amin inşallah
Yok cnm hergün ilişkiye girilirmi yaa oo kötü zaten hergün hergün vucud yorulur dinlemezki
Hergün ilişkiye girmiyoruz biz cnm yok ole bir sorumunuz ama bu kadar kötü agrimazdi gittikce artıyor razzicim
Nasıl bir ciddi bişey kız korkutma beni iyi bişey olsun yeter. Hayırlısını. ..
insallah dadlumm yaa
gec oldu ben kactım öptüm görüşrşüz kızlar
yani bel rahatsızlığı çıkmasın diye dedimkorkcak birşey yok be hamilesin belki de
iyi geceler
aminn canım inşallahh rabbim tez zamanda sana da versin inşallahh bece ürolojiye git o daha güzel ilgileniyor aksef bide yardımcısı hippirun vardı bi hafta kullandım sadece fitil falan vermedi
hmmm,ben seni 22 yasındasın sanmısdım
ben hep pecete koyarım canım akıntım olur ama cok kokulu degil ama hafif kokusu var ve rengi krem bazende seffaf
pecetesiz duramıyorum sürekli iç çamasırı degiştirmek yoruyor ve yıka kurut uzun iş
doktorum bana vajinll fitil verdi gebelikte kullanılmaz yazıyordu gebe olabilirim diye kullanmadım
sonra regl oldum yarın son günü bugun bitti sayılır diye attım fitili cünkü bunu kullanırken eşine yanasma demişti
bakalım yarın ne dicekkk doktor
herkese mrb benımde son adet tarıhım 02 ocak kan testı yaptırdım pozitif hamıleyım Allahım isteyen herkese yasatsın bu duyguyu bu arada 26 yasındayım 2012 mayıs annesıyımde ayrıca ıkıncım olucak kısmetse :)
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 2. bebiş için uğraşıyorum bizlerede dua et
nasılsınuız bakalımbol bebiş haberli günlerimiz olsun inş
Günaydın chocolatte...şu ayın sonu gelsede bi an önce ne oldğumuz ortaya çıksa.inş bu ayı hamile olaeak bitrirz
günaydın kızlarrrr kırmızılar çaldı kapımıııı
herkese mrb benımde son adet tarıhım 02 ocak kan testı yaptırdım pozitif hamıleyım Allahım isteyen herkese yasatsın bu duyguyu bu arada 26 yasındayım 2012 mayıs annesıyımde ayrıca ıkıncım olucak kısmetse :)
Allah'ım hayırlısından bizlere evlatlar nasip et,hasretiyle sınama yarabbi
kızlar kafayı yicem heralde kanal D de dizi izliyorum..başrol de ki kadın dızı icabı hamileadam kızım olacak dıye ucuyo
bende oturmus izliyorum
hanımlar hamile olanlar bebeğini görenler maşallah allah sag saglim kucaklarina almayı nasip etsin.ins. allah herkesin yüzünü güldürsün canlarim:)
canımcım benim de 4 gün falan kaldı. 10unda gelir gibi gelmez olasıcalar
nasılsınuız bakalımbol bebiş haberli günlerimiz olsun inş
Günaydın chocolatte...şu ayın sonu gelsede bi an önce ne oldğumuz ortaya çıksa.inş bu ayı hamile olaeak bitrirz
CANIM benim bi daha ki aya gelmez inşALLAH .fazla üzülmek yoook..günaydın kızlarrrr kırmızılar çaldı kapımıııı
günaydın canım....ben test yaptım negatif bu ay yokumutlarım bahara kaldı....inş sen güzel haber alırsın
negatif mi üzüldüm ama nasip diyecez..fazla üzmeyecez demi cipsiim ..
günaydın canım....ben test yaptım negatif bu ay yokumutlarım bahara kaldı....inş sen güzel haber alırsın
günaydın canım hayırlısı olsun benımkılerde gelır bıkac güne,yalnız deilsin
yani bel rahatsızlığı çıkmasın diye dedimkorkcak birşey yok be hamilesin belki de
Günaydin cnm benim:)
Ins. Cmmm benim bel kolay kolay agrimaz sadece adet günüm de agrirdi ama simdi.adetten ongun onikindur ağrıyor cnm
Bu arada kusura bakma dun cebap veremedim ins. Dediğin gibi hamileyimdir ins. Kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?