25 lira aldilar canim. Guvencemi sordu ssk liyiz biz
kızlar beli ağrıyan var mı? bnm çok ağryorgenelde adetliyken ağrırdı. adet günüm geçtii ağrıyor çokkk..
mrv sen daha önce yaptırdın mı?? ne zaman yaptrdın sonuc ne cıkmıstı?? suan adetının kac gun gectı ya da kac gun var:)
hem özeldesin hem de niye iki saat bekletiyorlar . devlette benim doktorum düşük tehlikem olabilir diye hcg testimi acil istemişti 15-20dk da çıkmıştı.aslında çokta çabuk çıkabiliyor, özel bide. ayyyyhhh çok heycanladık valla hayırlı haberini bekliyoruz :)
Pazar gecesi gitmistim canim 1.20 cikmisti. Bugun adetime 3 gun var evdeki testlerde silik cizgileri gorunce geldim kan vermeye :)
kızlar benim bugün adet günüm ama ne belirti ne gelen giden var
napıcamı şaşırdım ya normalde sektirmezdi hiç geç de kalmazdı
inşallah gebeyimdir
Yok. Hcg degeri yazacak ona gore anliyorsun. Yaninda da yaziyor pozitif negatif diye
Insallah :)))) dun de demistim keske hamis kaynasa burasi 3umuz 5imiz birden hamile olsak diye .ddd umarim dualarima karsilik verir Allahim. Acilisi beyaznane yapti arkasindan biz geliriz ins. :))))
sağol cnm bnde geckrsem inşlh yaptrmayı düşünüyormda boşuna doktra muayne parası vermıym :) senin sonuç inşlh pozitf çıkar
son on dakika mı tatlım
Pazar gecesi gitmistim canim 1.20 cikmisti. Bugun adetime 3 gun var evdeki testlerde silik cizgileri gorunce geldim kan vermeye :)
Evet :)))) annemi aradim konustum yine. Negatif cikarsa uzulmemem icin telkin etti beni :) uzulmicem dedim ben de. Siz de iyiki yanimdasiniz :))
Evet :)))) annemi aradim konustum yine. Negatif cikarsa uzulmemem icin telkin etti beni :) uzulmicem dedim ben de. Siz de iyiki yanimdasiniz :))
ben pozitif olduğunu öğrendiğim zaman bebek patiği alıcam beyaz, içinede tahlilimi koyacağım süslüü bir kutuda ve onaa romantik bir an hazırlayıp vericeemmm :) sende öyle yap mrv :) süpriz yap kuru kuru söyleme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?