ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Ben daha önce defalarca hamile kaldım sizi üzmek istemem ama hamileliklerimde hep belirti göğüslerin aşırı şişmesi ama adet ağrısı olmaz hiç şimdi yine test aldım hiç birşey yok tek çizgi

Adet ağrısına çok benziyor ama Dinlenince hafifliyor benimki. Bir kaç hafta daha devam edebilir dedi doktor. İdrar da çıkmaz ama boşuna kendini üzme. Bir günün kalmış sabret, stres yapmadan geçir. Rabbim hepimize hayırlısını versin.

Herkesin derdi turlu turlu. Benimkide bambaska. Allah HERKESIN yardimcisi olsun. Cok zor biliyorum ama sabir....

Hastanedeyim gecen cumalar beri. Iki haftadir mide bulantisi kusma yasiyorum. Yedigimde cikariyorum. Kanamam da var bir haftadir. Kendime bakamiyorum artik. Kusura bakmayin sizin dertlerinizin yaninda benim ki belki hic sayilir ama gercekten cok zorlaniyorum. Piskolojim bozuldu artik. Disari ciksam yarim saatten fazla yürüyemiyorum. Hemen mide bulantisi bas agrisi. Eve kendimi zor atiyorum gitsemde hemen uzansam diye. Hergun takip ediyorum burayi artik söyliyim mi söylemiyim mi karar veremedim bunlari. Insallah hepiniz hamile kalirsiniz icten diliyorum ama git gite zorluyor sartlar. Bende sizin gibi herseye katlanirim aman bebegim olsun yeter diyorum ama, bazen dayanamiorum. Herseye hazirlikli olun kizlar. Cok ayip belki sikayet gibi oldu ama yasadiklarimi paylasmak istedim. Hastanede kaldigim yerde Gögus kanserli bayanlar var. Oda arkadasim dun gece dogum yapti bagira cagira gitti geldi. Onlari görunce benim ki dert mi diyorum ama herkesin derdi kendine büyük yani. Yanimda kimsede yok ailemden. Kendi kendime yetemez oldum.

Hangi şehirdesin hamilemisin neden kusuyoyosun

Rabbim yardımcın olsun, şifa versin inşallah.

canm cok gecmis olsun allah sifa versin neyin var peki hamilemisin nie kusuyosun

Hamileyim. Almanyadayim. Ikiz bekliyoruz. Suan keyif alamiyorum. Böyle söyleyince vicdan azabi cekiyorum, sonra diyorum öyle söyleme bebeklerim küser de birakirsa beni diye korkuyorum. Bilmiyorum ya cok karisik duygular icindeyim.

Fairytalepuck canım benim inşallah biter bir an önce Allah şifa versin kuzum ınan burada olsan gelip moral vermeyi isterdim yanında olmayı isterdim güçlü olmaya çalış olur mu öyle şikayet etmek değil yalnız olmaktan ve yorulmussun belli ki..Sen haklısın ben 1şubat tan beri annem de kalıyorum eşimle bulantı olduğunda falan hemen ilgileniyor çalışıyorum işten gelince yemek hazır ütü çamaşır bulaşık inan elimi surdurmuyor yüküne destek olmaması da üzmüş seni gurbet sonuçta..hastaneye gitmek ve hassasiyetin de yormuş seni...kuzum Allah yüzüne baksın inşallah düzelir herşey moralini bozma bebisler için korkuların da olmasın Rabbim nasip ettiyse eğer hiçbir şey olmaz dikkat edip dinlenmeyi dene..başımda böyle şeyler yok belki anlayamam seni ..sana teselli ediyor gibi de gelebilir bilmiyorum ama tek bildiğim nolur üzülme bebisler hissediyordur seni inşallah kucağımiza alınca bunları unutturacak günler gelecek..Allah çok büyük dua et İnşirah suresi oku huzurlu olursun Ayetel kursi dilinden düşürme canım tekrar çok geçmiş olsun

Hamileyim. Almanyadayim. Ikiz bekliyoruz. Suan keyif alamiyorum. Böyle söyleyince vicdan azabi cekiyorum, sonra diyorum öyle söyleme bebeklerim küser de birakirsa beni diye korkuyorum. Bilmiyorum ya cok karisik duygular icindeyim.
neden keyif alamiyorsun canm bebislermi yordu seni yoksa baska problemlermi var allah yardimcin olur ins bak ne guzel rabbim ikiz nasip etmis sana senn yerinde olmak isteyen okadar cok arkadas varki burda bende dahil morelini bozma sorunun gebelikten yanaysa gecici bir durum oldugunu dusun sabret allahin izniyle ne guzel bebislerini alican kucagina boyle dusun arkadasim inan hepimizin kendine gore sikintilari var

Canım Allah yardım eder inşaallah sabret dua et.Bebeklerine birşey olmaz inş geçici bir süreç,Anne'lik böyle bir şey karşılıksız fedakarlık canım işin başındasın daha doguracaksın,büyüteceksin inş güzel günler sizi bekler lütfen moralini yüksek tut.Bende Almanya Bielefeld''deyim,iki hamilelik dogum yaşadım çok zor hamilekler geçirdim bu gurbet ülkede hep eşim başımda bekledi.Allah onu başımdan eksik etmesin seni çok iyi anlıyorum canım.Şimdi tüp bebek tedavisindeyim çarşamba yumurta toplanacak birtane daha bebegim olsun diye bütün sıkıntılara katlanıyoruz.pek umudum yok ama Allah'tan umut kesilmez hayırlısı.arkadaşın dedigi gibi ikiz isteyen okadar anne varki bol bol dua et canım.Tabi ikiz hamilelik tekten zor ama Anneler çok güçlü Allah yardımcın olsun,saglıgınla haberdar edersin kendine dikkat et

Almanya'nın neresindendin canım

Kizlar cok sag olun. Sayenizde biraz rahatladim. Benim icin hamilelik stresli geciyor suan. Belki üc ayi doldurduktan sonra daha iyi hissederim. Desteginiz icin tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…