Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

bende çok merak ettim senin sonucu mrvdmrl
haklısınız kızlar akşama test yapıcam işte bakalım sonuç ne olacak

korunmayı bıraktıgımdan beri her ay yumurtalıklarımda agrı oluyor sızınde oluyormu ..bugün inceden inceye sızlıyor.. cok değişik ya .. önceden olmazdı 3 aydır nasıl böyle birşey batıyor sanki. neden acaba.. doktora gitttiğimdede hep unutuyorum sormayı.

Son düzenleme:
hatneva bende de oldu, sag kasıgımda oldu. annem usutmussundur dedı:)

Canim vajinal enfeksiyondan olabiliyomus. Eşlerin florasi bazen uyusmuyomus bikac ay alismasi zaman aliyomus vücudun doktorum soylemisti

mrv hastaneye mi gidiyorr,, ooo çok heyecanlı, hadi güzel haberler alırız inşaaallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh

Ayrica bu kadin damarimdan almadi kani kolumun az daha yan tarafindan aldi .s cok enteresan

heyecanla bekliyoruz dualrımız seninle

mrv hastaneye mi gidiyorr,, ooo çok heyecanlı, hadi güzel haberler alırız inşaaallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh

bende çok merak ettim senin sonucu mrvdmrl
haklısınız kızlar akşama test yapıcam işte bakalım sonuç ne olacak

Ay hadi bakalım az kaldi dualarimiz seninle

canım hiç doktora görünmeden gebelik testi ypmak isityorm diyip mi yaptırıosn olabliomu yani

Canim gecen gece devlete gittim acile orda zorla yaptilar aslinda acilde yapilmiyormus. Once doktor tahlil istedi sonra aldilar kani. Devlete gunduz gidersek nasildir bilmiyorum. Ben simdi ozele geldim danismadan kaydimi yaptilar direk labr. kan vermeye geldim hic dr. gormedim. 45dk sonra da cikiyor sonuc. Devlette 2 saat beklemistik sonuc icin.

ben 15 liraya yaptırdım özel hastanede, aynen doktor falan gormuyorsun kan verıyorsun 1 saate veriliyor ssonucu

ama bnm 0,100 cıkmıstı adet olmadım beklıyorummm

teşekkürler canım peki sonucu doktora mı göstercen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…