- 23 Aralık 2017
- 645
- 1.218
- 113
- 30
- Konu Sahibi SenDeliBenDeli
-
Insallah esim cok istiyor biz cok zor zamanlar gecırdık bir sene boyunca sımdı de ertelemeyelm dedık hemen istiyoruz i. Allah baguslasın oglunuzu da bu arada
Merhaba kızlar siz tüp bebek mi yaptırdınız gün sayıyorsunuz yoksa aşılamami
13 Ocak beni de yazar mısınız
Bende şuan bekliyorum 5 ocakta sonuç alacam dondurulmuş embriyo transferi yaptilar
2 tüp bebek denemem birincisi tuttu ama bebişim hasta doğdu böbrek yetmezliğinden dolayı hastanede yattı 75 gün sonra öldü öleli 3 ay oldu toparlanmak için yeniden denemeye karar verdim inşallah tutar
Basın sagolsun bir meleğin olmus cennette insallah yer yuzunde de bir melehın olur en cok sizlere dua edicem sonra kendime2 tüp bebek denemem birincisi tuttu ama bebişim hasta doğdu böbrek yetmezliğinden dolayı hastanede yattı 75 gün sonra öldü öleli 3 ay oldu toparlanmak için yeniden denemeye karar verdim inşallah tutar
Bende duacinizim inşallah hepimizin olurBasın sagolsun bir meleğin olmus cennette insallah yer yuzunde de bir melehın olur en cok sizlere dua edicem sonra kendime
Meraba kızlar benim bat 5 ocak. İçimden bi ses bu ay da olmadı diyor ama Allah'tan umut kesilmez bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?