Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Yok cnm hergün ilişkiye girilirmi yaa oo kötü zaten hergün hergün vucud yorulur dinlemezki
Hergün ilişkiye girmiyoruz biz cnm yok ole bir sorumunuz ama bu kadar kötü agrimazdi gittikce artıyor razzicim

inşallah hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzz ozaman

aminn canım inşallahh rabbim tez zamanda sana da versin inşallahh bece ürolojiye git o daha güzel ilgileniyor aksef bide yardımcısı hippirun vardı bi hafta kullandım sadece fitil falan vermedi

amin canımmm arkadasım inşşşş
bu ilacları kullanıyım canım ürolojiye gidiyip degişiklik olmazsa saol canım Allah razı olsunnn

bende ara sıra yoğun oluyor ondan sordum kokusuda var doktora söyledim zaten altan muaynede kendide söyledi
akıntın çok var diye genelde krem rendi yoğun kıvamda smear yapalım dedi bende yaptırdım bir haftada çıkar sonucu dediler
bir hafta doldu ama adetin 3.günü gel dedi bende ozaman giderim diye düşündüm intihap olmasından şüpheleniyorum bende

herkese mrb benımde son adet tarıhım 02 ocak kan testı yaptırdım pozitif hamıleyım Allahım isteyen herkese yasatsın bu duyguyu bu arada 26 yasındayım 2012 mayıs annesıyımde ayrıca ıkıncım olucak kısmetse :)

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 2. bebiş için uğraşıyorum bizlerede dua et

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 2. bebiş için uğraşıyorum bizlerede dua et

inss hayırlısıyla olur hıc stres yapmaa tek tavsıyem birde 41 hamile arkadastan birertane ayetel kürsi okumasını iste bende okuyorum şimdi sen ve senın gıbı ısteyen herkes için inş iyi haberlerini bekliyoruz

Günaydın chocolatte...şu ayın sonu gelsede bi an önce ne oldğumuz ortaya çıksa.inş bu ayı hamile olaeak bitrirz

günaydın canım....ben test yaptım negatif bu ay yok umutlarım bahara kaldı....inş sen güzel haber alırsın

günaydın kızlarrrr kırmızılar çaldı kapımıııı

günaydın canım hayırlısı olsun benımkılerde gelır bıkac güne,yalnız deilsin

maaşallah ilk bebiş 1,5 yaşında yani. sende arayı kısa tutanlardansın ama en güzeli bence de.

nasıl geçti ilk hamileliğin? bulantıların ağrıların oldu mu? ya da dikkatini çeken belirtiler? nelere aşerdin?

Allah'ım hayırlısından bizlere evlatlar nasip et,hasretiyle sınama yarabbi

amin inşALLAH tez zamanda ALAH ımm..

kızlar kafayı yicem heralde kanal D de dizi izliyorum..başrol de ki kadın dızı icabı hamile adam kızım olacak dıye ucuyo
bende oturmus izliyorum

bende beni affet diye dizie bakıyorum bahar hamile ikinciye hemde hemen hamile kaldıı nsıl oluyor bu hep dizilerde oluyorr böle şeyler diyoruumm:)..

hanımlar hamile olanlar bebeğini görenler maşallah allah sag saglim kucaklarina almayı nasip etsin.ins. allah herkesin yüzünü güldürsün canlarim:)

amin aminn bizlere de nasip etsin ALLAH ımmm..

canımcım benim de 4 gün falan kaldı. 10unda gelir gibi gelmez olasıcalar

güldürdün kız beni gelmez olasıcalar:) gelmesinler inşALLAHH..

nasılsınuız bakalım bol bebiş haberli günlerimiz olsun inş

GÜNAYDIN CANIM BENİM NASILSINN .. bol beişli günler osun bizler de hamileyiz diye yazalım inşALLAHHH..

Günaydın chocolatte...şu ayın sonu gelsede bi an önce ne oldğumuz ortaya çıksa.inş bu ayı hamile olaeak bitrirz

EVET BENDE AY SONUNU BEKLİYORUM GELSE DE ÖĞRENSEKK NE GÜZEL OLURR..

günaydın kızlarrrr kırmızılar çaldı kapımıııı
CANIM benim bi daha ki aya gelmez inşALLAH .fazla üzülmek yoook..

günaydın canım....ben test yaptım negatif bu ay yok umutlarım bahara kaldı....inş sen güzel haber alırsın

negatif mi üzüldüm ama nasip diyecez..fazla üzmeyecez demi cipsiim ..

kırmızıları gelen arkadaşlar önümüzdeki maçlara bakıcaz artık üzülmek yok

Günaydın Kızlar..
Hepimize güzel bir gün olsun. Ve hayırlı haberler alalım..
Liste hakketen hamilelerle doldu, çok güzel gerçekten.
Kızlar yalnız değilsinizzz... Choclate,mehtappp,beykoz... bende regl bitti çalışmalara başlıycam. Bu ay ov. testlerimi uygulıycam.
Prof. bir doktora muayene oldum. Rahim filmi çekilip, eşime tekrar test yaptırıcam. bu ay çok yoğun. İnşallah bu ay tutarda daha fazla uğraşmayız.
Bence hep birlikte hamile kalsak çok göze batardı, bizde tek tek o mucize haberini alacağız.
Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hayırlı haberleri tez zamanda alırız inşallah..
Hamiş arkadaşlar dilerim sizlerde sağ salim kucağınıza alırsınız yavrularınızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…