Y
yaseminesk26
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yaseminesk26
-
merhaba arkadaşlar bende 22 ocak itibariyle lucrinlere başladım..bursa acıbadem hastanesi şahin zeteroğlu doktorum.benimkisi uzun protokol olacak...
slm kızlar bende 22 ocakta başladım tedaviye.decapeptyl kullanıyorum dün ilk dozu yaptım prof dr erol tavmergenin hastasıyım. Allah hakkımızda hayırlısını versin
canım tedavin hayırlı olsun yakın tedavilerimiz bende 18 ocakta başladım..ben lucrin le başladım uzun protokol..benim dr.hakan yaralı anatolia.:gitme:moralini yüksek tut çünkü duygusal oluyor insan hep ağlamaklı oluyor:(
merhaba arkadaşlar,
bu topiğe gelip çok sohbet edilmiyor sanırım. ocak ayında tedaviye başlayanlar,sonuç alacaklar biraz haraketlendirsek topiğimizi :))
pearl35 bende lucrin kullanıyorum,ama ilaç bende hiç yakmıyor,ben iğneleri kendimde vuramıyorum elim çok titriyor çünkü...hastaneye yada komşuma gidiyorum.ilaçdediğim gibi hiç yakmıyor.aşılamada kullandıklarım ise çook yakıyordu...
bende kendim yapamıyorum ilaç dediğim gibi felaket yakıyor. bide göbeğimin alt kısmına vurduramıyorum 1 kere vurdu hemşire morardı beynimde şimşekler çaktı
inşallah tedavimizin meyvesini kucağımıza alınca tüm sçektiğimiz sıkıntı ve dertleri unutacağız...ne yapalım biraz katlanmak gerekiyor...lucrinden ne kadar vurduruyorsun sen? ben 10 mg vuruluyorum.acaba ondan mı yakmıyor...
amin canım ben decapeptyl vuruluyorum 0.1mg
aynen canım bide ben cok gerginim bi an mutluyken bi an kızgın olabiliyorum :) genelde bi çok kişi lucrin kullanıyor. igne yapmaya hala alışamadım ilaç çok yakıyor sen alışabildin mi
inşallah tedavimizin meyvesini kucağımıza alınca tüm sçektiğimiz sıkıntı ve dertleri unutacağız...ne yapalım biraz katlanmak gerekiyor...lucrinden ne kadar vurduruyorsun sen? ben 10 mg vuruluyorum.acaba ondan mı yakmıyor...
camasd yaşını ve neden tüp yaptırığını merak ettim. ben 24 yaşındayım eşimde sperm azlığı çıktı
mrb tedavin inş hayırlı haberle sonuçlanır canım.bende lucrin 10 mg yapıyorum...10.günüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?