Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

arkadaşlar öncelikle merhabalarr;

bizim evliliğimizin 9. ayı 9 aydır çalışmalardaydık veee bugün hamile olduğumu öğrendim her ay adetim gelmsin diye dua ediyordum ama herşeyi allah bilir sabredip dua etmekten başka yapcak bişey yok ama çok dua edinn rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsinn :)))

3 haftalık hamileyim bende artıkk :)

Ben de düşünüyordum ama yazın tatilde olsun diye düşündük.
Şimdi olursa tatilde ağırlaşırım, zor olur:)
Hayırlısı olsun Hakkımızda:)

Hos geldin canim masAllah sanirim daha yeni ogrendin degil mi : ) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah. Bizlerin icinde dua et olurmu : )

Ben de düşünüyordum ama yazın tatilde olsun diye düşündük.
Şimdi olursa tatilde ağırlaşırım, zor olur:)
Hayırlısı olsun Hakkımızda:)

Hos geldin canim.. Rabbim aratmadan versin insaAllah : )

Bana gelince : (

Iki haftaligina memlekete gitmistim. Orada zor gunler gecirdik. Babannemi kaybettik. Evime dondum 4 gun annemler misafirim oldu. Ve 3 cenazemiy daha oldu. Ustelik annemlerin evine hirsiz girdigini ogrendik.

2-3/12 tarihinde gelmis olmasi gereken adetim hala gelmedi. Uzuntu ve stresten gecikti sanirim. Her ihtimale karsi test yaptim tabi ki negativ cikti. Kirmizilar geciktikce istemeden de olsa daha cok strese giriyorum : (

InsaAllah yakinda kirmizilar gelir de bizde bundan sonra calismalarimiza baslayabiliriz...

merhaba canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Benimde son adet tarihim 11 kasım ve bebiş varsa muhtemelen 3 hafta 3 günlük görünüyor.Dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım.Kaç günün geçtikten sonra test yapıp öğrendin? Kan tahilili mi yoksa idrar tahlili mi yaptırdın ?

cevaplarsan sevinirim.

Hayirli olsun canim Rabbim saglicakla insaAllah kucagina almayi nasip etsin.

Benim bilgime gore yumurta catlama gunu + 12 gun den sonra test oluyormus. Yanlis biliyorsam arkadaslar duzeltsin lutfen.

Hayirli olsun canim Rabbim saglicakla insaAllah kucagina almayi nasip etsin.

Benim bilgime gore yumurta catlama gunu + 12 gun den sonra test oluyormus. Yanlis biliyorsam arkadaslar duzeltsin lutfen.

Tahmini yumurtlama günümün üzerinden 11 gün geçmiş.Bi kaç gün daha bekliyim ben en iyisi
Ama arkadaşın 3 haftalıkken öğrendiğini görünce heyecan yaptım bende.
Beta HCG yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi :)

Orasini bende merak ettim acikcasi ama acaba doktora mi gitti dedim :)

Inanirim.. Beklemek en zoru zaten :) Istersen emin olmak adina bir iki gun daha bekle.. Ama dedigim gibi beklemek zor :) InsaAllah diledigin sonucu alirsin da bizler icinde dua edersin insaAllah. Benim de adetim gecikti.. Yoksa insaAllah bu ay calismalara baslamayi dusunuyor/uz/duk.. Hayirlisi bakalim :)

canım sayfanızda biraz gezdim yazdıklarınızı okudum öncelikle başınız sağolsun
eğer ki yumurtlama günlerinizi iyi değerlendirdiyseniz gebelik takibine dikkat etmeni öneririm
bizde 2 yılın sonunda normal yoldan geçen ay hamile olduğumu öğrendik her ay defalarca kez test yapar belirti yaşardım bu sefer adetin 2 gün geçmesini bekledim 2. gün yaptığım teste hiç bir şey çıkmadı negatif ti ihtimal bile yoktu silik falan 3. gün de sabah ilk idrarla testi tekrarladım çok silik ikinci çizgiyi gördüm size önerim evde yaptığımız idrar testlerini gün içinde uygulamayın sabah ilk idrarla yapın daha doğru ve net kimi arkadaşlar adetine bir hafta kala yapıyor ikinci çizgiyi görüyor kimide bizim gibi adet geçmesine rağmen ya çıkmıyor yada çok silik çıkıyor bu arada geç döllenme vs. deil günü gününe gebeliğimiz doktor hesaplamalarına göre ama testte geç çıktı bizim inş Rabbim gönlünüze göre tez zaman da sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder biz 2 yıl bekledik mucizemizi Rabbim kimseyi aratmasın bu yolda gerçekten çok zor sabır istiyen bir süreç hergün hepimize dua ediyorum her zaman dualarımdasınız arkadaşlar sizlerde bizler içind dualarınızı esirgemeyin

Arkadaşlar ben dayanamadım kan verdim :)

2 saat sonra çıkacak sonucu meraktan çatlıyorum..

Hamile arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin benden de inşallah bebeğim benimledir..

Arkadaşlar ben dayanamadım kan verdim :)

2 saat sonra çıkacak sonucu meraktan çatlıyorum..

Hamile arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin benden de inşallah bebeğim benimledir..

inş canım inş tüm dualarımız seninle ama sonucunu mutlaka burdan bizimlede paylaş inş güzel haberlerle gelirsin

Allah razi olsun insaAllah.. dua herseyden onemli.. İnternette arastirdim yumurya catlama gununden 4-5 gun once iliskiye girip hamile kalanlar varmis ama ben kendimi hamile hiss etmiyorumda.. sabah idrari ile testler yaptim negativ cikti bekledigim gibi.. Rabbim insaAllah en hayirlisini nasip eder.. gebelik dusunemiyorim dedigim gibi ama en dogrusunu Rabbim bilir.. sizinde gozunuz aydin iki yil sonra kavustunuz cok sukur bebeginize :)

2.00 çıkmış sonuç negatif yani :-/

çok üzüldüm yaa (

: (

Uzuleceksin tabi ki ama kendini toparlamaya bak.. İnsaAllah bir daha ki ay olacak.. Allah sabir versin ve aratmadan bebislerimizi gondersin insaAllah..

çok teşekkürler arkadaşlar

bu sabahta regl oldum :-/ kan tahlili en doğru sonuçmuş gerçekten.Bu ay en muhtemel günleri falan dikkate alarak kafaya takarak geçirdim ama önümüzdeki aylarda hesap kitap yapmadan akışına bırakmaya karar verdim artık.Herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bir bildikleri herhalde..

Hakkımızda hayırlısı..

tabiki de canım önce herşeyin hayırlısı daha da yeni evliymişsin acele etme herşeyin bir zamanı vardır Rabbim zamanı geldiğinde mucizesini size vericektir. biz 2 yıl bekledik bak çok şükür Rabbim sabırla bekledik çok zor çok iyi biliyorum o duyguları adet olduğumda 2 3 gün hüngür hüngür ağlardım ama isyan etmezdim dua ederdim Allah a yalvarırdım ağlıyorum beni affet diye Rabbim gönlüne göre verir inş tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar.

Haklisiniz kizlar.. Allahtan hayirlisi.. İnsaAllah bizleri bu duygudan mahrum birakmaz..

Benden dun gece kahverengi akinti geldi.. Adetim geldi diye sevintim basta.. Ama suana kadar daha fazlasi gelmedi.. Baska topicte ki arkadas kendisinde de boyle olmus sonra polip oldugu ortaya cikmis dedi.. Pazartesiye kadar kirmizilar gelmezse en iyisi bir doktora gorunmek benim icin..

canım senin adet kaç gün geçti yani ne bilim bende hamile arkadaşlardan duyuyorum yerleşme kanaması olabilir mi acaba dedim yarında gelmese bence sabah ilk idrarla testini tekrar yao derim

canım senin adet kaç gün geçti yani ne bilim bende hamile arkadaşlardan duyuyorum yerleşme kanaması olabilir mi acaba dedim yarında gelmese bence sabah ilk idrarla testini tekrar yao derim

Ben bu sabahta yaptim ya hatta 3-4 sefer oldu yapali hep negativ. Gebelik mumkunde degil aslinda cunku en son adetim bitti abdestlendim ve memlekete gittim yalniz. İki hafta sonrada dondum. Hayirlisi Allahtan insaAllah saglik problemi degildir. Oyle ise de insaAllah Rabbim dermanini verir.

Son iki hafta cok zor gecti bizim icin artik insaAllah iyi haberler duyariz...

Sen ne zaman ogrendin hamile oldugunu?

canım ben adet geçince 2. gün test yaptım hiç birşey çıkmadı ertesi gün yani 3. gün tekrar yaptım sabah çok silik çizgi çıktı aynı gün 4 idrar testi yaptım kimi silik kimi net çizgiler çıktı aynı günde kanda öğrendik
herşey hayırlısı hakkınızda hayırlısı nasıl ise öyle olsun tabi sizin sitresli bir ay geçmiş belki ona dayanarak geçikmiş olabilir adetin normaldir inş. herşey yoludadır. yani benim sitrese dayalı geç geldiği oldu yolculuk tatil bu dönemler benim geç gelirdi bazen kafana takma yani kötü bişey çıkmaz inş.

Allahin izniyle insaAllah dedigin gibi bir sey cikmaz ve insaAllah onumuzde ki ay bende cift cizgi gorurum :)

Sen 88 dogumlumusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…