- 23 Aralık 2017
- 645
- 1.218
- 113
- 30
- Konu Sahibi SenDeliBenDeli
-
Hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin canım inşallah gebeliğin :)
Kan werdim degerim 19.21 cıktı canım hamileyim yanii
Inşallah canim benimde dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım yarın belli olcak gebelik testi yaptim dün çıkmadı tutmadı herhalAllah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah yuvanıza. Benim de 18 tane embriyodan dondurulanlar oldu, taze transfer yapılanlar oldu ama sadece bir tanesi tuttu. Çok şükür bir kızım var. İnşallah ikinci doğal yoldan olur diye deniyoruz
Allah tan Ümit kesilmez inşallah yarın çok güzel haberlerle gelirsinKızlar bana bol bol dua edin yarın test günüm kan vericem tutmadı ama genede az da olsa ümit iste
Bende yarın olacam bu ay çok umutlandım oysaki meleğimiz gelsin artık beklemek çok zorKızlar ben dün akşam kırmızıları gördümartık umudum kalmadı
Inşallah canim test yaptım çıkmadı tüp bebek olduğu için tutsa erkenden cikio silik çizgi bile olsa umudum yok ama bakalimAllah tan Ümit kesilmez inşallah yarın çok güzel haberlerle gelirsin
Benim de transferin 6.gününde çıkmıştı ama embriyolar 6 günlüktü. Yani gününe göre değişir testte çıkması. Kan verince emin olursun canım. İnşallah tutunmuşturInşallah canim test yaptım çıkmadı tüp bebek olduğu için tutsa erkenden cikio silik çizgi bile olsa umudum yok ama bakalim
Yarın yaptırayım canım. Daha çok erken. Varsa bile kanda çıkmaz ama hormonlar etkilemiyorsa üç gündür niye başım dönüyor acabaBi yaptır istersen canım
Benimkide 5.gün embriyosuydu canım ama tutunmadı herhalBenim de transferin 6.gününde çıkmıştı ama embriyolar 6 günlüktü. Yani gününe göre değişir testte çıkması. Kan verince emin olursun canım. İnşallah tutunmuştur
Hiç belli olmaz. Tahlil günü çubuk testte çıkmayıp kanda çıkan çok duydumBenimkide 5.gün embriyosuydu canım ama tutunmadı herhal
Valla bilmiorum canım yarın sabah kan vermeye gidecem bakalim ne olcakHiç belli olmaz. Tahlil günü çubuk testte çıkmayıp kanda çıkan çok duydum
İnşallah canım. Hamilelik takvimi ekleseneİnsallah cıkar kızlar hepşnizin kii
İnşallah canım. Hamilelik takvimi eklesene
Ayyy çok severim o takvimi. Her gün girip okurdum. Profile gir, kişisel bilgiler bölümünde biraz aşağıdaNerden ekleniyor canım pek bilmiyorum da bi bakıyım araym bakımm
Ayyy çok severim o takvimi. Her gün girip okurdum. Profile gir, kişisel bilgiler bölümünde biraz aşağıda
Ben sana ekran resmî göndereyim canımYapamadm canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?