ocak ayında hamıle oldugunu öğrenenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ss öylemı süper allah kucagına almayı nasıp etsın cnm ya ınsallah allah büyükk

Âmin canım inşallah. Hafta hafta burda birlikte geçiririz hamileliğimizi

Âmin canım inşallah. Hafta hafta burda birlikte geçiririz hamileliğimizi
amın cnm amın ınsallah 11 şubatı iple cekıyorum bende düne kdr hamıle olduguma ınanmıodum taaki keseyı görene kadar ıcınde kucuck sıyahh noktacıkda görduk

Biran önce günler geçse istiyorum. Hayırlısıyla bu günü de gördüm ya geçer sanırım.

Biran önce günler geçse istiyorum. Hayırlısıyla bu günü de gördüm ya geçer sanırım.
qayennn cnmnm cok şükür keseyı görduk en azından en cok korkum bnmde oydu dırek dordum keseyı görunc e ıcınde bebek varmı dedımm daha degıl ınsallah bebek olcak dedı sımdı cok kucukk dedi 6 mm di derin bi ohhh cektım

2 idrar ve kan testinde bile acaba dedim ama direk keseyi görünce sanki ilk duymuş gibi sevindim. Dr benden heyecanlı biliyordu geçmişimizi. Gerçekten mi ya inanamıyorum dedim. Bide pıtpıtları duysam. Tüple gebe kalmıştım ama kalbi atmadığı için alınmıştı. İlk hedefim o şuanda

ALLAH, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza versin inşallah :)

amın cnm amın ınsallah 11 şubatı iple cekıyorum bende düne kdr hamıle olduguma ınanmıodum taaki keseyı görene kadar ıcınde kucuck sıyahh noktacıkda görduk
O icindeki siyah nokta yolk sac dir.. yolk sac olunca bebisin kesede olduguna isaretmis peki alttan mi muayene etti? Ben de kese var ama henuz icinde bir sey görüşmedi..

O icindeki siyah nokta yolk sac dir.. yolk sac olunca bebisin kesede olduguna isaretmis peki alttan mi muayene etti? Ben de kese var ama henuz icinde bir sey görüşmedi..
valla cnm nasıl sac olur cocugun daha hıcbıseyı yok ortada anlamadım kese kesenın ıcınde sıyah noktaa bak bu dedıı bebekmı dedımm yok daha degıl bebek olcak bu dedıı karndan baktı

evett sok sirinler bnmki susamm tanesı kadrdı mercımekk gbıydı o derece sıyah noktacık
benm ki neden büyük daha doğrusu nokta gibi değil aynı haftadayız aslında benim bildiğin fasulye şeklindeydi şu hamilelik takvimimdeki resim gibi

benm ki neden büyük daha doğrusu nokta gibi değil aynı haftadayız aslında benim bildiğin fasulye şeklindeydi şu hamilelik takvimimdeki resim gibi
ben gttgmde 4+6ydım sen kacsınben bugun 5+1 ım hamılelık takvımı dırek altıya gecıo sen kacsın kac mm di senınkı doktr bana normal dedı

Bende hamile olduğumu geçen hafta öğrendim Çarşamba doktora gidicem keseyi görmek için hayırlısı artık

Teşekkürederim canımm seninkide hayırlı olsuunİnşallah canım ya günler geçmiyor resmensen bebişi gördün mü canımcım
evet senı cok ıyı anlıyorum gunler gecmıyor ben gebelıgımı ögrendım doktrumu aradım bana 5 gun snrasında gel dedı keseyı görmek ıcınn hop otrdum hop kalktmm çok şükğrr gun geldi çattıı gttım gördüm ıkı hafta snrada kalpatısı ıcın gtcz

Maşallah canım ne güzel inşallah bende görürümde şu günler geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…