- 23 Aralık 2017
- 645
- 1.218
- 113
- 30
- Konu Sahibi SenDeliBenDeli
-
Ben sana ekran resmî göndereyim canım
Önce yukarıdaki insan resmini tıkla. Kişisel bilgiler bölümüne gir. Azıcık aşağıda hamilelik takvimi varTamam canım bekliyorumm
Önce yukarıdaki insan resmini tıkla. Kişisel bilgiler bölümüne gir. Azıcık aşağıda hamilelik takvimi var
Kızlar ben dün akşam kırmızıları gördümartık umudum kalmadı
Bata 3gün var idrar testi yaptım negatif..
Acele ediyoruz ondan hep üzülüyoruz7 Ocak mı canm? Benim bat da 7 ocak bende bugün denedim meraktan ama negatif..
Sayfanın en dibinde kaydet vardıOraya kadr geldim de ondan snra degisiklikleri kaydetmiyor ki
Acele ediyoruz ondan hep üzülüyoruz
Sayfanın en dibinde kaydet vardı
Bende çok umutluydum bu ayBende yarın olacam bu ay çok umutlandım oysaki meleğimiz gelsin artık beklemek çok zor
Ben artık nasıl bir psikolojideysem kırmızıları gördüğümde bile test yaptım yaniBende bugün test yaptım ama en ufak bi silik ikinci çizgi bile yok regl beklemedeyim umudum yok benimde bu ay.
Ben artık nasıl bir psikolojideysem kırmızıları gördüğümde bile test yaptım yani
Ne güzel söylüyorsun canım inşallah :)Allah'ım yüzümüze baksın inşAllah bidaki ay pozitif sonuçlar alalım artık o duyguları bizde yaşayıp tadalım. Ay sayalım, gün sayalım, cinsiyet tahmininde bulunalım insAllah o günleri yaşayalım en kısa zamanda.
hadi canim ya insallah vardirKızlar kanı verdim sonucu bekliyorum 2 saate çıkarmış hadi hayirlisi
Inşallah canim pek umudum yok ama bekliyoruz bakalimhadi canim ya insallah vardir
canim hayirlisi neyse o olsun. Ciktimi sonucunInşallah canim pek umudum yok ama bekliyoruz bakalim
Bekliom canım.clinicten ses yok dahacanim hayirlisi neyse o olsun. Ciktimi sonucun
Bekliom canım.clinicten ses yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?