Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Hergun efiyorum ozellikle o gun de edecegim canim :)) benim degerim nasil ki insallah kimyasal falan degildir

Canim öyle seyler düsünme.
Henüz bata 3 gün varken bu deger bence iyi.
2 gün sonra tekrar gidersin.
Iyi selyer düsün canim

Amin canim darisi sizin basiniza ins

Canim 13 eylul dugundu. Ben daha banmlayinda yumurtlama donemindeydim .d 27 gunde bir oluyorum ben

Cok tesrkkur ederim insallah hepinizin haberini aliriz :)

Cnm hangi marka almistin testi. bende netten siparis vermeyi dusunuyorum. biraz kararsizim ama sende dogru sonuc uuverince alsam mi dedim

kız ciciv olmuyim zaten yumurtlayamıyom civciv olsam hiç yumurtlamıycam offffff bzim ne zmn gelicek bebişlerimiz yaaaa

canim ya öyle düsünme..
vardir bir zamani insaAllah..
hem dur bakalim senin durumun belli degil bile sen hele bir bat gününü gec sonra devam konusuruz

Hergun efiyorum ozellikle o gun de edecegim canim :)) benim degerim nasil ki insallah kimyasal falan degildir

kızzz seni bir kaşık suda boğarım bak hamiş klmaya uğraşırız neden olmuyo olur değerlerim nasıl anın keyfini çıkar düşünme şimdi sen onları pozitif düşün pozitif olsun akşama hazırlık yap süslen püslen eşine alalh alah ne güzel içinde bir can var

Canim öyle seyler düsünme.
Henüz bata 3 gün varken bu deger bence iyi.
2 gün sonra tekrar gidersin.
Iyi selyer düsün canim
Tamam canim giderim :))))

Cnm hangi marka almistin testi. bende netten siparis vermeyi dusunuyorum. biraz kararsizim ama sende dogru sonuc uuverince alsam mi dedim

One step diye bir marka canim 5 tanesi 20 lira eve gidince linkini atarim istersen pc ye gecince.

Bu arada esimin yuzunu cok merak ediyorum :))) benim canimin parcasi kocam cok sevinecek :)

canim ya öyle düsünme..
vardir bir zamani insaAllah..
hem dur bakalim senin durumun belli degil bile sen hele bir bat gününü gec sonra devam konusuruz

evet bi 11 gwlsin bakalım ne olucak 11 olmadan gelcekmi belim kırmızı kartım

yaptım negatifff ama gelmemiş kandan ümit kesilmezmiş gelen giden yok daha geçen ay 11 de olmuştum 11 e kdar gelmesse tekrarlıycam bakalım

ya sen ne tatlısın mesajların cok gulduruyor benı:))

bekleyelım bakalımm:)

amiiinnnn amaaa bize vermiş katlancaz artık ben düzenli adet oluyorum fazla kilo da yok klomenle 2 yumoşum olmuştu gonal kullandım 4 oldu ama tutmadı işte adet olim gene dr yolu gözüküyo bana enn kilo filan nasıl

boyum167 kilom 74.kilom var maalesef.benim tum testlerim normal hsg de cekildim.esimin degerleri de cok iyi.hayirlisi artik

Canlarim ben cok aciktim dünki pidemi isittim yiyip geliyorum

kız ciciv olmuyim zaten yumurtlayamıyom civciv olsam hiç yumurtlamıycam offffff bzim ne zmn gelicek bebişlerimiz yaaaa

İnş. Allah hayırlısıyla sanada bir evlat nasip etsin tüm isteyenlere sağlıklı sıhatli cnm özel mesajına bakarmısın

Yedim geldim..
Esim hala uyuyor..
Bugün gec yatti gec kalkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…