- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
Yeni evli misin canım ilk çocuk mu yaş kaçTokatlıyım canım
Evet canım 1 sene 2 ay olcak. 23 yaşındayım aynen Allah izin verirse ilk olucakYeni evli misin canım ilk çocuk mu yaş kaç
Ayy hadi inşallah canımEvet canım 1 sene 2 ay olcak. 23 yaşındayım aynen Allah izin verirse ilk olucak
Senin Varmı çocuk canım. Amin inşallahAyy hadi inşallah canım
Benim bir oğlum var 4 yaşında bende 24 yaşındayım canım nasip olursa ikinciyi istiyoruzSenin Varmı çocuk canım. Amin inşallah
Yaa ne güzel inşallah olur canımBenim bir oğlum var 4 yaşında bende 24 yaşındayım canım nasip olursa ikinciyi istiyoruz
Bende okumaya başladım fatma adına canım. 28 okuyorum. İnşallah olucak olucak inanıyorumGunaydin kizlarrr ben basladim okumaya sanirim 4 ksiiyizFh2512 Papatya 26 esdenizes ve ben bu durumda 111÷4 yapiyoruz okunan kisi 27 digerleri 28 okuyo bu ay bu grup hamile kaliyo Allahin izniyle dualarimizi enerjilerimizi birlestirelim haydi bismillahh
37 tane okuyacaz demi kizlarBende okumaya başladım fatma adına canım. 28 okuyorum. İnşallah olucak olucak inanıyorum
28 tanemi dünde 37di galiba canım
Ben başladım okumaya netleşir en bitirene kadar28 tanemi dünde 37di galiba canım
Tmm canım başlıyorum bndeDun 37 di 3 kisiydik simdi 4 kisiyiz yavrum o yuzden biz 28 okunan kisii 27 okuyo 111 e tamamliyoruz gunluk
Amin canım cümlemize inşallah saolasın canım
İnşallah canımBende okumaya başladım fatma adına canım. 28 okuyorum. İnşallah olucak olucak inanıyorum
Canım ben 27 okuyorum dimiGunaydin kizlarrr ben basladim okumaya sanirim 4 ksiiyizFh2512 Papatya 26 esdenizes ve ben bu durumda 111÷4 yapiyoruz okunan kisi 27 digerleri 28 okuyo bu ay bu grup hamile kaliyo Allahin izniyle dualarimizi enerjilerimizi birlestirelim haydi bismillahh
Evet kuzum biz 28 sen 27Canım ben 27 okuyorum dimi
Tamamdır canım başlıyorumEvet kuzum biz 28 sen 27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?