Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım ben hep tedavi altındayım endo hastası olduğum için :) ama nasipse aralık 1 der demez tüp bebek iğnelerine başlıyoruz :) inşallah çifter çifter gelirler valla

Amin canim insaAllah : ) endo hastaligi ne oluyor bilmiyorum ama benim arkadasimda cikolata kisti vardi ameliyat oldu bakalim daha once hamilelik gecirmisti ama dusuk olmustu tam olarak sorunu bende bilmiyorum.. igneleri vurulacaksin ve yeni yila insaAllah bebis haberiyle gireceksin : )

rabbim şifa versin inş.bu mübarek ayda.
[/QUOTE]

Allah razi olsun canim insaAllah..

Evet.. ben is aradim ama malesef bulamadim evli ve tesetturlu bayana uygun olacak bir is.. Sonrasinda mecbur kabullendim is hayatim olmayacagini : )

Olsun.. Anne olmak kariyerlerin en mukemmeli insaAllah hepimize nasip olur : )

evet çikolata kisti demek :)) inşallah yeni yıla bebeğimizle gireriz hepimz :)))

evet çikolata kisti demek :)) inşallah yeni yıla bebeğimizle gireriz hepimz :)))

amin canim insaAllah : )

gulermisin aglarmisin ufak bi animi anlatayim.. arkadasimiz sorununu bize anlatirken 'cikolata kisti varmis bende' dedi.. diger arkadasta 'ayyy ben cikolatayi cok yiyorum ama ya' demisti.. cok gulmustuk o an : )

kulaklari cinlasin.. ona da doktor hormonlari yuzunden hap vermis.. cevremdeki dostlarimda bebis icin ugrasiyorlar kisacasi : )

ben hem heyecanliyim hem biraz korkuyorum.. buyuk kaynim ve eltimde de sorun var 4 senedir.. ama diger yandan ablamlarda hic sorun cikmadi diyorum.. bilmiyorum dusuncelere dalip gidiyorum arada : )

bende ilk 17 yaşında duymuştum o zmandan beri hala çikolatayla aram yok canım bende 1.5 yıldır bebek için uğraşıyorum ama genelde 11 yıldır bu kistler benimle neye niyet neye kısmet.sorunsuz olupta gebelik olmayanlarda var.rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

Canim valla ne kadar ortak yonumuz varmis insallah planladigimiz zamanda birlikte anne de oluruz :)) bende eylül de doktor kontrolumu oldum. Muayene de bi sorun cikmadi.testlerde sadece tiroidim de sorun cikti. Biraz az calisiyomus. 2 aydir folik asit+ tiroid ilaci kullaniyorum. Biraz ondan korkuyorum. Sma biran önce bebegime kavusmak istiyorum. Su an adetliyim. Bu ay denememek icin kendimi zor tutuyorum :)) ama o kadar beklefik 1 ay da bekleriz. Umarim bebis de bizi daha fazla bekletmeden hemencik gelir :)) bu arada cok gecmis olsun. Babaannene acil sifalar

Erken farkina varman cok iyi olmus ama degil mi : ) ben evlenmeden once kaynimin durumunu ogrendim o zamanlar esime kontrol olmasini onerdim gerek duymadi.. Erkekler biraz daha cekingen davraniyorlar sanirim. Aynen dedigin gibi canim.. Bende hep derim kimi bir tanesi icin canini verir kimi bes tane yapar kiymetini bilmez.. Amin canim amin insaAllah..

Sagol canim insaAllah iyilesir.. Aslinda o kadar bitkin ve dusmus ki dilim varmiyor soylemeye ama belki de artik vakti gelmistir.. Suan yasamaktan cok can cekisiyor gibi : ( ama geride birakacaklarini dusununce Rabbim omrunu uzatsin diyorum..

Haplarini ihmal etme canim.. ben folik asiti bir aydir duzenli kullaniyorum.. daha once tasinma telasi sonra annemlere gidip geldim uzerine dusmedim.. Aynen bende sabirsizlaniyorum artik ama bu ay nasip olmayacak mi demek ki cunku dedigim gibi persembe gunu gidiyorum memlekete.. Allahim her isteyene aratmadan saglikli sihatli hayirli cocuklar nasip etsin insaAllah..

Bu arada benim 11 tane yegenim var kizlar kalabalik bir aileden geliyorum esimle iki kisi kaldik kalali cocuk seslerine hasretim : ))

Mevlam babaannen icin ne hayirliysa onu nasip etsin.yataklara düşürmesin. Ben de haplarimi ihmal etmiyorum hic edermiyim. Ayrica kocisimi de kendimi de bakima aldim. Her sabah köy yumurtasi sütü incir ceviz bal yiyorum yediriyorum.ayrica havuc suyu iciyoruz aksamlari. Haftada 2 kere balik yiyoruz. Bol bol da sebze :)) bendeki durumlar böyle iste. Senin var mi ozellikle dikkat etyigin seyler.Ooo ne güzelmis sizin aile yaa. Ben büyük cocugum yegen falan yok hic. Esimin de bi tane yegeni var :) biz cok hasretiz cocuk sesine :))

Amin canim Allah razi olsun..

Hay masAllah canim sen boyle devam et gercekten : ) benim de beslenme konusunda onlemler almam gerekiyor ama malesef : ( anemi hastasi oldugum icin haplarin yaninda yediklerime de dikkat etmem gerekiyor.. Ama bi turku beceremedim bu saglikli beslenme olayini : (

Esim bu konuda benden daha olgun davraniyor. En azindan benim gibi cok abur cubur tuketmiyor.. Zaten ne oluyorsa abur cuburlardan oluyor : )

amin siboscum insaAllah.. sen neden uzgunsun? : (

GeLiNiM valla eskiden olsa bebek olmasini isterdim ama simdi istemiyorum çünkü esimden ayrildim ve Bebegim olursa onu babasiz büyütücem onun için üzgünüm ama insallah Allah olmayanlara bir an önce vermesi için bol bol dua ediyorum

neler yasadin bilmiyorum ama moralini bozma Rabbim senin de yuzunu guldurur insaAllah : ) bosanipta yeniden evlenip yuva kuranlar bir suru sende bir yeni baslangic yaparsin insaAllah : )

Valla dikkat etmek lazim canim. Saglikli genlere sahip olsun bebislerimiz. Biz tamamen kestik abur cuburu diyebilirim. Meyve sebzeye findik cevize verdik kendimizi :) kocam arada kaytarcak gibi oluyo diom beni hamile birak sonra isim bitiyo senle ne yersen ye :)))

neler yasadin bilmiyorum ama moralini bozma Rabbim senin de yuzunu guldurur insaAllah : ) bosanipta yeniden evlenip yuva kuranlar bir suru sende bir yeni baslangic yaparsin insaAllah : )

Sagolasin moralimi bozmamaya calisiyorum bundada bir hayir vardir su anlik evlenmeyi düsünmüyorum bakalim ileride insallah :)

Kesinlikle haklisin canim : ) insaAllah bende bi an once o degisimi yaparim hayatimda : )

kızlar merhaba .. ben daha yeni evliyim 25 ekımde evlendım ancak evlendıgım gun stresten adet oldum. 25 ekımde adet oldum 29 unda bıttı. 29 undan berı eşimle gün aşırı birlikte oluyoruz. hamıle kaldıysam en erken ne zaman öğrenırım bırde hamıle olan tecrubelı arkadaslar ılk belırtılerınız neydı? yanı test yapmadan kendınız ne gıbı farklılıklar sezdınız? bende suan soyle bısey var canı sureklı bırseyler yemek ıstoyor ama ne ıstedıgını bılmıyorum. bebek cok ıstıyorum evet cok erken amaıstıyorum

Hos geldin canim.. InsaAllah Rabbim nasip eder en kisa zamanda.. Belki de suan hamilesindir : ) en erken gebelik testi diye arastirma yaparsan iyi olur canim bende malesef bilmiyorum cunku

Valla bildiğim kadariyla bu baslikta hamile yok henüz tatlım. Biz daha tecrübe edemedik :) insallah hamilesindir. Ama bana kalirsa birazcik daha beklemen lazim bunu ogrenebilmen icin. En erken adete bikac gün kala diye biliyorum ama yanlis da olabilir

Kasim ayini yariladik diyebiliriz kizlar : )

yokmu baska seneyi hamile bitirmek isteyen insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…