Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında test yapacaklarr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar benim daha çok var 17 ocak bu ay neler yaptınız hamile kalmak için ben inofolic başladım inşallah fayda görürüm

Ben zaten tedavideyim cyclo progynova klomem ve folik asit kullanıyorum. Hayırlısı insAllah bu ay tutar da 2019 yüzümüzü güldürür :)

Merhaba kızlar siz tüp bebek mi yaptırdınız gün sayıyorsunuz yoksa aşılamami

Merhaba canm. Ben ikisini de yaptırmadım henüz. Rahim küçüklüğü var bende o yüzden de ilaç kullanıyorum şuan. En az 6 ay en fazla 2 sene ilaç denetiyolarmış daha da olmazsa tüp bebek dedi doktorum. Ilaç kullanımında 5. aydayım insAllah Rabbim yüzümüzü güldürür mucizem olur.

Inşallah canim bende tüp bebek yaptırdım 5 ocakta belli olacak dört gözle bekliyoruz

Merhaba kızlar benim adetim 4 gub erken geldi dun kahverengi lekelenmem oldu da acaba yerlesme kanaması mı dedim bekledim bu sabah adet oldum. Rabbım hayırlısını versin darısı sizlere olsın

Yok canım ben yenı evlı sayılırım ilk denemeler
Hmm üzülme o zaman canım ben 5 yıllık evliyim 2 aşılama 2 .tup bebek denemem bu ilk tüp bebeğim tuttu ama bebeğim 2bucuk aylık ken vefat etti şuan tekrar denedim toparlanmak için sonucu bekliyorum 5 ocakta belli olacak allahın izniyle inşallah tutar sağlıklı bi evlâdım olur evime alır getiririm ilk bebeğimi evime bile getiremedim beşiğinde hiç yatıramadım yavrum her yerini delik deşik ettiler kucağıma kefenle verdi doktorlar yani kısaca demem oki üzülme daha yeniymiş ben neler yaşadım neler çektim ama bak hala ayaktayım yıkılmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…