Yazışmaları görmedim kusura bakmayın bende katılabilirimKizlar suan 3 kisiyiz 111 ismi azam ile baslarsak kisi basi 37 tane dusuyo her gun birimiz icin alfabetik sirayla okuruz dua asagida uygunsa baslayalim kizlar
DUA:
Eûzü bi’llâhimineş şeytanirracim.Bismillahirrahmanirrahim.”Allâhümme inni es’elüke bi-enni leke’l-hamdü lâ ilahe illâ ente’l-Mennânü,yâ Hannanü,yâ Mennanü,ya Bedi’as-semâvâti ve’l-ard,Yâ zel celali vel ikram.”Ya Hayyu,Ya Kayyûm.Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin..Allâhümme inni es’elüke bi-enni eşhedü enneke ente’l-lâhü lâ ilahe illâ ente’l-Ehadü’s-Samedüllezi lem-yelid,ve lem yüled,ve lem yekûn lehü küfuven Ehad.Elif Lâm Mim,Allâhü lâ ilâhe illâ Hüve’l-Hayyu’l-Kayyûm.Ve ilâhüküm ilâhün Vahidün lâ ilâhe illâ Hüve’r-Rahmanü’r-Rahim.Yâ zel celâli vel ikram.Yâ Erhame’r-Rahimin.Allâhümme inni es-elüke bi-enneke ente’l-lahu lâ ilahe,illâ entel Vâhidül-Ehadül Ferdüs Samedüllezi lem yelid ve lem yüled,ve lem yekün lehü küfüven Ehad.Lâ İlâhe illâllahu vahdehü lâ şerike leh,lehü’l mükü ve lehül hamdü ve Hüve ala külli şey’in Kadir.Lâ ilâhe illallahu ve lâ havleve la kuvvete illâ billahil Aliyyil Azim.Es-elüke bismike’l-e’azze’l-ecelli’l-ekrem.Rabbi,Rabbi,Rabbi, Ya Rabbi,Ya Rabbi,ya Rabbi.Lâ ilâhe illallahu Vahdehu lâ şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir.Elhamdüli’llâhi ve Sübhan-Allahi ve’l-hamdülllahi ve lâ ilâhe illâllahu v’Allahhu Ekber,ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.
Samedüllezi' ye gelince ihlas basliyoruz
Kul hüvellâhü ehad Allâhüssamed diye devami zaten dua da var
Tabikii cok guzel olurYazışmaları görmedim kusura bakmayın bende katılabilirim
Çok memnun oldum benim zehraTabikii cok guzel olurisimleirmizi yazalim ona gore baslayalim benim nihan
Bende cok memnunun oldumÇok memnun oldum benim zehra
29 yaşındayım 10 ay bitti ocakta 11. Ay olucak. Eşim 31 yasında. Milyon kere tahlil doktor görüşmesi , hsg vs yapıldı sonuç sebepsiz denildi. Her şey normal ama olmuyorBende cok memnunun oldum
Sen kac yasindasin ne zamandir deniyorsunuz
Ay canım burdayım benim adım fatma
Memnun oldum kuzummAy canım burdayım benim adım fatma
Uzulme bu ay Allahin izniyle kaliylruz hamile29 yaşındayım 10 ay bitti ocakta 11. Ay olucak. Eşim 31 yasında. Milyon kere tahlil doktor görüşmesi , hsg vs yapıldı sonuç sebepsiz denildi. Her şey normal ama olmuyor
Aynen öyle haklısınız. İlk yarın okuyoruz fatma adına değil miUzulme bu ay Allahin izniyle kaliylruz hamilene guzel en azindan bi problemin yok yasinda genc. Ben ogluma hadi deneyelim dedik 1 kere korunmadik hamiel kaldim simdi aylardir kalamiyorum olunca oluyo olmayinca olmuyo iste
Bende ülkü canım. İlk kim başlıyorBende cok memnunun oldum
Sen kac yasindasin ne zamandir deniyorsunuz
Tmm kızlar. Yarın Fatma için okuyoruzAynen öyle haklısınız. İlk yarın okuyoruz fatma adına değil mi
Tamam o zmn yarin fatma sonra ben ondan sonra ülku zehra tabi en sonTmm kızlar. Yarın Fatma için okuyoruz
Allahım çok heycanlandım Allah dualarınızı kabul etsin inşallah arkadaşlarTmm kızlar. Yarın Fatma için okuyoruz
Ayy bide bu grup hep hamile kalıyormuyuz kizlarr çok heyecanlı cokkk güzel olurAllahım çok heycanlandım Allah dualarınızı kabul etsin inşallah arkadaşlarrabbim gönlümüze göre versin inşallah
Senin ismin neydi canimTamam o zmn yarin fatma sonra ben ondan sonra ülku zehra tabi en son
Ayy allahım inşallah ya nasılda güzel olur :) memleket neresi canımAyy bide bu grup hep hamile kalıyormuyuz kizlarr çok heyecanlı cokkk güzel olur
Aksaray canım senin kiAyy allahım inşallah ya nasılda güzel olur :) memleket neresi canım
Tokatlıyım canımAksaray canım senin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?