Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

asim canim sende hamileymissin ne guzel cok sevindim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah

efulim cnm benım hamıleydım 8+2 haftalıkken bebgımın kalbı durması sonucu kürtaj oldum 20 mayısta senden nevar neyok hamişmisin cnm benım

canimm nasilsin bi gelisme var mi?

yok canım yav beklioruzz hee kız eşim de test verdi de doktor hızı yeterli değil dedii vitamn verdii hayırısı bakalım .....teşekkür ediyorum bu arada yazını görünce çook sevindim sen nasılsıınn bebişin nasıll canım benim........

efulim cnm benım hamıleydım 8+2 haftalıkken bebgımın kalbı durması sonucu kürtaj oldum 20 mayısta senden nevar neyok hamişmisin cnm benım

cok uzuldum canim Allah sabir versin.. insaAllah tekrarini fazla aratmaz Rabbim.. teselli olurmu sana bilmem ama demek ki saglikli gelisimi olmadigi icin Rabbim sizden aldi onu.. bol sabir diliyorum hayirlisiyla saglikla tekrarini yasaman dilegimle..

canim insaAllah hiz sorunu da duzeltir bitkisel kurler de yardimci olabilir belki Allahim insaAllah tez zamanda hayirlarla sonuclandirsin insaAllah..

teyzeleri bizde 5 aylik olduk kizimizla.. biraz zor günlerimiz oldu dikkat etmem gerekiyor insaAllah saglicakla dogururum.. darisi sizlerin basina kizlar umudunuzu asla yitirmeyin

inşALLAH CAnım yaa inşALAHH..SENDE HAIRLISI İLE KUCAĞINA ALIRSIN BEBİŞİNİİ ALLAH I N İZİ İLE......

inşALLAH CAnım yaa inşALAHH..SENDE HAIRLISI İLE KUCAĞINA ALIRSIN BEBİŞİNİİ ALLAH I N İZİ İLE......

Allah razi olsun canim amin insaAllah hayirlisiyla sag salim aliriz kucagimiza insaAllah sende hayirlisiyla kavusursun mucizene 💜

Bu sefer yine hüsra bu ayda o kırmızıları gördüm ama Allah hayırlısını veremde Buda benim imtihanım galiba imtihanımı kabullenmekten başka çaren yok Rabbim bana ve tüm burada veya heryerde bebek isteyen anne adaylarına nasip et bizede o duyguyu tattır.:2:

Canim hatirlamaz olurmuyum hadi hayirlisi insaAllah saglikla bebegine kavusursun bu sefer topice bakmadigim icin gormemisim kusura bakma :)

Cevabin cok sevindim cnm ama olmadi 3 kere dustu arastirdilar hic bir sorun çıkmadı ama demekki benim sinavimda bu hayirlisi ama ben caymadim ramazini tuttuktan sonra yine dewam edicem bu mubarek gunler de dua ediorum annemde habire ikizin olsunda cocuk sewgin doysun diyip duruo bakalim rabbimmm ney nasip eyler seninde prensesin buyumus rabbim hayirlisiyla kucağına sag saglim almayi nasip eylesi ra bim isteyen herkezede annelik duyvusunu tattirsi hersey gonlunuzce olsun

Selam kizlarr bebisler nasil :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 26/06/2014 persembe gunu ölü dogum yaptim.......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Epeydir girmiyorum buraya bi bakayim dedim yazdiginingorunce sok oldum canim allah sabir versin basin sagolsun mu denir ne denir ki.. sen olgun ve guclu binkzisin inaniyorum buna ve asacagija..

Efulim canım merhaba... okadar cok olduki girmeyeli... icim yanıyor. .nerede derdimi paylaşayım die bakarken siz geldiniz aklıma. Cuma günü bebeğim karnimda öldü. Sadece bir gün kalp atışını duymadım ve doktora gittim. Sonuç kabus gibiydi. Hemen hastaneye yatirdilar.medicalde 18 saat suni sancı cektim ve normal dogumla dogurdum bebegimi. Melek oldu .. içim yanıyor cokk zor. Ve doktorlar hic bir problem bulamadilar. Allah tan olduğuna iman ettim .. nedesem boş. . Benn şimdi nasıl bir yol izleyeceğim. Efulim kaderimiz aynı. Nasıl ayakta duruyorsun.ne olur bana birseyler söyle. Tam 2 ay kalmisti kucagima almama. Yikildim .. akil sağlığımı yitirmekten cok korkuyorum.

Rabbim ikimize de ayni kaderi cizmis canim : ( Çok zor inan ki. Kendini suçladığın zamanlar olacak. Kimseyi görmek istemediğin zamanlar olacak. Bazen yalnız kalmaktan korktuğun zamanlar olacak. Dini açıdan baktığikizda Rabbim bize öylesine güzel bir mucize nasip etmis ki ne kadar sükür etsek az. Meleklerimiz annesini babasıni almadan cennete girmeyecekmisler. Bizler günahkariz fakat meleklermiz bizlere kavusmak icin agkayacakmislar. Ve Rabbim 'annenizi babanizi alin ve cennete girin' diyecekmis insaAllah. Annelerini göbek baglarindan cekecekmis meleklerimiz. Ve Rabbim onlari hep bebek olarak birakacakmis ki bizler onlari sevmeye doyalim. Hz. Ibrahim ve esi Hz. Sare cennette bir dag üzerinde meleklerimi babalarina teslim edilinceye kadar bakimlarini üstleniyormus. Ve bebegini kaybedip buna sabredenler cennette hamd evi ile müjdeleniyor. Bizler seçilmis kullariz. Rabbim bize cennete gidebilmemiz icin bir vesile nasip etti. Cennetlik cocuklarmiz var bizim. Ve onlar Rabbimin emanetiydi bizlere. Rabbim verdigi gibi aldi. Meleklerimiz dünya da aci cekmeden kirlenmeden direk cennetlik oldular. Aslinda imrenilecek bir durumdalar. Sükredip hamd edip dua etmeliyiz. Çok zor ve bende bu zoru basarabilmek icin savasiyorum hala. Ben bebegimin mezarina daha gidemedim. Yurt disindayim esim yanimda. Defin islemlerini esim ustlenmisti. Bu hafta sonu donuyorum ve iki gun ve gecedir hic iyi degilim. Panik halindeyim korkuyorum geceleri agliyorum. Nasil gidipte minik yavrumu toprak altinda gorucem diye çok ama çok zorlaniyorum. Başkalari hamile kaliyor kimisi doguryor kimisinin kucuk bebegi var. Yabanci olsun ailemden olsun zor geliyor bana. Dedim ta dini açıdan bakinca muhteşem bir lütuf Rabbimden bize hele ki benim durumum. Üç hafta cansızmıs melek kızım ama bana hiç zarar vermedi. Ne büyük bir mucize. InşaAllah Rabbimin yardımı ile bu günlerin üstesinden gelecegiz. Biz artik anneyiz. Evladimiz bir melek ve biz o melegin anneso ve babasiyiz. Bundan sonra Allahin izni ile olacak olan cocuklarimiz ikinci olacak. Ben dikis dikmeye basladim mesgul olmak icin. Hic bir zaman unutmayacagiz. Acisi hep icimizde olacak. Hep hasretini cekecegiz. Ama güclü olmak mecburiyetindeyiz. Bizim bir ailemiz var. Eslerimiz var bizi bekleyen bir gelecegimiz var. Yasadiklarimiz ozle buyuk bir imtihan ki isyan etmekle hamd etmek arasinda incecik bir sinir var. Rabbim isyana dusmeyip hamd edenlerden eylesin insaAllah. Dualarim seninle kardesim. Normal dogum yapip bebeginin aglamasini duyamamak onu kuacgina alamamak emzirememek ona dokunamamak nedir bunlari bende sende cok iyi biluyoruz artik. Rabbim gönlümüze ferahlik göndersin.

Ca
Canım kardeşim. . Öyle güzel yazmışsın ki.. ağlamaktan okuyamadim.. herşeyi okadar arastirmissin ilmi ve dini bilgisini almışsınki ne desem bilemedim.kaderimiz bir.. soylediklerin çok iyi geldi.. okadar zor ki..ben hissettim kalbinin durduğunu kızım melek oldu.ama o anlar hiç aklımdan çıkmayacak ..okadar zordu ki.aklimi yitirmekten Allah a sigindim..okadar güzel diki doktor bile ölmüş olacağına inanamadi..ilk defa böyle ölü bir bebek gördüm dedi.. cok zor içim parcalaniyor.. tutunacak cok şeyimiz var.ama şunu iyi biliyorum ki bu acı yavruma kavuşana kadar gecmeyecek.. rabbim ebedi saadet verecek ahirette. .ona hamd etmekten başka caremiz yok.. insanları görmek onlara bunun açıklamasını yapmak istemiyorum. .oyle zor geliyor ki bebegimi kızımı kaybettim demek... kimsenin telefonunu acmiyorum.bugun kontrole gittik doktorun kapısında beklerken sinir krizi gecirecektim.heryer hamile heryer cocuk.ve ben onun cansiz bedenini ilk gördüğüm yere geldim.. doktor bile kader bu Allah a soginacaksin dedi..

Benim hastaneye yatisim yapildigi gun ablamdan evde ki kur'an imi getirmesini soylemistim. Ilk gece yasin tebareke amme'yi goz yaslari icinde okumustum. Kızım son kez annesini duysun diye. Sonrasinda da psikolojik olarak destek olsun diye yanimdan ayirmadim kur'ani. Bana çarsamba gunu 11 gibi rahim agzi yumusasin diye hap verdiler. Persembe sabah suni sancilari baslattilar aksam 5 te kızımı dogurdum. Ben 6 aylık hamileydim ama kizimin gelisimi olculerinw gore 5 aylikti sadece. Uc haftadir caniszdi icimde doktorlar guzel ve tatli degil o artik bakmasan daha iyi olur dediler. Gormek istiyordum halbuki ama sonra korktum ve bakmadim. Hastanede ebe fotografini cekip zarfin icinde ablama verdi. Oda bankada bi kasada sakliyor. Aylar gecer yillar gecer gormek isterim diye. Birde ben bebegimi kaybetmeden iki gun once ruyamda gordum melegimi. Demek ki ruyamda benimle vedalasmis cigerparem. 3 gece hastanede yattim. Lohusalik kanamam vardi. 5 gun sonra hastanede kontrolum vardi. Ablamla beraber gittik. Ayaklarim geri geri gidiyordu. Senin yasadiklarinin aynisini bende yasadim yani. O aciyi o perisanligi cok iyi biliyorum. Acimiz buyuk. Uzulecegiz elbette. Sen 7 ben 6 ay bir can tasidik icimizde. Hayaller kurduk hazirliklar yaptik. Ama olmadi. Rabbim daha cok sevdi bebeklerimizi. Agla... icinden acini nasil yasamak geliyorsa oyle yasa. Nasil daha kolay hazmedecekswn oyle yap. Ister butun gun sus ister hep ayni seyleri konus. Bende kolu komsuyu gormek istemedim. Ve Allah razi olsun kimse de zorlamadi. Ama bayram gunu gelen misafirler olunca dayanamadim esimle erken ciktik evden. Konusmasan bile sen onlar konusuyor bebek konusu acilmasi bile gozlerinin dolmasina yetiyor. Dini acidan yazdim canim mukemmel bir armagan Rabbim tarafindan. Ama insaniz herseyden ote anneyiz. Uzulmeswk canimiz yanmasa hic anne olurmuyduk? Üzüntumuz meleklerimiz icin degil cunku onlar en guzel yerdeler. Uzuntumuz nefsani aslinda. Cunku kendimize uzuluyoruz. Bebegimizin bizimle olmayisina uzuluyoruz. Teslimiyet gosterip Allahim hamd olsun bebegimi aci cekmeden gunaha bulasmadan yanina aldin diyerek Allahim insaAllah bu dunyada da evlat sevgisini bize tattirirsin diye dua etmeliyiz. Rabbim cok buyuk ve hic bir sey sebebsiz degil. Inan ki bazen aklimdan benim yuzumden mi oldu Rabbim benim isledigim gunahlarim yuzunden mi bebegimi benden aldi dedigim de oldu. Ama bunlar yanlis dusunceler. Her insana bir zaman bicilmis. Bizim can parcalarimizin zamani bu kadarmis. InsaAllah cennetten bizi izlyiyordular. Biz onlari nasil ozluyorsak onlarda bizi ozluyordur insaAllah. Yazacak cok sey var canim. Ayni seyleri yasadigimiz icin cok uzgunum. Ama insaAllah beraber iyilestiririz yaralarimizi.

Ağlamamak için yazılarınızı detayları okuyamadım. Yüce rabbim size sabırlar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…