Hergun efiyorum ozellikle o gun de edecegim canim :)) benim degerim nasil ki insallah kimyasal falan degildir
Evet canim biz tavuk sen civciv
sırada sen varsın cnm sen test yaptın mı????
Amin canim darisi sizin basiniza ins
Canim 13 eylul dugundu. Ben daha banmlayinda yumurtlama donemindeydim .d 27 gunde bir oluyorum ben
Cok tesrkkur ederim insallah hepinizin haberini aliriz :)
kız ciciv olmuyim zaten yumurtlayamıyom civciv olsam hiç yumurtlamıycam offffff bzim ne zmn gelicek bebişlerimiz yaaaa
Hergun efiyorum ozellikle o gun de edecegim canim :)) benim degerim nasil ki insallah kimyasal falan degildir
Tamam canim giderim :))))Canim öyle seyler düsünme.
Henüz bata 3 gün varken bu deger bence iyi.
2 gün sonra tekrar gidersin.
Iyi selyer düsün canim
Cnm hangi marka almistin testi. bende netten siparis vermeyi dusunuyorum. biraz kararsizim ama sende dogru sonuc uuverince alsam mi dedim
canim ya öyle düsünme..
vardir bir zamani insaAllah..
hem dur bakalim senin durumun belli degil bile sen hele bir bat gününü gec sonra devam konusuruz
evet bi 11 gwlsin bakalım ne olucak 11 olmadan gelcekmi belim kırmızı kartım
yaptım negatifff ama gelmemiş kandan ümit kesilmezmiş gelen giden yok daha geçen ay 11 de olmuştum 11 e kdar gelmesse tekrarlıycam bakalım
amiiinnnn amaaa bize vermiş katlancaz artık ben düzenli adet oluyorum fazla kilo da yok klomenle 2 yumoşum olmuştu gonal kullandım 4 oldu ama tutmadı işte adet olim gene dr yolu gözüküyo bana enn kilo filan nasıl
Sadiye canim ben de gecen ay 11 inde oldum bu ay bugün bekliyorum ya da perşembe seninle ayni değil miyiz
ben 26 günd adt oluyorum dün bugünde gçerse üç gün geçmiş olucak ama geçen ay 11 oldum evet aynıyız
boyum167 kilom 74.kilom var maalesef.benim tum testlerim normal hsg de cekildim.esimin degerleri de cok iyi.hayirlisi artik
kız ciciv olmuyim zaten yumurtlayamıyom civciv olsam hiç yumurtlamıycam offffff bzim ne zmn gelicek bebişlerimiz yaaaa
Anladim canim inşallah gobiste bebisler vardir
İnş. Allah hayırlısıyla sanada bir evlat nasip etsin tüm isteyenlere sağlıklı sıhatli cnm özel mesajına bakarmısın
Yedim geldim..
Esim hala uyuyor..
Bugün gec yatti gec kalkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?