günaydın bacılar :)
onu söyleyen kişi belkide benim diir bende oyle oldum enfeksiyon ilacı kullandıktan sonra 1hafta sonra adet günümü beklerken 1gün geçti hamile oldugumu ögredm
günaydın canım batın yaklaşıyor senin inş kuzun vardır
evveeeet cümleten günaydın ve görüşürüz kahvaltı hazırlayacam kavurmalı sucuklu yumurtalar,salamlı kaşar kanepeleri,soslu yeşil zeytinler
amin inşALLAH tez zamanda ALAH ımm..
bende beni affet diye dizie bakıyorum bahar hamile ikinciye hemde hemen hamile kaldıı nsıl oluyor bu hep dizilerde oluyorr böle şeyler diyoruumm:)..
amin aminn bizlere de nasip etsin ALLAH ımmm..
güldürdün kız beni gelmez olasıcalar:) gelmesinler inşALLAHH..
GÜNAYDIN CANIM BENİM NASILSINN .. bol beişli günler osun bizler de hamileyiz diye yazalım inşALLAHHH..
EVET BENDE AY SONUNU BEKLİYORUM GELSE DE ÖĞRENSEKK NE GÜZEL OLURR..
CANIM benim bi daha ki aya gelmez inşALLAH .fazla üzülmek yoook..
günaydın canım....ben test yaptım negatif bu ay yokumutlarım bahara kaldı....inş sen güzel haber alırsın
negatif mi üzüldüm ama nasip diyecez..fazla üzmeyecez demi cipsiim ..
evet canım hayırlısı artık
Bir sonraki ay okur inş üzülme.normal yollamı hamle kalmaya çalşıyrsun
evet canım
Günaydın Kızlar..
Hepimize güzel bir gün olsun. Ve hayırlı haberler alalım..
Liste hakketen hamilelerle doldu, çok güzel gerçekten.
Kızlar yalnız değilsinizzz... Choclate,mehtappp,beykoz... bende regl bitti çalışmalara başlıycam. Bu ay ov. testlerimi uygulıycam.
Prof. bir doktora muayene oldum. Rahim filmi çekilip, eşime tekrar test yaptırıcam. bu ay çok yoğun. İnşallah bu ay tutarda daha fazla uğraşmayız.
Bence hep birlikte hamile kalsak çok göze batardı, bizde tek tek o mucize haberini alacağız.
Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hayırlı haberleri tez zamanda alırız inşallah..
Hamiş arkadaşlar dilerim sizlerde sağ salim kucağınıza alırsınız yavrularınızı..
merhaba canım inş yenı maclara bakıcaz artık
günaydın bacılar :)
merhaba lilicim testim negatıf kuzu
evveeeet cümleten günaydın ve görüşürüz kahvaltı hazırlayacam kavurmalı sucuklu yumurtalar,salamlı kaşar kanepeleri,soslu yeşil zeytinler
ohhh afıyet olsun canım...benımde eşim gelir bıseyler hazırlıyım bende
selamlar herkese
hamileliği bir süre söylememeyi düşünüyordum ama bu ara söylemeye karar verdim ailedekilere
sizler söylediniz mi nasıl karşıladılar? kayınvalide kayınpeder falan?
tarcın canım sen ilk ay hamiş kaldın demi ?
günaydınn kızlarrr,ben geldimmm
merhaba canım hoşgeldin
Canlar simdi geldim size güzel haberlerim var anlaticam simdi detayli..
Iki konuyada haberi anlatacagim icin ayni mesaji iki sefer yazicam..
Sonra gecmis dönerim..
bende beni affet diye dizie bakıyorum bahar hamile ikinciye hemde hemen hamile kaldıı nsıl oluyor bu hep dizilerde oluyorr böle şeyler diyoruumm:)..
GÜNAYDIN CANIM BENİM NASILSINN .. bol beişli günler osun bizler de hamileyiz diye yazalım inşALLAHHH..
evet canım
merhaba canım hoşgeldin
günaydın cnm hosbuldum,güneşli sıcacık bir antalyadan selam olsunn ...nasılsınn bakalımmm
selamlar herkese
hamileliği bir süre söylememeyi düşünüyordum ama bu ara söylemeye karar verdim ailedekilere
sizler söylediniz mi nasıl karşıladılar? kayınvalide kayınpeder falan?
Ben henuz kimseye solemedim cnm once kalp atislarini duymaliyimm yoksa cok uzuluyolar(
evet canım
merhaba canım hoşgeldin
Evet canım ilk niyetimizdi çok şükür oldu. ben yumurtlamayı kaçırmış olabilirim belki diye düşünüyordum ama Rabbim nasip edince oluyor çok şükür.
günaydın cnm hosbuldum,güneşli sıcacık bir antalyadan selam olsunn ...nasılsınn bakalımmm
iyiyim canım..testim negatifte ....kafa dagıtmaya calısıyorumnasıl olcaksa bakalım..sen nasılsın
Ben henuz kimseye solemedim cnm once kalp atislarini duymaliyimm yoksa cok uzuluyolar(
bende hamile olsam ilk iki ay eşim dışında kimseye söylemem...
Evet canım ilk niyetimizdi çok şükür oldu. ben yumurtlamayı kaçırmış olabilirim belki diye düşünüyordum ama Rabbim nasip edince oluyor çok şükür.
tarcın bana bır dua et bacım yanısan gelse 1 yıl olacak korunmadıgım...sen nasıl yaptın dicem ama veren allah oyuzden susayım ...hamıssın duan kabul olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?