Bugun tam 16 aylik evliyim : ) Artik bizde iki kisilik yuvamizi buyutmek istiyoruz.
Allah nasip ederse 2013'ün son ayinda mucizemize kavusmak istiyoruz insaAllah : )
Kasim da calisma gunlerimizde9:) memlekette olacagim icin araliga erteledik..
Haydi hanimlar burada bir birimize destek olalim fikir verelim bilgilerimizi paylasalim
merhaba
bi deneyin bakalım rabbim hayırlısını versin bakarsın hemen olur inşallah.
bende deneyenlerdenim 3 aydır tutturamadık deyim
insaAllah bu ay olur senin icin
ben hapla da korundum basta bi kac aydir biraktim esim korunuyo.. bakalim hayirlisi insaAllah cok fazla bekletmeden gelir mucizemiz : )
ben birşey kullanmadım eşim korundu hep hazirandan beride bıraktık.
ben geçen sene ocak ayında kaybettim bitane şimdi olmasını
bekliyoruz işte bakalım hayırlısı olsun.benim ilki hemen olmuştu ilk ay
Allahom en kisa zamanda tekrar nasip etson insaAllah. Benimde o yonde korkularim var ama uzerinde durmamaya calisiyorum. Rabbim nasip ederse olacak insaAllah : )
aminnnnn inşallah herkese kötü hiç bişey düşünme
çok etkilio çünkü oluruna bırak.
İnsaAllah canim. Evet psikolojik olarak cok rahat olmak gerekiyomus.. Benim buyuk kaynimla eltimin 4 senedir cocuklari olmuyo. O yuzden bizde acaba nasil olacak diye dusunuyorum. Ama hayirlisi dedigim gibi cok fazla uzerinde durmamaya calisiyorum bu tur dusuncelerin.
Sen peki yumurta catlama gununu nasil hesapliyorsu?
Ben simdiye kadar hep adet ilk gununden itibaren 14 uncu gun diye biliyordum.. Fakat bir arkadasima doktoru adetin ilk gununden 5 gun bekleyip sonra tekrar 6inci gune kadar beklemek lazim demis.
Ona biraz karisik anlatmis doktor sanirim yani benim kafam karismisti bunlari duyunca
valla canım bende doğru düzgün hiç onu hesaplamadım
benim genelde 16.gününe denk gelio netden de hesaplıorum adet günlerimi
yazarak.mesela benim arkadaşımın olmadı doktor kendi takvim vermiş
buna göre uyun demiş ve sonra oldu biz demek denk getiremiyoruz.
ben evlendim 7 ay sonra hamile kaldım hiç bişeye dikkat etmemiştim o an istedik hatta eşim
istedi ben hemen wc ye falan gittim daha erken belki olmaz die ama
hemen oldu böle olunca insan neden die soruo kendi kendine.bence kafamız rahat
bırakıp hiç bişey düşünmeden oluruna bırakmak bunu sölemek kolay değil ama
napalım.
Düsük oldu sanirim degil mi? Eminim zor olmustur o gunlerin ustesinden gelmek : (
Allahim bi daha yasatmasin boyle bi aciyi..
yok cnm dış gebelik yaşadım ve ameliyat oldum.çokk
üzüldük çok sevinöiştik çünkü eşim falanda ama kısmet olmadı
bundan dolayı olmıcak diyorum doktor sıkıntı yok dio
tedirginliklerim var tabi bu da etkliyo.rabbim kimseye yaşatmasın
Anladim canim.. eminim cok uzucu olmustur sizin icin.. ama kotu dusunmemeye calis.. Rabbim insaAllah bu sefer nasip edecek
Ben bu hafta persembe memlekte gidiyorum zaten ancak carsamba temizlenicem o yuzden bu ay ihtimalimiz yok..
Hayirlisi bakalim dort gozle onumuzde ki ayi bekliyoruz : ))
kötü düşünmüyorum cnm da insan tedirgin oluyor tabi ama rabbim büyüktür
birdaha yaşatmıcak inş.daha tam hamileliği yaşayamadn olduğu için şaşgına uğradık tabi
bide bi anda ameliyat deyince ben çok korktum rabbim bilio o büyüktür taz zamanda vericek biliorum.
acele etmeyin canım hayırlısı olsun da geç osun genciz daha..benim ovülasyon zamanım bu hafta kocam
şehir dışına çıkıo bakalım artık kısmet geldiğinde kaçmış olmazsa belki olur
Bugun tam 16 aylik evliyim : ) Artik bizde iki kisilik yuvamizi buyutmek istiyoruz.
Allah nasip ederse 2013'ün son ayinda mucizemize kavusmak istiyoruz insaAllah : )
Haydi hanimlar burada bir birimize destek olalim fikir verelim bilgilerimizi paylasalim
bizde esimle bugün öyle konusuyoduk gitmeden önce bir gün var deneme deneriz tutarsa tutar tutmazsa önümüzde ki aylara bakariz insaAllah : ))
ablamin komusu iki sefer hamilelik gecirmis ama adet kanamasiyla birlikte gelmis yani tam olarak nasil oldugunu bende anlamadim ama o sekilde düsük gibi bisey mi yasadi yoksa tutmadimi artik bilmiyorum ama..
suan ise nerdeyse 3 aylik hamile : )
Rabbim bize de nasip etsin insaAllah.. esimle ben artik nerede cocuk görürsek dayanamiyoruz icimiz gidiyor..
iki kisilik hayat cok güzel tabi ki ama insan biraz da nese istiyor sanirim yuvasinda : )
Merhaba ben de sendenim :) kac aydir beyin olarak haziriz ama aralik ayini bekliyoruz insallah. Öğretmen oldugum icin yaz tatiline denk gelmesin istedik.bi de bu ay evimize tasincaz. Insalkah aralik ayinda verir rabbim vebisimizi :)) sen doktora falan gittin mi ?
Kizlarr insallah hamile kalirsiniz ve süpriz bir haberle eslerinize söylersinizzzzzz
tabi canım allaha kalmış olmıcak diede yapmamak olmaz sonuçta veren
rabbim.yani 2 hamilelik kaybetmiş 3üncüye mi 3 aylık hamile düşük yapmıştır büyük ihtimal
amin cnm inş.bizede vericek rabiim bize sadece dua etmek kalıo.sen çalışıomuydun evdemisin.
bende 17 ay 2 günlük evliyimcanım bende nasipse aralıkta tüp bebek yaptırıyorum.benimde bat 1 ocak umutla heyecanla sabırsızlıklaa bekliyorum
canım ben hep tedavi altındayım endo hastası olduğum için :) ama nasipse aralık 1 der demez tüp bebek iğnelerine başlıyoruz :) inşallah çifter çifter gelirler vallahos geldin sende canim : ) ne zaman basladiniz tedaviye peki? benim de bi arkadasim var tup bebek tedavisi goruyor insaAllah ona da sana da cifter cifter nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?