Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Siz tecrübeliisnizdir yumurtlama haftasında sizce ilişki sıklığı kaç günde bir olmalı

Yani çok şükür Bi sıkıntı yok. Biz 2 günde bir yapıyorduk ama
Ben âdetin 10. Günü başlayıp 16. Gününe kadar hergun bır defa yapicam bu ay canım ovulasyon testi kullanmıyorum öyle hesap yapıyorum bakalım

Ben âdetin 10. Günü başlayıp 16. Gününe kadar hergun bır defa yapicam bu ay canım ovulasyon testi kullanmıyorum öyle hesap yapıyorum bakalım
Hmm anladım ama her gün yapmak spermin kalitesini düşürmezmi hani Bi kaç gün yenilenmesi lazım diyebiliyorum ama

Hmm anladım ama her gün yapmak spermin kalitesini düşürmezmi hani Bi kaç gün yenilenmesi lazım diyebiliyorum ama
Bilmiyorum ki canım ya düşürmez inşallah herşey Allah'tan sadece bir kez yapıp hamile kalanlar da var inşallah bu Yeni yılla bizde güzel haberi aliriz

Günaydın kızlar. Konuşmaya almışsınız görmedim kusura bakmayın sabah 6 da kalkıyorum işe gitmek için erken yatmam gerekiyor

Gunaydin kizlar hangi dualari okuyalim var mi aklinizda bildiginiz havet dualari
Ben diyorumki 111 ismi azam duasiyla baslayalim isterseniz internetten de bakabilirisniz 7 kisiyiz kisi basi 6 kisi 16 1 kisi 15 tane okuycak ismimizin alfabetik sirasina gore hergun bi kisiye zaten bi hafta suruyo
Yine isteyen istedigi dualari okur tabiki birbrimzlede patlasabiliriz nedersiniz

Tamam canım nasıl yapıyoruz şimdi

Kizlar suan 3 kisiyiz 111 ismi azam ile baslarsak kisi basi 37 tane dusuyo her gun birimiz icin alfabetik sirayla okuruz dua asagida uygunsa baslayalim kizlar
DUA:
Eûzü bi’llâhimineş şeytanirracim.Bismillahirrahmanirrahim.”Allâhümme inni es’elüke bi-enni leke’l-hamdü lâ ilahe illâ ente’l-Mennânü,yâ Hannanü,yâ Mennanü,ya Bedi’as-semâvâti ve’l-ard,Yâ zel celali vel ikram.”Ya Hayyu,Ya Kayyûm.Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin..Allâhümme inni es’elüke bi-enni eşhedü enneke ente’l-lâhü lâ ilahe illâ ente’l-Ehadü’s-Samedüllezi lem-yelid,ve lem yüled,ve lem yekûn lehü küfuven Ehad.Elif Lâm Mim,Allâhü lâ ilâhe illâ Hüve’l-Hayyu’l-Kayyûm.Ve ilâhüküm ilâhün Vahidün lâ ilâhe illâ Hüve’r-Rahmanü’r-Rahim.Yâ zel celâli vel ikram.Yâ Erhame’r-Rahimin.Allâhümme inni es-elüke bi-enneke ente’l-lahu lâ ilahe,illâ entel Vâhidül-Ehadül Ferdüs Samedüllezi lem yelid ve lem yüled,ve lem yekün lehü küfüven Ehad.Lâ İlâhe illâllahu vahdehü lâ şerike leh,lehü’l mükü ve lehül hamdü ve Hüve ala külli şey’in Kadir.Lâ ilâhe illallahu ve lâ havleve la kuvvete illâ billahil Aliyyil Azim.Es-elüke bismike’l-e’azze’l-ecelli’l-ekrem.Rabbi,Rabbi,Rabbi, Ya Rabbi,Ya Rabbi,ya Rabbi.Lâ ilâhe illallahu Vahdehu lâ şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir.Elhamdüli’llâhi ve Sübhan-Allahi ve’l-hamdülllahi ve lâ ilâhe illâllahu v’Allahhu Ekber,ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.

Samedüllezi' ye gelince ihlas basliyoruz
Kul hüvellâhü ehad Allâhüssamed diye devami zaten dua da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…