Hos geldin canim net mutlu sana Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah :)
Sivilcelerden bahs eden bendim..
Gercekten hic bir belirtim yok..
Hani bazi kadinlar hiss eder ya benim hiss ettigim olmadigi..
Sanki icimden bi ses olmadi diyor yani..
Ama Rabbim en dogrusunu bilir..
Bu ay olmadiysa insaAllah onumuzde ki ay
İnsaAllah bi ay yuzun guler canim..
Bizim ilk denememizdi bu ay..
Kaynimla eltimin 5 senedir olmuyor..
Kolu komsu bu yuzden bizimde olmayacak imaalarinda bulunuyor surekli
İnsaAllah bi ay yuzun guler canim..
Bizim ilk denememizdi bu ay..
Kaynimla eltimin 5 senedir olmuyor..
Kolu komsu bu yuzden bizimde olmayacak imaalarinda bulunuyor surekli
bizim çevremizde herkesin çocuğu var bizim yok ama sanki herkes bize kısır diyormuş gibi hissedyrm çocuğmz olacağına kimse inanmyrmuş gibi hissdyrm heray umutlanp ihtimal verdiğmden ailem ve eşimden başka kimse bebeğim olacağına inanmyrmuş gibi hissedyrm bende herkesle paylaşyrm buay olablr diye ve olmayınca yalancıymışm gibi hayalperest gibiymşm gibi hissedyrm ve kimse çocuğmn olcğına inanmıyrmuş gibi hissedyrm
İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin...Bense tam tersi canim 2-3 gun kahverengi hatta siyah leke gelir sonra kanama baslar.. :26:
Ay canim ya.. hamile kalsanda iliskiye girmen bebege zarar vermez.. hatta tam tersi vajinanin islak olmasi iyiymis diye okumustum..
Oslun canim sen en azindan nerde hata yaptigini biliyosun o yuzden insaAllah bi daha ki aya olacak
Canım stres yapma, yapma ki olsun. Allahım inşallah bu ay bebek nasip eder sana. Allah büyük, umudunu sakın kaybetme. İnşallah hiçbir tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olacak bebeğin. Allah güzel yüreğini görsün canım. Bize güzel haberler getirirsin inşallah.ay canım ya bende aynı yaptım buay bebek varmış gibi (inş vardır ) ya bebeğe bişi olursa diye 4 5 kez yaptık ama çatlama iğnesini takip eden 3 gün oldu inş bende hayal kırıklığına uğramam
bende belirti aramaya başladım eğer boğazım enfeksiyon kapmamışsa boğazım ve ağızımda tuaf bir acılık var iştahım azaldı belli şeyleri canım istiyor yemek olarak
göğüs ucumda sızlama var hafif şeklde kasık ağrım var arada oluyor oda inş gebeliktendir tüm bunlar dua edin bana lütfen buay olmazsa zorlu bir süreç bizi bekliyr maddi manevi beyaz akıntmda var ama vajinal mantardan kaynaklı olduğunu düşünüyorm akıntının inş hamileymdir buay kendimi çok şartladım hayal krıklığı olmaz inş
Bende de hic yoktu canim ins yanilirsinda bebis gelir
canım sen boşver onları.....herseyin bir zamanı vardır...inş eltininde bebişi olurbu işler nasıp işi ...alllahtan başka bilen olmaz canım boşver onlar....agızları torba deil ki büzsek
bizim çevremizde herkesin çocuğu var bizim yok ama sanki herkes bize kısır diyormuş gibi hissedyrm çocuğmz olacağına kimse inanmyrmuş gibi hissdyrm heray umutlanp ihtimal verdiğmden ailem ve eşimden başka kimse bebeğim olacağına inanmyrmuş gibi hissedyrm bende herkesle paylaşyrm buay olablr diye ve olmayınca yalancıymışm gibi hayalperest gibiymşm gibi hissedyrm ve kimse çocuğmn olcğına inanmıyrmuş gibi hissedyrm
Bende bendeee.
Hayirlisi insaAllah canim..
Umitlenip hayal kirikligi yasamak daha zor sanki
İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin...
Bilmiyordum işte bi şey olur dedim yapmadık:)
Ama artık daha bilinçliyim:)
Canım stres yapma, yapma ki olsun. Allahım inşallah bu ay bebek nasip eder sana. Allah büyük, umudunu sakın kaybetme. İnşallah hiçbir tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olacak bebeğin. Allah güzel yüreğini görsün canım. Bize güzel haberler getirirsin inşallah.
Hem de ne zor bi bilsen.
Ben kendimi öyle hazırlamıştım ki. Karnımı seviyorduk eşimle beraber.
Bu ay böyle bir hatayı yapmıcaz, artık beklemiyoruz.
Bu aya kadar nasılsak öyle olucaz.
Benim gibi çok ümit bağlama, akışına bırak canım.
Evet sağolsun değişmiş:)Aynen canim ilk deneme acemligine kurban gitti diyelim :)
Onumuzde ki ay kirmizilari gormiceksin insaAllah :)
Bu arada konu basligini degistirmis mune sag olsun :)
Oyle canim..
Simdiden kendimi en kotu sonuca hazirlamaya calisiyorum..
Ama emin ol kirmizilari gorunce tahmin etmeme ragmen cok uzulecegim..
Sende tecrube edinmis oldun..
Ocakta hamissin Allahin izniyle insaAllah
Evet sağolsun değişmiş:)
Ocakta sen hamişsin, peşin sıra da ben hamişim inşallah:))
Ard arda isteyen herkese nasip etsin Allahım inşallahh..
Özellikle ben çok kez denemiş olanların hamile kalmasını istiyorum.
Bizim yine ilk denemelerimiz, yaşlarımız da 24. Zamanımız var, Allahım sırasıyla önce yıllardır deneyenlere nasip etsin. Sonra da bize inşallah...
Kırmızıları görünce de üzülme demicem, insan bir beklenti içinde oluyor elbette üzülüyor ister istemez. Ama geçiyor. Regl bitmesi için sabırsızlanıyorsun sonra benim gibi:) İnşallah sen olmazsın canım:)
Evet canim.. Eltimle cok samimi degiliz mesela ama bir iki sefer bebek mevzusunu konustuk onunla.. Yasi 28.. Herkese 'tup bebek yap' demek cok kolay geliyo.. Kimse bunun maddi manevi acisini bilmiyo ki demisti.. Bende yasim ilerledikce zorlastigini biliyorum ama insanlara artik cevap vermekten biktim demisti.. :26:
Eltim iyi yada kotu bu acidan dusununce onunda bebek sahibi olmasini cok istiyoruz.. Hatta dedigin gibi bu yolda zaman ve guc sarf eden herkes mutlu sonuca ulassin insaAllah..
Hafta sonu Kuran okuttum ya evde.. İki tane 3 er aylik hamile bayanlar geldi.. Anlatiyorlar nasil olduklarini vs.. Eltime bakiyorum yuzu dusuk haliyleKendimi de dusunuyorum bi yandan.. Ne bileyim Rabbim hayirlisini nasip etsin.. Hayirlisi her ne ise onu gonlumuze razi etsin insaAllah..
İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin...
Bilmiyordum işte bi şey olur dedim yapmadık:)
Ama artık daha bilinçliyim:)
Canım stres yapma, yapma ki olsun. Allahım inşallah bu ay bebek nasip eder sana. Allah büyük, umudunu sakın kaybetme. İnşallah hiçbir tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olacak bebeğin. Allah güzel yüreğini görsün canım. Bize güzel haberler getirirsin inşallah.
inş canım amin sağol hepimz birgün müjde verriz burda inş ama insann elinde değil stres yapmamak malesef düşünmken yüzüm zayıfladı ne yerdeym ne gökte tuafım
Allaha şükür bildiğimiz bir sorunumuz yok.
İlk denemelerimizi yaşadık, yaşıyoruz:)
Olmaması için bir sebebimiz yok, olmaz da inşallah.
Benim annemin 1 yıl çocuğu olmamış. Şimdi düşününce ben 1 yıl nasıl beklerim diyorum ama Allahım nasip etmezse mecbur beklerim.
Bizim bu yolda en gereklimiz sabrımız.
Sabrımızı elden bırakmayalım...
Allahın izniyle hamile kadınlara özenir gözlerle bakmayız inşallah.
Zordur elbette çevrendekilerin olması, senin olmaması...
Biz daha ilk denemelerimizde hemen niye olmadı diyoruz. Bi de ilk olmasının da verdiği tecrübesizliklerimiz var...
Allahın izniyle tam da buraya hamileyiiiim diye yazıcaz:)
ben de 10 aylık evliyim. ocak ayında hamile kalmak istiyorummm
merhaba arkadaşlarhayırlı,mutlu,huzurlu bol bebişli günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?