- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
üzülme neolur nasıp deılmıs buay olsun bıdakı aylara calısmalarını yap kafana takma bende cok uzuldum cok takıldım hem hamıle kaldıgım ay yumurtlama gunlerını takıp ettım o gunlerde yumurtlamamısım beım bebegım gec dollenme olmus yanı hıc beklemedıgım dıkkat temdıgım bızaman tutmus yavrum sende oyle ya kafana hıc takma bebk fıkrını cıkar kafandan cnm
saol üzülmemek elimde değil . eşim deli olduğumu düşünmeye başladı. bir haftadır normal değilim . 35 lik rak...ı bile içtim. bir gün kahkaha çene. akşam kavga ağıt.
yuvam sallantıda duana ihtiyacım var
cnm bu nıe uzuyosun kendını dunyanın sonu deılkı buay olamadı onumuzdekı aylar olur heray olmadı dıye kendını parcalıcanmı olmaz kendıne gel bı rahat nefes al bak neguzel regl oluyosun demekkı yumurtluyosun bunu yasayamayanlarda var lutfen kendını yıpratma inan cözümdeıl
cnm bu nıe uzuyosun kendını dunyanın sonu deılkı buay olamadı onumuzdekı aylar olur heray olmadı dıye kendını parcalıcanmı olmaz kendıne gel bı rahat nefes al bak neguzel regl oluyosun demekkı yumurtluyosun bunu yasayamayanlarda var lutfen kendını yıpratma inan cözümdeıl
Allah razı olsun tek o değil başka sorunlarımda var: eşimin ailesi vs. çözmeye çalışıyorum gidiyom ama yüzüme bakan yok. şimdi aradım meşgul çaldı dönmedi iki saattir bekliyom. konuşup çözcem yoksa kafayı yicem
bu arada senin bebiş nasıl sen nasılsın
çok ıyıyız sımdı dr geldık 7 haftalık olmus
Ocak & Subat 2014'de dua ile umut ile bebegimize kavusmak istiyoruz insaAllah
canım benim hatırlıyor musun bilmiyorum epey uğraşmştım hamile kalmak için ama şimdi çok şükür ben de hamileyim.
hepimize sağlık mutluluk diliyorum :)
kaç aylık Allah bağışlasın benimde şüphem var bugün dörtte belli olcak
ayyy ne heyecanlısındır şimdi. daha yeni ya . ben de yarın gitcem kontrole bakalım keseciğimiz gözükecek mi.
inşallah bi terslik çıkmaz
CNM SEVİNDİM İYİ OLMANIZA. SANIRIM BENDE HAMİLEYİM. ADET OLDUM DÜN BİTTİ LAKİN SABAH MİDE BULANTILARI GÜNDÜZ BAŞ DÖNMESİ YAŞIYORUM. ÜSTÜNE GÖRMÜŞ OLABİLİRMİYİM. AMA ADETİM NORMAL OLDU AZ VEYA ÇOK DEĞİL.
ACELE CVP DR GİDİCEM BİRAZDAN KANDA ÇIKARMIKİ ÇOOOOOK BULANTIM VAR SABAH SABAH
Ecmain canım , epey geç oldu cevap vereli ama Mevlam cümlemizi kapısını her gece çalanlardan eylesin. Bir çocuk düşün,birşey istedi bir vermedin , beş vermedin,40 vermedin 41.sinde verirsin değil mi istediğini.. dayanamazsın.. Allahın rahmeti de o kadar büyük, o kadar merhametli ki elbet birgün verecek inşaAllah. En önemlisi ümidimizi yitirmeyelim inşaAllah her neyse problem umursamamayı nasib etsin AllahımCanim o kadar guzel yazmisin ki Allah razi olsun.
Sa kizlar Nasılsıniz iyimisiniz beni hatirlayanlar olur belki ilk konu acildigi da yazmistim hamile olduğu mu ama 7 haftalik 2. Defa düşük yasamistim ve u ayda tekrardan istemeye basladik ama sanirim bu ay olmadi gunum 17 de bugun dayanamayip erken testlerden yaptim cikmadi yinede gunume 4 gun var belki bir ihmal diorum hayırlisi bakalım zaman ne gosterecek
Kimse kalmamis buralarda galiba herkes bebisleriyle ilgileniyo ben de ocak subatta dusunuyodum o zamanlar takiliyodum bu topic e bi bakayim dedim ama sessiz. .
canım benim hatırlıyor musun bilmiyorum epey uğraşmştım hamile kalmak için ama şimdi çok şükür ben de hamileyim.
hepimize sağlık mutluluk diliyorum :)
Ecmain canım , epey geç oldu cevap vereli ama Mevlam cümlemizi kapısını her gece çalanlardan eylesin. Bir çocuk düşün,birşey istedi bir vermedin , beş vermedin,40 vermedin 41.sinde verirsin değil mi istediğini.. dayanamazsın.. Allahın rahmeti de o kadar büyük, o kadar merhametli ki elbet birgün verecek inşaAllah. En önemlisi ümidimizi yitirmeyelim inşaAllah her neyse problem umursamamayı nasib etsin Allahım
çok ıyıyız sımdı dr geldık 7 haftalık olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?