevndm cnm ınsallah görürüsn bende gecen hafta ögrendm pazar gunu
evet senı cok ıyı anlıyorum gunler gecmıyor ben gebelıgımı ögrendım doktrumu aradım bana 5 gun snrasında gel dedı keseyı görmek ıcınn hop otrdum hop kalktmm çok şükğrr gun geldi çattıı gttım gördüm ıkı hafta snrada kalpatısı ıcın gtczTeşekkürederim canımm seninkide hayırlı olsuunİnşallah canım ya günler geçmiyor resmen sen bebişi gördün mü canımcım
Maşallah canım ne güzel inşallah bende görürümde şu günler geçerevet senı cok ıyı anlıyorum gunler gecmıyor ben gebelıgımı ögrendım doktrumu aradım bana 5 gun snrasında gel dedı keseyı görmek ıcınn hop otrdum hop kalktmm çok şükğrr gun geldi çattıı gttım gördüm ıkı hafta snrada kalpatısı ıcın gtcz
ınnsallah cnm ınsallah görursunnMaşallah canım ne güzel inşallah bende görürümde şu günler geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?