Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

afiyet olsun cnm ben diyetteyim diyet çok kötü yaaaaaaa tatlı istiyom

Ah sorma hayatimda hic bir zaman diyet uygulayamadim cünkü tali ve cikolataladan vazgecemiyorum
Karnimada bebek gelmeden göbek yerlesti bile

ay cok heyecanlandımm, alabılırsem aksam alırım cnm bnm :) sabahada yaparım. ama yarın annem amelıyat olacak hastanede olacam buraya yazamam aslında keyfımde hıc yok ama sayenızde kafa dagıtıyrm

:)))))))))))))))))[/QUOTE]

Canim hayirdir ne ameliyati olucak annen?? Ins ciddi bir durum yoktur

Ah sorma hayatimda hic bir zaman diyet uygulayamadim cünkü tali ve cikolataladan vazgecemiyorum
Karnimada bebek gelmeden göbek yerlesti bile

bnmde var göbekim yaaaa ama 12 kilo verdim şuan gayet iyiyim ama göbek var azcık azcıkda basen onlarda kadı kızında var yani dimiiii

bnmde var göbekim yaaaa ama 12 kilo verdim şuan gayet iyiyim ama göbek var azcık azcıkda basen onlarda kadı kızında var yani dimiiii

Canim boyun ve kilon kac ki?
Ah basenleri hic sorma almis basini gidiyorlar

Kimin annesi ameliyat olacak kizlar cok gecmis olsun simdiden

Lilipit in annesi ameliyat olucakmis ama ciddi bi durummu bilemiyorum daha cevap yazmadi allah acil şifa versin

ne kadar uzun yazmışsınız dünden beri hepsini okuyamadım bileee:)) umarım hepiniz iyisinizdir. ben bugün test yaptım... yarın normalde regl günüm ya. sonuç negatiff(( yarın gelicek heralde benimkiler.

boyum 166 kilom 72 ama dışarda görsen 60 dersin kime 72 desem inanmıyo zayıf duruyorum diyetisyene gidiyorum senn yağ orann az o yüzden yazıf görünüyosun diyo üstte yok zaten alta depouyoruz m
übarekl

Lilipit in annesi ameliyat olucakmis ama ciddi bi durummu bilemiyorum daha cevap yazmadi allah acil şifa versin

Tamam canim cok gecmis olsun insaAllah kötü bir durum degildir?

ne kadar uzun yazmışsınız dünden beri hepsini okuyamadım bileee:)) umarım hepiniz iyisinizdir. ben bugün test yaptım... yarın normalde regl günüm ya. sonuç negatiff(( yarın gelicek heralde benimkiler.

Canim hos geldin :)
Üzülme lütfen..
Rabbim önümüzde ki aya nasip eder insaAllah..
Istersen yeni bat tarihinle listede degiseyim seni?

Sen yokken mrvdmrl arkadasimizin hamile oldugunu ögrendik bize de umut oldu

boyum 166 kilom 72 ama dışarda görsen 60 dersin kime 72 desem inanmıyo zayıf duruyorum diyetisyene gidiyorum senn yağ orann az o yüzden yazıf görünüyosun diyo üstte yok zaten alta depouyoruz m
übarekl

Canim hemen hemen ayni boydayiz sanirim.
Bende tam bilmiyorum ama en son 166 cikmisti boyum (seneler önce).
Kilomda 60'a dogru gidiyor.
Balik etliyim yani
Anladim canim.
MasAllah azmini kutluyorum.

Canim hayirdir ne ameliyati olucak annen?? Ins ciddi bir durum yoktur[/QUOTE]

fıtık cnm, inş hayırlısı ile yarın olacak,

uc gun izin aldım işyerinden

lilipit canim cok gecmis olsun Rabbim acil sifaalar versin insaAllah

yarın akşam bende kan sonucumu yazarım buraya. inş yüce rabbim nasip etmiştirr

Canim hos geldin :)
Üzülme lütfen..
Rabbim önümüzde ki aya nasip eder insaAllah..
Istersen yeni bat tarihinle listede degiseyim seni?

Sen yokken mrvdmrl arkadasimizin hamile oldugunu ögrendik bize de umut oldu [/QUOTE]

yaaa :)))))) mrvdmrl tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

canım, bat yarın benim, yarından sonra bakarız. yeni bat ne vakit olursa yazarım ben.

Canim hemen hemen ayni boydayiz sanirim.
Bende tam bilmiyorum ama en son 166 cikmisti boyum (seneler önce).
Kilomda 60'a dogru gidiyor.
Balik etliyim yani
Anladim canim.
MasAllah azmini kutluyorum.

teşşkür cnm mayısa kadar devam mayısta tatile gitcez malum açık büfe sadiye ohhhh gelsin tatlılar börekler çörekler

teşşkür cnm mayısa kadar devam mayısta tatile gitcez malum açık büfe sadiye ohhhh gelsin tatlılar börekler çörekler

Nereye gideceksiniz sormasi ayip :)
Bende cok istiyorum ya söyle bir iki günlügüne ne azindan bir yere gitmek..
Ama esimin isi sebebiyle pek mümkün olmaz sanirim

yaaa :)))))) mrvdmrl tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

canım, bat yarın benim, yarından sonra bakarız. yeni bat ne vakit olursa yazarım ben.

Tamam canim sen haber verirsin o zaman

Nereye gideceksiniz sormasi ayip :)
Bende cok istiyorum ya söyle bir iki günlügüne ne azindan bir yere gitmek..
Ama esimin isi sebebiyle pek mümkün olmaz sanirim

Tamam canim sen haber verirsin o zaman

aydın didimde caprice gold var oraya cnm bir hafta tatilde ohhh valla hiçbirşeyi kafana takmıyosun çok güel oluyo git bence iki gün izin alsın eşin kafan rahatlar dinlenirsin

aydın didimde caprice gold var oraya cnm bir hafta tatilde ohhh valla hiçbirşeyi kafana takmıyosun çok güel oluyo git bence iki gün izin alsın eşin kafan rahatlar dinlenirsin

Ohh ne güzel canim keyfini cikarin
Ve bak söyleyim sana eger o güne kadar hamis olmazsan tatilden bebisle dönersin Allahin izniyle

Ben aslinda cok uzak bir yerde istemiyorum.
Kuzuluk kaplicalarda bir iki gece.
Söyle kafa dagitmak icin fena olmazdi
Bilmiyorum canim eism 3 vardiye pazartesi-cumartesi calisiyor.
Izin alma sansi cok düsük :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…