- 27 Aralık 2018
- 90
- 66
- 3
- 30
- Konu Sahibi SenDeliBenDeli
-
Aradım clinigi daha.cikmamis canım telefon elimde bekliom vallaCıktı mı canım sonucun
Tutmamış kızlar negatif sonuc
Normal yolla olmuyorki benimMoralini bozma canım üzülme insallah gelecek ay tutar bebeginn
Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım. Benim de 18 tane embriyodan hiç geri kalmadı. Yeniden başlamam gerekecek. Sen de biraz dinlen, inşallah yine başlarsınızTutmamış kızlar negatif sonuc
Merhaba @Sendelibendeli hastaneye gittiniz mi hiç? :)Kan werdim degerim 19.21 cıktı canım hamileyim yanii
Çubuk test nedirKızlar ben bu sabah çubuk test yaptım ama negatif çıktı. Daha dört gün var ama olsa çıkardı. Çünkü öncekinde de çubuk testle erkenden öğrenmiştim, kan vermiştim değer 25 çıkmıştı
Kaset test de denir. Evde idrarla yapılan testÇubuk test nedir
Merhaba @Sendelibendeli hastaneye gittiniz mi hiç? :)
Kırmızıları gördüm bende..
Ben seni gebe sanıyordum yaa okumuştum değerinikimyasal mı yine bir doktora görün canım sen artık
Yokk canm gebelik hiç yaşayamadım henüz hep bi negatif sonuç gördüm maalesef.Karıştırdın sanırım.
Yokk canm gebelik hiç yaşayamadım henüz hep bi negatif sonuç gördüm maalesef.Karıştırdın sanırım.
Kimyasal oluyorum hep diyen sen sanıyorum karışmış olabilir.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
cok sukur canim sen nasilsinMerhaba kızlarrr nasılsınızz
cok sukur canim sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?