ocak ayında hamıle oldugunu öğrenenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar bebek odasi yapmayi dusunuyormusunuz?fikirlerinizi almak istiyorum.

Kizlar bebek odasi yapmayi dusunuyormusunuz?fikirlerinizi almak istiyorum.
bn bi düşünüorm bı vazgecıorm ama kucuck bebıse oda yapmaya gerek yok bence zaten hep yanında yatıcakk kucuk bı besık alıcam sadece kkıyafetlerı ıcın cekmecelık alabılırım belkı

bn bi düşünüorm bı vazgecıorm ama kucuck bebıse oda yapmaya gerek yok bence zaten hep yanında yatıcakk kucuk bı besık alıcam sadece kkıyafetlerı ıcın cekmecelık alabılırım belkı
Bende ayni bi istiyorum bi istemiyorum.cok kararsizim cnm

Bende ayni bi istiyorum bi istemiyorum.cok kararsizim cnm
o ankı duruma göreee artık bakarım dıorm bende evı tasımayı dusunuyorm tasırsam eger cocuk odası o zaman yapabılırım ama fazla esya almam

o ankı duruma göreee artık bakarım dıorm bende evı tasımayı dusunuyorm tasırsam eger cocuk odası o zaman yapabılırım ama fazla esya almam
Insallah cnm hayirlisi olur. zor olur ama hamileyken tasinmak.isim dusundunuz mu:)

Insallah cnm hayirlisi olur. zor olur ama hamileyken tasinmak.isim dusundunuz mu:)
tasınsakta ben hıcbıseye dokunmamm zatenn dokundurtmazlar yanı kişisel esyalarımı toparlarım sadece o kadar yok cnm ısım dusunmedım sanıyorumm dgurana kadardaa emın olamıcamm ısım konusunda degısık hos bır isim arıyorum erkek ismide cok zor maalesef

Malesef erkek isimlericok zor gercekten:)

Bende iyiyim çok şükür dün doktora gittim bebek cinsiyetini göstermesi ama doktor kemik yapısına göre kız gibi dedi :)
oo hadı ınsallah cnm bu sene erkekk senesii genelde senın kız aradann sıyrılmıs sanırımm gözun aydınn bnmde kesın kesın erkekk

oo hadı ınsallah cnm bu sene erkekk senesii genelde senın kız aradann sıyrılmıs sanırımm gözun aydınn bnmde kesın kesın erkekk
Allahım sağlıkla kucaklarimiza aldırsın artık bakalım haftaya özele gideceğim o zaman inşaallah kesinleşir :)

Kimsenin sesi çıkmamış uzun zamandır ... Nerelerdesiniz hamiş anneler???

kızlar hosgeldınızz uzun zamandır yoktunuz topiğimz bostu nasılsınız ıyısınzdr umarım

Kızlar bende düşük yaptım şubatta tutunamamış ama bugün hamile oldugumu ögrendim 4 haftalık çok yeni ultrasona almadılar rabbim korusun meleklerimizi kimseye yaşatmasın öyle bişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…