aynn cnm ınsallahAllahimin izniyle insallah cnm.kucaklarimizda yakisikli prensler olsun
bn bi düşünüorm bı vazgecıorm ama kucuck bebıse oda yapmaya gerek yok bence zaten hep yanında yatıcakk kucuk bı besık alıcam sadece kkıyafetlerı ıcın cekmecelık alabılırım belkıKizlar bebek odasi yapmayi dusunuyormusunuz?fikirlerinizi almak istiyorum.
Bende ayni bi istiyorum bi istemiyorum.cok kararsizim cnmbn bi düşünüorm bı vazgecıorm ama kucuck bebıse oda yapmaya gerek yok bence zaten hep yanında yatıcakk kucuk bı besık alıcam sadece kkıyafetlerı ıcın cekmecelık alabılırım belkı
o ankı duruma göreee artık bakarım dıorm bende evı tasımayı dusunuyorm tasırsam eger cocuk odası o zaman yapabılırım ama fazla esya almamBende ayni bi istiyorum bi istemiyorum.cok kararsizim cnm
Insallah cnm hayirlisi olur. zor olur ama hamileyken tasinmak.isim dusundunuz mu:)o ankı duruma göreee artık bakarım dıorm bende evı tasımayı dusunuyorm tasırsam eger cocuk odası o zaman yapabılırım ama fazla esya almam
tasınsakta ben hıcbıseye dokunmamm zatenn dokundurtmazlar yanı kişisel esyalarımı toparlarım sadece o kadar yok cnm ısım dusunmedım sanıyorumm dgurana kadardaa emın olamıcamm ısım konusunda degısık hos bır isim arıyorum erkek ismide cok zor maalesefInsallah cnm hayirlisi olur. zor olur ama hamileyken tasinmak.isim dusundunuz mu:)
Malesef erkek isimlericok zor gercekten:)tasınsakta ben hıcbıseye dokunmamm zatenn dokundurtmazlar yanı kişisel esyalarımı toparlarım sadece o kadar yok cnm ısım dusunmedım sanıyorumm dgurana kadardaa emın olamıcamm ısım konusunda degısık hos bır isim arıyorum erkek ismide cok zor maalesef
Benimki biraz çıktı çok dar giymezsem belli olmuyor midem çok kötüydü 1 kilo verdim şimdiye kadar hala istahim düzelmedi dahaSizin cikti mi gobeginiz?
ıyıyız cnm cok sukur sn napıosunNapiyorsunuz hamisler:)
Bende iyiyim çok şükür dün doktora gittim bebek cinsiyetini göstermesi ama doktor kemik yapısına göre kız gibi dedi :)ıyıyız cnm cok sukur sn napıosun
oo hadı ınsallah cnm bu sene erkekk senesii genelde senın kız aradann sıyrılmıs sanırımm gözun aydınn bnmde kesın kesın erkekkBende iyiyim çok şükür dün doktora gittim bebek cinsiyetini göstermesi ama doktor kemik yapısına göre kız gibi dedi :)
Allahım sağlıkla kucaklarimiza aldırsın artık bakalım haftaya özele gideceğim o zaman inşaallah kesinleşir :)oo hadı ınsallah cnm bu sene erkekk senesii genelde senın kız aradann sıyrılmıs sanırımm gözun aydınn bnmde kesın kesın erkekk
amın canım ınsallahh hepımızın allah saglıkla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsınAllahım sağlıkla kucaklarimiza aldırsın artık bakalım haftaya özele gideceğim o zaman inşaallah kesinleşir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?