Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kızlar beli ağrıyan var mı? bnm çok ağryor genelde adetliyken ağrırdı. adet günüm geçtii ağrıyor çokkk..

25 lira aldilar canim. Guvencemi sordu ssk liyiz biz

hem özeldesin hem de niye iki saat bekletiyorlar . devlette benim doktorum düşük tehlikem olabilir diye hcg testimi acil istemişti 15-20dk da çıkmıştı.aslında çokta çabuk çıkabiliyor, özel bide. ayyyyhhh çok heycanladık valla hayırlı haberini bekliyoruz :)

mrv sen daha önce yaptırdın mı?? ne zaman yaptrdın sonuc ne cıkmıstı?? suan adetının kac gun gectı ya da kac gun var:)

mrv sen daha önce yaptırdın mı?? ne zaman yaptrdın sonuc ne cıkmıstı?? suan adetının kac gun gectı ya da kac gun var:)

Pazar gecesi gitmistim canim 1.20 cikmisti. Bugun adetime 3 gun var evdeki testlerde silik cizgileri gorunce geldim kan vermeye :)

Yok canim. Ozelde 45dk. Devlette gecen gece 2 saat bekledik

kızlar benim bugün adet günüm ama ne belirti ne gelen giden var

napıcamı şaşırdım ya normalde sektirmezdi hiç geç de kalmazdı
inşallah gebeyimdir

Pazar gecesi gitmistim canim 1.20 cikmisti. Bugun adetime 3 gun var evdeki testlerde silik cizgileri gorunce geldim kan vermeye :)

hadi hayırlısı canıım güzel haber yazarsın inşALLAHH...

kızlar benim bugün adet günüm ama ne belirti ne gelen giden var

napıcamı şaşırdım ya normalde sektirmezdi hiç geç de kalmazdı
inşallah gebeyimdir

Insallah :)))) dun de demistim keske hamis kaynasa burasi 3umuz 5imiz birden hamile olsak diye .ddd umarim dualarima karsilik verir Allahim. Acilisi beyaznane yapti arkasindan biz geliriz ins. :))))

Yok. Hcg degeri yazacak ona gore anliyorsun. Yaninda da yaziyor pozitif negatif diye

sağol cnm bnde geckrsem inşlh yaptrmayı düşünüyormda boşuna doktra muayne parası vermıym :) senin sonuç inşlh pozitf çıkar

çok merak ettim bakalım ne çıkacak, benimde 4 gün önce beta hcg 0,100 çıktı, ben idrar testi yapmıyorum hani idrara geçmesi uzun sürüyor diyorlar ya, o mantıkla gidince sanki idrar yanlış gösterir gibime geliyor. inş senin pozitif çıkarsa umut olur bizlere :)

Evet :)))) annemi aradim konustum yine. Negatif cikarsa uzulmemem icin telkin etti beni :) uzulmicem dedim ben de. Siz de iyiki yanimdasiniz :))

cnm üzülme tabiki, daha yeni evlisin sende bnm gibi, Allah'ın bildiği vardır. bebişimiz gelecekse bir gün bizi bulur, Allah sağlıklı bebişler, güzel hamilelikler nasip etsin, her şer gibi görünen şeyde hayır vardır. Böyle düşünmek lazım. Verende Allah, vermeyende, olmuyorsa bir sebebi vardırr... Ama Allah gönlünden geçen neyse onu nasip etsin sana inşş. orasıda ayrı bi konu tabisi

ben pozitif olduğunu öğrendiğim zaman bebek patiği alıcam beyaz, içinede tahlilimi koyacağım süslüü bir kutuda ve onaa romantik bir an hazırlayıp vericeemmm :) sende öyle yap mrv :) süpriz yap kuru kuru söyleme:)

bende beyaz bi ayakkabı almayı düşünüyorum patik gbi olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…