Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Daha iyiydim çok şükür ama bir kaç gündür herşey başa dönďü pazar günü türkiyeye dönüyorum eşimle.. ve kızımın mezarına gidicem ilk defa çok zor çok koekuyorum duygularım karmakarışık...
sağol efulim, sen nasılsın?? iyi misin??

Oy kuzum ya, Allah sana dayanma gücü versin, gerçekten zor bir durum. Meleğin seni yanında hissedicek o açıdan da güzel. cnm bnm iyi bak kendine, güçlü ol, sağlıklı ol, meleğinin kardeşleri olacak inş. onlar için

hatneva canım çok çok üzüldüm okuyunca. Allah sabırlar versin ben de karnımda 4 aylıkken aynı durumu yaşadıgım için ne hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum. hiç bir zaman unutmayacaksın ama bir süre sonra acın azalacak, aklına geldikçe o düşünceden uzaklaştır kendini, düşünmemeye çalış, kendini birşeylerle meşgul et, yaşam devam ediyor ve şöyle düşün Rabbim seni birşeylerden korudu elbet. bunu düşünerek kendini sakinleştir. kuran oku bol bol, secdeye git. şükret şükret ve daha iyisini iste Rabbimden en kısa zamanda. hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

efulim canim basin sag olsun canim benim ne yazicami ne dicegimi bilemiorum ama sen kendini o kadar guzel teslli etmissin ki bunun uzerine daha ne denilir ki dedidgin gibi sen artik melek annesisin ve insaAllah ahirette cogumuzun imrenerek baktigi ozendigi bir mertebede yawrunla olucaksin insaAllah rabbim kayip ettigim 3 yawrumuda bana sefaatci olarak kilar

hatneva seninde basin sag olsun canim rabbim sabirliklar versin artik sizler melek annesisiniz insaALLAH bende hep beraber cennette meleklerimizle beraber oluruz dunyada da meleklerimizin yerini dolduramaz ama onlara hayirli saglikli sihhatli kardesler nasip eyler
rabbim hepimizin gonlumuze gore versin artik hamileleri gorunce yada yeni dogmus bebek gorunce cok ozeniorum gidip opup koklayasim gelio bebisleri alis verise gidince muhakkak bebek bolumune gidip bakiorum saatlerce orada kalasim gelio hic ayrilmak istemiorum begendigim bebek arabasini bile gidip gidip bakiorum oyyy oyyyyy rabbim insaAllah en kisa zamanda hayirlisiyla bizede nasip eylerde kendi cocuklarimizi sever koklarizzzz

Sa kizlar ben bu ay sürpriz bir sekilde tekrardan hamile kaldigimi ogrendim hic umudum yoktu hatta testi kan testi bike cift cizgi cikmicagina emin olarak yaptim ama birde baktim 1 dkk a gecmedi ikinci cizgi belirdi hemen degisik bir testen bir daha yaptim ondada pozitif ama tabi simdi onmeli olan tutunabilnesi benim icin 7 haftayi atlatmak bayagi onemki gerci dogurup kucagima alana kadar icim rahat olmucak ama rabbime teskimiz yapaxak baska bisi yok 3 kayip tan sonra cok tedirginim InsaAllah rabbim bana sizlere bir daha ewlat acisi vermez

Napiyosun cnm cokkkkkkk sevindim hamilesin rabbim saglikla kucaginda gostersin insallh profilime bakarken gordum eski konumu girdim yazdiklarimi tek tek okudum duygulandim cok sukur dedim bnm oglumm oldu omer alim 9.5 aylik bal mi bal boyle bi duygu yok cogu kisiler dogum yapmis toplanalim gene burda sohbetler cok guzeldi

MaşaAllah subhanAllah çok sevindim senin adına ♡ bende kızımdan sonra bir düşük daha yaşadım şimdi ise Rabbim nasip ederse 4 haftam kaldı doğuma.. inşaAllah bu topicte ki herkesten o güzel haberi alırız ♡ Allaha emanet ol canım.

Saol cnm anladim profilinden cennette seni beklediklerinden. Eminim sonunda bulusucaksiniz annem die boynuna sarilip yanaklarini opucuklere bogcaklar kuzucuklarin az kalmis gecmiyo son zamanlar omur geliyo sanki rabbim kucaginda saglikli gostersin insallh sizde allaha emanet olun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…