Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

merhaba

bi deneyin bakalım rabbim hayırlısını versin bakarsın hemen olur inşallah.

bende deneyenlerdenim 3 aydır tutturamadık deyim

merhaba

bi deneyin bakalım rabbim hayırlısını versin bakarsın hemen olur inşallah.

bende deneyenlerdenim 3 aydır tutturamadık deyim

insaAllah bu ay olur senin icin

ben hapla da korundum basta bi kac aydir biraktim esim korunuyo.. bakalim hayirlisi insaAllah cok fazla bekletmeden gelir mucizemiz : )

insaAllah bu ay olur senin icin

ben hapla da korundum basta bi kac aydir biraktim esim korunuyo.. bakalim hayirlisi insaAllah cok fazla bekletmeden gelir mucizemiz : )

ben birşey kullanmadım eşim korundu hep hazirandan beride bıraktık.

ben geçen sene ocak ayında kaybettim bitane şimdi olmasını

bekliyoruz işte bakalım hayırlısı olsun.benim ilki hemen olmuştu ilk ay

Allahom en kisa zamanda tekrar nasip etson insaAllah. Benimde o yonde korkularim var ama uzerinde durmamaya calisiyorum. Rabbim nasip ederse olacak insaAllah : )

Allahom en kisa zamanda tekrar nasip etson insaAllah. Benimde o yonde korkularim var ama uzerinde durmamaya calisiyorum. Rabbim nasip ederse olacak insaAllah : )

aminnnnn inşallah herkese kötü hiç bişey düşünme

çok etkilio çünkü oluruna bırak.

aminnnnn inşallah herkese kötü hiç bişey düşünme

çok etkilio çünkü oluruna bırak.

İnsaAllah canim. Evet psikolojik olarak cok rahat olmak gerekiyomus.. Benim buyuk kaynimla eltimin 4 senedir cocuklari olmuyo. O yuzden bizde acaba nasil olacak diye dusunuyorum. Ama hayirlisi dedigim gibi cok fazla uzerinde durmamaya calisiyorum bu tur dusuncelerin.

Sen peki yumurta catlama gununu nasil hesapliyorsu?

Ben simdiye kadar hep adet ilk gununden itibaren 14 uncu gun diye biliyordum.. Fakat bir arkadasima doktoru adetin ilk gununden 5 gun bekleyip sonra tekrar 6inci gune kadar beklemek lazim demis.

Ona biraz karisik anlatmis doktor sanirim yani benim kafam karismisti bunlari duyunca

valla canım bende doğru düzgün hiç onu hesaplamadım

benim genelde 16.gününe denk gelio netden de hesaplıorum adet günlerimi

yazarak.mesela benim arkadaşımın olmadı doktor kendi takvim vermiş

buna göre uyun demiş ve sonra oldu biz demek denk getiremiyoruz.

ben evlendim 7 ay sonra hamile kaldım hiç bişeye dikkat etmemiştim o an istedik hatta eşim

istedi ben hemen wc ye falan gittim daha erken belki olmaz die ama

hemen oldu böle olunca insan neden die soruo kendi kendine.bence kafamız rahat

bırakıp hiç bişey düşünmeden oluruna bırakmak bunu sölemek kolay değil ama

napalım.

Son düzenleme:

Düsük oldu sanirim degil mi? Eminim zor olmustur o gunlerin ustesinden gelmek : (

Allahim bi daha yasatmasin boyle bi aciyi..

Düsük oldu sanirim degil mi? Eminim zor olmustur o gunlerin ustesinden gelmek : (

Allahim bi daha yasatmasin boyle bi aciyi..

yok cnm dış gebelik yaşadım ve ameliyat oldum.çokk

üzüldük çok sevinöiştik çünkü eşim falanda ama kısmet olmadı

bundan dolayı olmıcak diyorum doktor sıkıntı yok dio

tedirginliklerim var tabi bu da etkliyo.rabbim kimseye yaşatmasın

Son düzenleme:

Anladim canim.. eminim cok uzucu olmustur sizin icin.. ama kotu dusunmemeye calis.. Rabbim insaAllah bu sefer nasip edecek

Ben bu hafta persembe memlekte gidiyorum zaten ancak carsamba temizlenicem o yuzden bu ay ihtimalimiz yok..

Hayirlisi bakalim dort gozle onumuzde ki ayi bekliyoruz : ))

kötü düşünmüyorum cnm da insan tedirgin oluyor tabi ama rabbim büyüktür

birdaha yaşatmıcak inş.daha tam hamileliği yaşayamadn olduğu için şaşgına uğradık tabi

bide bi anda ameliyat deyince ben çok korktum rabbim bilio o büyüktür taz zamanda vericek biliorum.

acele etmeyin canım hayırlısı olsun da geç osun genciz daha..benim ovülasyon zamanım bu hafta kocam

şehir dışına çıkıo bakalım artık kısmet geldiğinde kaçmış olmazsa belki olur

bizde esimle bugün öyle konusuyoduk gitmeden önce bir gün var deneme deneriz tutarsa tutar tutmazsa önümüzde ki aylara bakariz insaAllah : ))

ablamin komusu iki sefer hamilelik gecirmis ama adet kanamasiyla birlikte gelmis yani tam olarak nasil oldugunu bende anlamadim ama o sekilde düsük gibi bisey mi yasadi yoksa tutmadimi artik bilmiyorum ama..

suan ise nerdeyse 3 aylik hamile : )

Rabbim bize de nasip etsin insaAllah.. esimle ben artik nerede cocuk görürsek dayanamiyoruz icimiz gidiyor..

iki kisilik hayat cok güzel tabi ki ama insan biraz da nese istiyor sanirim yuvasinda : )

Merhaba ben de sendenim :) kac aydir beyin olarak haziriz ama aralik ayini bekliyoruz insallah. Öğretmen oldugum icin yaz tatiline denk gelmesin istedik.bi de bu ay evimize tasincaz. Insalkah aralik ayinda verir rabbim vebisimizi :)) sen doktora falan gittin mi ?

tabi canım allaha kalmış olmıcak diede yapmamak olmaz sonuçta veren

rabbim.yani 2 hamilelik kaybetmiş 3üncüye mi 3 aylık hamile düşük yapmıştır büyük ihtimal

amin cnm inş.bizede vericek rabiim bize sadece dua etmek kalıo.sen çalışıomuydun evdemisin.

bende 17 ay 2 günlük evliyim canım bende nasipse aralıkta tüp bebek yaptırıyorum.benimde bat 1 ocak umutla heyecanla sabırsızlıklaa bekliyorum

hos geldin canim.. bizde de aynen oyle oldu.. temmuzda biraktim ben hapi artik olsun dedik ama 'aceleye' getirmek istemedik.. bizde kiradan kendi evimize tasindik.. yani gercekten bendensin : )) ben doktora gittim.. anemi hastasi oldugum icin haplarima devam etmem gerektigini birde 2-3 ay folik asit kullanmam gerektigini soyledi doktor.. bu surei icinde esiniz korunsun dedi.. onun haricinde 'gebelige serbest' dedi.. sen gittin mi peki? Rabbim aratmadan versin insaAllah

Kizlarr insallah hamile kalirsiniz ve süpriz bir haberle eslerinize söylersinizzzzzz

amin siboscum insaAllah.. sen neden uzgunsun? : (

evet canim aynen oyle oldu.. 4 yasinda bir cocugu vardi zaten ama ikincisi biraz zor olmus demek ki?

ben evdeyim canim calismiyorum..

bende 17 ay 2 günlük evliyim canım bende nasipse aralıkta tüp bebek yaptırıyorum.benimde bat 1 ocak umutla heyecanla sabırsızlıklaa bekliyorum

hos geldin sende canim : ) ne zaman basladiniz tedaviye peki? benim de bi arkadasim var tup bebek tedavisi goruyor insaAllah ona da sana da cifter cifter nasip olur

KiZLaR bu arada sizden dua bekliyorum insaAllah.. babannemi hastaneye yatirdilar durumu kritik.. gecen sene vu zamanlarda olumden dondu.. 90 yasinsa var hemen hemen.. persembe gunu bende gidiyorum insaAllah ailemin yanina.. zaten aklim orda suan..

Allah bir cani alir bir cani verir elbet.. ama uzucu bir durum iste.. babami ve dedemi dusundukce kahroluyorum.. : (

hos geldin sende canim : ) ne zaman basladiniz tedaviye peki? benim de bi arkadasim var tup bebek tedavisi goruyor insaAllah ona da sana da cifter cifter nasip olur
canım ben hep tedavi altındayım endo hastası olduğum için :) ama nasipse aralık 1 der demez tüp bebek iğnelerine başlıyoruz :) inşallah çifter çifter gelirler valla

evet canim aynen oyle oldu.. 4 yasinda bir cocugu vardi zaten ama ikincisi biraz zor olmus demek ki?

ben evdeyim canim calismiyorum..

iyi ozaman tatlım evdeysen daha rahat olursun rabbim en yakın zamanda versin.

KiZLaR bu arada sizden dua bekliyorum insaAllah.. babannemi hastaneye yatirdilar durumu kritik.. gecen sene vu zamanlarda olumden dondu.. 90 yasinsa var hemen hemen.. persembe gunu bende gidiyorum insaAllah ailemin yanina.. zaten aklim orda suan..

Allah bir cani alir bir cani verir elbet.. ama uzucu bir durum iste.. babami ve dedemi dusundukce kahroluyorum.. : ([/QUOTE]

rabbim şifa versin inş.bu mübarek ayda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…