- 6 Kasım 2015
- 153
- 111
- 23
- 32
Kızlar gobekler çıkmaya başladı mihadı bakalım cnm ıınsaallah
Cok hafif gobusKızlar gobekler çıkmaya başladı mi
benim çıktı ufaktan, hatta hamile pantolonu bile aldım. Arkadaşlarım farkedebiliyor göbüşümüKızlar gobekler çıkmaya başladı mi
ben 3 kilo aldım, başından beri iştahım yerindeydi hiç zayıflamadımCok hafif gobuspeki kilo aldnz mi?
evett cnm pantolonlarım olmuyoo maallesef yenı kıyafetler almaya basladım mecburenKızlar gobekler çıkmaya başladı mi
Saglikli olsunlar yeterki.benimde istahim yerinde saglikli beslenmeye dikkat ediyorum ama cok acikiyorumben 3 kilo aldım, başından beri iştahım yerindeydi hiç zayıflamadımher aya bir kilo
Bende çok acıkıyorum. Sabah kahvaltı yapıyorum arada bişeyler atıştırıyorum ama öğleni zor ediyorum neredeyse koşa koşa yemeğe gideceğim. Çok acıkınca da baş ağrısı yapıyorSaglikli olsunlar yeterki.benimde istahim yerinde saglikli beslenmeye dikkat ediyorum ama cok acikiyorum
Aynen cnm oglene dogru inanilmaz acikiyosunBende çok acıkıyorum. Sabah kahvaltı yapıyorum arada bişeyler atıştırıyorum ama öğleni zor ediyorum neredeyse koşa koşa yemeğe gideceğim. Çok acıkınca da baş ağrısı yapıyor
Benim bu aralar bel sırt ağrıları başladı. Sanırım kendimi yoruyorum bu aralarNasil gidiyor kizlar?
Benim bu aralar bel sırt ağrıları başladı. Sanırım kendimi yoruyorum bu aralarBir de eşim çok hasta onunlada ilgileneyim derken baya yoruldum Sizin nasıl gidiyor?[/QUOTE Cok gecmis olsun.Dikkat edin kendinize ltfen.Benimde ara ara bulantilarimin disinda bir rahatsizligimiz yok cok sukur.
Kesin değil ama kız dedi doktor 16. Haftada gideceğim o zaman belli olur sanırım. Sen?Cinsiyetini ogrendiniz mi?
Birazdan randevum var ikili test sonuclarimizi ogrenecez ve cinsiyet tahmininde bulunacak doktorumuz.insallah gosterir kendiniKesin değil ama kız dedi doktor 16. Haftada gideceğim o zaman belli olur sanırım. Sen?
bu sene cogu kişinin oglu oluyor kımı görsem hadi hayırlısıı yakışıklılar yolda :)Bizimde belli oldu.prensim geliyor
Nasil gidiyor cnm peki?kilo aldin mi:))benim istahim cok acik:))))Allahimin izniyle insallah cnm.kucaklarimizda yakisikli prensler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?