Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında test yapacaklarr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba benimde Regl gecti 18gün Regl 8gün gectiğinde beta baktırdım ama negatif cıktı hala gelmedi Dr. Tarlusal verdi ama içimden kullanmak gelmedi tekrar gitsem mi böyle olan varmı

Canım benım Rabbım sabır versin inan üzülmedim benim ilk denemem ya umutluydm ama olsun Rabbım zamanını biliyordur ben sana sizlere daha cok dua edecem benden önce sizlerin olsun

Kızla reglisi 5gün önceden gelen oldu mu hiç yada bu yerleşme kanaması olabilir mi az önce lavobaya gittim iç çamaşırlar leke gördüm kahverengimsi sonra sildim tekrardan pembe pecetenin yarısı kadar kan hiç unutun yok ama ne bilim çok heyecanlıyım bu kadar etinden böyle bir kanama beklemiyordum gün içinde hafif baş dönmeleri oluyordu ve baş ağrılarım da okuyor gecenler de kuyruk sokumumda agriyordu nezleyim hafiften ayıptır söylemesi bağlamda söküyorum ama çok midemi bulandiriyor burnuma surekli sigara kokusu geliyor tiksindiriyor beni fikirlerinizi bekliyorum umarım reglim gelmemistir

Bence olabilir yerlesme kanaması

Bata dört beş günüm var erken gebelik testi yaptım:tek çizgi..moralim çok bozuldu bir sürü ağladım hala kendime gelemedim. Artık bende umut diye bişey kalmadı. Yanılma payı varmıdır diye son bi umut kırıntısı kaldı içimde. Yanılmış olabilir mi sizce.

Hic belli olmz canım olabilirde olmayabilirde bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…