Yani sperm sayısını kaliteliyse günde bir defa bnceSiz tecrübeliisnizdir yumurtlama haftasında sizce ilişki sıklığı kaç günde bir olmalı
Hergun bir defa doktorda böyle demiştiSiz tecrübeliisnizdir yumurtlama haftasında sizce ilişki sıklığı kaç günde bir olmalı
Ben âdetin 10. Günü başlayıp 16. Gününe kadar hergun bır defa yapicam bu ay canım ovulasyon testi kullanmıyorum öyle hesap yapıyorum bakalımYani çok şükür Bi sıkıntı yok. Biz 2 günde bir yapıyorduk ama
Hmm anladım ama her gün yapmak spermin kalitesini düşürmezmi hani Bi kaç gün yenilenmesi lazım diyebiliyorum amaBen âdetin 10. Günü başlayıp 16. Gününe kadar hergun bır defa yapicam bu ay canım ovulasyon testi kullanmıyorum öyle hesap yapıyorum bakalım
Bilmiyorum ki canım ya düşürmez inşallahHmm anladım ama her gün yapmak spermin kalitesini düşürmezmi hani Bi kaç gün yenilenmesi lazım diyebiliyorum ama
Doğru dedin valla herşey Allah tan aynen öyle. Ay inşallah canımBilmiyorum ki canım ya düşürmez inşallahherşey Allah'tan sadece bir kez yapıp hamile kalanlar da var inşallah bu Yeni yılla bizde güzel haberi aliriz
Aminnn canımDoğru dedin valla herşey Allah tan aynen öyle. Ay inşallah canım
Ah canım kolay gelsinGünaydın kızlar. Konuşmaya almışsınız görmedim kusura bakmayın sabah 6 da kalkıyorum işe gitmek için erken yatmam gerekiyor
Tamam canım nasıl yapıyoruz şimdiGunaydin kizlar hangi dualari okuyalim var mi aklinizda bildiginiz havet dualari
Ben diyorumki 111 ismi azam duasiyla baslayalim isterseniz internetten de bakabilirisniz 7 kisiyiz kisi basi 6 kisi 16 1 kisi 15 tane okuycak ismimizin alfabetik sirasina gore hergun bi kisiye zaten bi hafta suruyo
Yine isteyen istedigi dualari okur tabiki birbrimzlede patlasabiliriz nedersiniz
Yavrum herkes yazmadi kac kisiyiz yarina kadar bekleyelim kac kisi dualara katilir ona gore yapalimTamam canım nasıl yapıyoruz şimdi
Canımm bnde katılırım ne zaman başlayalımYavrum herkes yazmadi kac kisiyiz yarina kadar bekleyelim kac kisi dualara katilir ona gore yapalim
Tamam canım olurYavrum herkes yazmadi kac kisiyiz yarina kadar bekleyelim kac kisi dualara katilir ona gore yapalim
Tamam canim yarin sabahtan kararlastirirz hep beraberCanımm bnde katılırım ne zaman başlayalım
Aynen canım hayırlı gecelerTamam canim yarin sabahtan kararlastirirz hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?