Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Yazışmaları görmedim kusura bakmayın bende katılabilirim

Bende cok memnunun oldum
Sen kac yasindasin ne zamandir deniyorsunuz
29 yaşındayım 10 ay bitti ocakta 11. Ay olucak. Eşim 31 yasında. Milyon kere tahlil doktor görüşmesi , hsg vs yapıldı sonuç sebepsiz denildi. Her şey normal ama olmuyor

Bugun artik olmazda yarin sabah baslayalim kizlar Papatya 26 da vardi ama yazmamis yazarsa bu aksam onuda ekleriz o zmn alfabetik sirada cumartesi Fh2512 fatma pazar ben nihan pazartesi esdenizes zehra 111:3 = 37 herkes 37 kere okuyo duasinda da Allahim ..... isimli kulunun gonlundeki duayi hayirlisiyla nasip et diyoruz saat farketmez onemli olan soylenen gunlerde bitirelim

29 yaşındayım 10 ay bitti ocakta 11. Ay olucak. Eşim 31 yasında. Milyon kere tahlil doktor görüşmesi , hsg vs yapıldı sonuç sebepsiz denildi. Her şey normal ama olmuyor
Uzulme bu ay Allahin izniyle kaliylruz hamile ne guzel en azindan bi problemin yok yasinda genc. Ben ogluma hadi deneyelim dedik 1 kere korunmadik hamiel kaldim simdi aylardir kalamiyorum olunca oluyo olmayinca olmuyo iste

Uzulme bu ay Allahin izniyle kaliylruz hamile ne guzel en azindan bi problemin yok yasinda genc. Ben ogluma hadi deneyelim dedik 1 kere korunmadik hamiel kaldim simdi aylardir kalamiyorum olunca oluyo olmayinca olmuyo iste
Aynen öyle haklısınız. İlk yarın okuyoruz fatma adına değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…