Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Kizlar sabah namazindan sonra bir ruya gordum..
Ruya degil film sanki

Kisaca soyle soyleyebilirim..
Beni esimden ayirmaya calisiyorlar..
Surekli onu kaybediyorum..
Buluyorum..
Sarilip agliyorum..
Tekrar kaybediyorum..

Sonra ben ve en buyuk ablam hastane gibi bir yere gidiyoruz..
Telas icinde birini ariyoruz benim haberim yok..
Meger bi odafan kv ve bi kiz cocugu cikiyor..
Kv iste bak kizin bu diyor..

Kirmizi pardesulu..
Siyah sacli..
Zaytin gozlu..
5-6 yaslarinda bir kiz cocugu..

Demek sen benim kizimsin diyip aglamaya basliyorum..
Ama kiza ne sariliyorum ne dokunuyorum..

Oyle uyandim
Hayrolsun insaAllah..
Bilinc altima iyice yerlestirmisim bu meseleyi.. :26:

selam

hayırlısı olsun canım....iyiye yor bakalım rüyanı hayır olsun

ister istemez insan beynine işliyo:18: düşünmemek elde deil hakkımızda hayırlısı...benimde bat a bikac gün var ...test yapsam mı bide korkuyorum:18::18::18::18::18: negatif olursa sonuç ayyyyyy:18::18::18:

Hos geldin canim

Belirtilerin var mi neler hiss ediyosun icinden gecen ney? İnsaAllah yeni yilin ilk hamislerinden olursun Pesinden de biz geliriz insaAllaaaahhh

Hos geldin canim

Belirtilerin var mi neler hiss ediyosun icinden gecen ney? İnsaAllah yeni yilin ilk hamislerinden olursun Pesinden de biz geliriz insaAllaaaahhh

hoşbuldum canım

nasılsın ayyyyy bana kalsam hamileyim....ama belirti yok .....geceleri ateş yükseliği oluyo eşim hissetti 5 gündür ateşin var senin diyo gögüslerde falan tık yok...regl olabılırım:18:
ayyyyy inşşşşş rabbbim nasıp eder...sonrada hemen siz hamiş olursunuz seninde az kaldı demi

Cok sukur canim iyi diyelim iyi olalim :)
Benimde 06/01 bat..
Bende de hic mi hic belirti yok..
Ama hamile oldugumu da hiss etmiyorum iste..
Sivilcelerim cikti yine pek bi guzel oldum
Atesin cikmasi gebelik belirtisimi canim?
Atesin mi cikiyor gercekten yoksa sicakmi basiyor?
Ben iki gundur atletle yatiyorum cok sicaklaniyorum diye ama ustumuzde 3 kat battaniye olmasina baglamistim ben
Ama bariz atesin yukselmesini diyorsan o yok bende canim

iyi olcam canım ...bizim insanlarımız milletin morelini bozmaya duygularıyla oynayıp kalp kırmaya bayılırlar malesef var böyle insanlarinş eltinde kısa zamanda bebişine kavusur...çünkü çok zor ben daha bu yolda yeniyim ama onların 5 yıl olmuş...her bebek gördüğünde,her hamişle karsılastıgında ki duyguları anlayabiliyorum ve allaha dua ediyorum allahım herkese versin diye...morelini bozmamaya calıs cok zor ama dene

yok canım barız ateşim cıkıyo...ateş ölcerle ölçmeden anladık bunu sonra ateşimi ölctüm bildiğin ateş çıkıyo...hiç bilmiyorum adet belirtisi mi yoksa hamişlik belirtisi mi bilmiyorum canım...

olmasını cok istiyorum ama olmamasınada hazırladım kendimi hakkımızda hayırlısı olsun canım

sende merak etme yüzü sivilce dolan ve hamiş olanları cok okudum forumda heran hersey olabilir yani inş bebişin vardır

Haklisin canim.. Bazen telefonumdan yegenlerimin videolarini gosteriyorum kv kp'e o zaman bile yuzu hic gulmuyo.. İcini Allah bilir.. Bebek hasretiyle yananlar o kadar cok ki.. Dedigin gibi biz daha cok yeniyiz bu yolda..

Aslinda birazda endiselerim var.. Eltimden once hamile kalirsam farkinda olmadan onu ve kaynimi uzeriz diye korkuyorum.. Ne bileyim onlarin yanina kesinlikle cocuk hakkinda konusturmam mesela diyorum.. :26:

Anladim canim bende bilmiyorum ama demek ki bi degisiklik var sende İnsaAllah bebistir canim.. Cuma gunune cok az kaldi.. Sabah ilk idrarinla test yapacakmisin hemen yoksa bekliycekmisin bir iki gun daha?

Kendim icin iste dedigim gibi hissetmiyorum hic bir sey.. Hic bir degisiklik yok.. Bakalim Rabbim ney nasip edecek..

üzülüyodur tabi ister istemez bebekle ilgili herseyi üstüne alınıp kırılıyodur...cok zor allahım nasıpetsin herkese

haklısın sizin bebiş önce gelirse hem sevinir hemde üzülür...sonucta kv kp sevinip bahsedicekler bebegin hakkında,bebege ciciler alıcaklar onlarında içi sızlayacak ama sende hamiş oldugunda eltine dua edersin allahım onlarada verir...tabi biraz dikkat etmeniz gerekebilir eltinlerin yanında cok konusmazsınız bebiş hakkında,,,

canım degişiklik mi var yoksa her adet dönemimde böyle oluyoduda ben daha yeni mi öğreniyorum anlamadım...bakalım hayırlısı...cuma gününü beklerim sanırım...ama benim adetim çok agrılı oluyo ilac almadan duramıyorum okadar agrıyo...oyuzden testi 1 gün önce yapsam negatif olursa adet olmada ilacımı alırım acı cekmem....test yapmazsam leke gelse bişey olsa bebiş vardır diye ilac alamıcam bu seferde agrı cekicem...
hani şu üstüne görme olayı varya bendede olur mu ki diye:18::18::18: ....üüüfffff anlayacagın birsürü tilki geziyo beynimde

sen ne zaman test yapmayı planlıyosun

Canim benim kv zaten cocuk düskünü..
Nerde bebek görse cocuk görse cok sever..
Torun hasreti de var ya o yüzden aynen dedigin gibi olacak..
Ama Rabbim büyük insaAllah eltimede bana da en dogru zamanda o mucizeyi nasip eder

Hmm ben dayanamam 06/01 yaparim diye düsünüyorum..
Ama bende ilk önce leke halinde geliyor o yüzden aslinda 1-2 gün beklemem daha iyi olurdu..
Negatif sonucu görmek daha da üzüyor insani sanki ama..
Bilemiyorum sabirli degilim pek malesef

torun baldan tatlı demişler oyuzden inş kv lerin çokkk tatlı torunları olur iki gelinlerindende

ayyy bende sabırsızım ya...9 ay nasıl durdum bilmem ama korkuyorumda napcam bilmem:18:

senin ilk denemen inş hemen hamiş kalırsın çünkü beklemek ben gibi sabırsız kişilere cok zor

Amin canim insaAllah insaAllah..
Bu arda PCden girince evlilik takvimini gördüm..
Hemen hemen ayni zamandir evliyiz :)
Rabbim ikimizede aratmadan versin insaAllah..

Bugün alt komsuma indim üzerinize afiyet cok yedim
Eve geldim ikindiyi kilicam baktim ic camasirim da cok hafif kahverengi leke var..
Adet baslangicimi acaba bilemedim...
Gecen ay gec gelmisti bu ay erken mi gelecek..
Hos üsütmüste olabilirim..
Bilmiyorum..
Bana neler oluyor yada olmuyor bilmiyorum :26:

evet canım takvimlerimiz yakın......aaaammmmmmmiiiiiiinnnnnn inş ikimizin hatta isteyen herkesin en kısa zamanda olsun bebişleri

oohhhh canım afiyet olsun ne olabilir ki adet mi baslıyo belkide sadece leedir canım...

vucudunu tanıyosun işte canım...ben hala tanıyomadım ya vücudu mu her ay baska bişey öğreniyorum

slm arkadaşlar
ben de aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ediyordum..
aranıza Ocak ta katılmayı o kadar isterim ki...

sizlere bi şey sormak istiyorum bugun 16.günüm ve kasıklarımda dünden beri bir agrı var adet sancısının biraz hafif hali bu bir belirti olabilirmi ve zaman olarak belirti saymam için erken mi

sizlere bi şey sormak istiyorum bugun 16.günüm ve kasıklarımda dünden beri bir agrı var adet sancısının biraz hafif hali bu bir belirti olabilirmi ve zaman olarak belirti saymam için erken mi

Hos geldin canim..
İnsaAllah ocak ayinda sende cift cizgiyi gorursen..
Yumurta catlama gunu 14 uncu gunden itibaren adet dongusune gore oluyormus diyorlar..
Ama kisiden kisiye degisebilir..
Belki senin yumurtan daha erken catlamistir?
Kesin bi bilgim yok malesef..
Ama biraz daha bekleyip belirtilerin artmasina bakabilirsin

Bilemiyorum canim :26:

Hayirlisi diyip beklemek dusuyo bize iste

inşallah canım teşekkür ederim hoşbuldum.
benim 25-28 arası değişiyo döngü bilmiyorumki.geçen aylarda çok ümitlenmiştim olmadı ama nasiptir tabiiki

inşallah canım teşekkür ederim hoşbuldum.
benim 25-28 arası değişiyo döngü bilmiyorumki.geçen aylarda çok ümitlenmiştim olmadı ama nasiptir tabiiki

Canim insan umitlenmeden de edemiyo..
sadece kendimizi sartlandirmamamiz gerekiyor..
İnsaAllah yavas yavas olustugundan dolayi kasik agrilarin oluyordur :)
Hayal kirikligina ugramak elbette cok uzucu..
Ama dedigim gibi umitsiz de olmuyor..

Benim de son 6 gunum..
Beklemeye calisiyorum iste..

Simdi internette arastirdim..
Yerlesme kanamasi acik pembe hafif kirmizi oluyormus..
Kahverengi lekelenme yerlesme kanamasi degilmis..

Allahım hayırlara çıkarsın inşallah.
Belki de kızın olacak:)))

Benim annem de benim enes adında 3 yaşında bir oğlum olduğunu görmüş:)
Oğlumla konuşmuş:)
Hiç böyle bir şey yoktu aklımda diyor:)
İnşallah senin ve annemin rüyasını gerçek eder ALLAHIMM. AMİN.

:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…