- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
kızlar bebek yapmaya başladıgımızdan beri her ay yumurtalıklarımda agrı oluyor sızınde oluyormu ..bugün inceden inceye sızlıyor.. cok değişik ya .. önceden olmazdı 3 aydır nasıl böyle birşey batıyor sanki. neden acaba.. doktora gitttiğimdede hep unutuyorum sormayı.
mrvdmrl çok heyecanlandım özele mı gıdıosun ne zaman sonuc cıkar
mrv hastaneye mi gidiyorr,, ooo çok heyecanlı, hadi güzel haberler alırız inşaaallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
Evet canim ozeldeyim bekliyorum 4u 5 gece cikacakmis. Bana dua edin nolur
mrv hastaneye mi gidiyorr,, ooo çok heyecanlı, hadi güzel haberler alırız inşaaallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
Evet canim ozeldeyim bekliyorum 4u 5 gece cikacakmis. Bana dua edin nolur
Ayrica bu kadin damarimdan almadi kani kolumun az daha yan tarafindan aldi .s cok enteresan
Ayrica bu kadin damarimdan almadi kani kolumun az daha yan tarafindan aldi .s cok enteresan
heyecanla bekliyoruz dualrımız seninle
bende çok merak ettim senin sonucu mrvdmrl
haklısınız kızlar akşama test yapıcam işte bakalım sonuç ne olacak
Ay hadi bakalım az kaldi dualarimiz seninle
canım hiç doktora görünmeden gebelik testi ypmak isityorm diyip mi yaptırıosn olabliomu yani
25 lira aldilar canim. Guvencemi sordu ssk liyiz bizcanımmmmm beklıyoruz bizde .. kaç lira alıyorlar testen
25 lira aldilar canim. Guvencemi sordu ssk liyiz biz
Hangi sehirdesin canim
Canim gecen gece devlete gittim acile orda zorla yaptilar aslinda acilde yapilmiyormus. Once doktor tahlil istedi sonra aldilar kani. Devlete gunduz gidersek nasildir bilmiyorum. Ben simdi ozele geldim danismadan kaydimi yaptilar direk labr. kan vermeye geldim hic dr. gormedim. 45dk sonra da cikiyor sonuc. Devlette 2 saat beklemistik sonuc icin.
teşekkürler canım peki sonucu doktora mı göstercen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?