Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında test yapacaklarr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 tüp bebek denemem birincisi tuttu ama bebişim hasta doğdu böbrek yetmezliğinden dolayı hastanede yattı 75 gün sonra öldü öleli 3 ay oldu toparlanmak için yeniden denemeye karar verdim inşallah tutar

2 tüp bebek denemem birincisi tuttu ama bebişim hasta doğdu böbrek yetmezliğinden dolayı hastanede yattı 75 gün sonra öldü öleli 3 ay oldu toparlanmak için yeniden denemeye karar verdim inşallah tutar

Basın saolaun canım cok üzüldm insallah bu bebisin saglıkla dogar canım

Basın sagolsun bir meleğin olmus cennette insallah yer yuzunde de bir melehın olur en cok sizlere dua edicem sonra kendime

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum. transfer için adeti bekliyorum umarım yarın olurum. bakın kimimiz adet olayım diye bekliyor kimimizde olmayayım diye hakkımızda hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…