- Konu Sahibi SenDeliBenDeli
-
Bende dün bekleyemedim idrar testi yaptim ama negatif çıktı umitsizlige kapilmicam daha onumde 8 gün var inşallah tutmuştur
Şenindemi 5 ocak tahlil tarihin benim 5 ocak kan testi gunumBnde yaptım dün erken gebelik testi bnde de cıkmadı daha 8 günüm wardı
Canım benım Rabbım sabır versin inan üzülmedim benim ilk denemem ya umutluydm ama olsun Rabbım zamanını biliyordur ben sana sizlere daha cok dua edecem benden önce sizlerin olsunHmm üzülme o zaman canım ben 5 yıllık evliyim 2 aşılama 2 .tup bebek denemem bu ilk tüp bebeğim tuttu ama bebeğim 2bucuk aylık ken vefat etti şuan tekrar denedim toparlanmak için sonucu bekliyorum 5 ocakta belli olacak allahın izniyle inşallah tutar sağlıklı bi evlâdım olur evime alır getiririm ilk bebeğimi evime bile getiremedim beşiğinde hiç yatıramadım yavrum her yerini delik deşik ettiler kucağıma kefenle verdi doktorlar yani kısaca demem oki üzülme daha yeniymiş ben neler yaşadım neler çektim ama bak hala ayaktayım yıkılmadım
Inşallah canim olmuyo diye üzülme olmazsa bir dert oluyo bi dert inşallah 5 ocakta tuttuğunu öğrenirimCanım benım Rabbım sabır versin inan üzülmedim benim ilk denemem ya umutluydm ama olsun Rabbım zamanını biliyordur ben sana sizlere daha cok dua edecem benden önce sizlerin olsun
Insallah hayırlısıyla saglıkla kucagınıza alırsınızInşallah canim olmuyo diye üzülme olmazsa bir dert oluyo bi dert inşallah 5 ocakta tuttuğunu öğrenirim
Şenindemi 5 ocak tahlil tarihin benim 5 ocak kan testi gunum
Hmm benimde 26 kasımdı tüp bebek ya şimdi 5 ocagi bekliyoruzRegl günüm 4-5 ocak canım
Hmm benimde 26 kasımdı tüp bebek ya şimdi 5 ocagi bekliyoruz
Inşallah canim dün dayanamadım idrar testi yaptim çıkmadı biraz moralim bozulduİnsallah olur canım yaa
Inşallah canim dün dayanamadım idrar testi yaptim çıkmadı biraz moralim bozuldu
Inşallah canimBozma moralini canım bekleyecez mecbur insallah wardır
Kızla reglisi 5gün önceden gelen oldu mu hiç yada bu yerleşme kanaması olabilir mi az önce lavobaya gittim iç çamaşırlar leke gördüm kahverengimsi sonra sildim tekrardan pembe pecetenin yarısı kadar kan hiç unutun yok ama ne bilim çok heyecanlıyım bu kadar etinden böyle bir kanama beklemiyordum gün içinde hafif baş dönmeleri oluyordu ve baş ağrılarım da okuyor gecenler de kuyruk sokumumda agriyordu nezleyim hafiften ayıptır söylemesi bağlamda söküyorum ama çok midemi bulandiriyor burnuma surekli sigara kokusu geliyor tiksindiriyor beni fikirlerinizi bekliyorum umarım reglim gelmemistir
Peki ne zaman test yapmaliyimBence olabilir yerlesme kanaması
Peki ne zaman test yapmaliyim
Tam gününde yapabilirsin yada bi kac gün snra. Emin olursn o zamn
Bata dört beş günüm var erken gebelik testi yaptım:tek çizgi..moralim çok bozuldu bir sürü ağladım hala kendime gelemedim. Artık bende umut diye bişey kalmadı. Yanılma payı varmıdır diye son bi umut kırıntısı kaldı içimde. Yanılmış olabilir mi sizce.
İnşallah yanılmıştır diycem ama belirti de yok nasıl diyeyim. İlk defa test yaptım sonu pişmanlık oldu neyse toparlanıp yeni aya bakmam gerekecek.Hic belli olmz canım olabilirde olmayabilirde bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?