Bence çok uygun fiyatlar. Benimkiyle kıyaslanınca.. Ben bir adet elonva iğneye 1520 lr + orgalutran iğneye 390 lr + çatlatma iğnesine 70 lr verdim. Artık küçük hesaplar koymuyor wallaGonal _F verdi kızlar doktor 900 ünite pen dediler 700 tl ye aldık sizce normal mi
Bende 1080tl 300 lük 5 tane catlamayi engelleyici ignrden (aadını hatirlayamadim) 3 tane aldim sonra 80 tlye 2 tane cstlatma iğnesi toplama isleminden sora bant vajinal jel ve antibiyotik içinde 120 tl verdim nasıl bukadar farli oluyorki fiyatlaryani iyi almisin eger ayni ilaclarsa ben 1500 e aldim
gittinğin yere göre değişir genelde 500 tl falan ama bazı yerlerde çok çok pahalı bence kesinlikle sorKixlar bişey sormak istiyorum embriyo dondurma işlemi maliyeti nedir acaba dr.bdr.boyke birşey yaptiriralim derse hazırlıklı olalım :)
aynen oyle bende 5 yilliga 500 tl odedimgittinğin yere göre değişir genelde 500 tl falan ama bazı yerlerde çok çok pahalı bence kesinlikle sor
Hangi hastane acaba sizinkiaynen oyle bende 5 yilliga 500 tl odedim
merhaba tam hatırlamıyorum ama 450 tl yeAnladım canm saol bize bi eczane 700 dedi diğeri 600 diyinnce sinir oldum pazardan elmami alioruz yani ilaç bu kim ne koparirsa ondan sordum canm tskrler
merhaba benim toplam 1600 falan tutuyordu biz 1000 tl falan aldık tamda hatırlamıyorum ama ben açıkçası bütün eczaneleri gezdim hangisi uygunsa onu aldım :)Bu aldığım bnm 700 ben bundan 1tane daha alicam ve1tane daha yarım 1700 gelio sadece bu başka birseyyok daha diğer iğneler faln ben küçük hesapların peşinde değilim bosyere neden 300 400 veriyim parayı sokaktan toplamiyorum gece gündüz vardiyali çalışıyorum ben bırakalım bizi somursunler o zaman bu kadar araştırmaya gerek yok arkadaşlar boşverin gitsin küçük hesaplar yapmaya gerek yokmuss
medicanaHangi hastane acaba sizinki
medicanaHangi hastane acaba sizinki
iste sorunca küçük hesap oluyo saol canm tskrlermerhaba tam hatırlamıyorum ama 450 tl ye
merhaba benim toplam 1600 falan tutuyordu biz 1000 tl falan aldık tamda hatırlamıyorum ama ben açıkçası bütün eczaneleri gezdim hangisi uygunsa onu aldım :)
devletten raporla alamıyor musunuz ilaçları hep özelden mi aldınız bana rapor yazdı doktorum 500 lira tuttu ilaçlar tüp bebek fiyatı da 3700Bende 1080tl 300 lük 5 tane catlamayi engelleyici ignrden (aadını hatirlayamadim) 3 tane aldim sonra 80 tlye 2 tane cstlatma iğnesi toplama isleminden sora bant vajinal jel ve antibiyotik içinde 120 tl verdim nasıl bukadar farli oluyorki fiyatlar
bildiğim kadarı ile rapor 35 yaşından Küçüklere verilmiyordevletten raporla alamıyor musunuz ilaçları hep özelden mi aldınız bana rapor yazdı doktorum 500 lira tuttu ilaçlar tüp bebek fiyatı da 3700
Birde 5 yıllık evli olma şartı var galiba sen kac yasindasin kac yıllık evlsin canımdevletten raporla alamıyor musunuz ilaçları hep özelden mi aldınız bana rapor yazdı doktorum 500 lira tuttu ilaçlar tüp bebek fiyatı da 3700
36 yaşındayım canımBirde 5 yıllık evli olma şartı var galiba sen kac yasindasin kac yıllık evlsin canım
400 lr dondurma. 200 lr da her yıl için embriyo saklama ücreti MEDICAL PARK samsunKixlar bişey sormak istiyorum embriyo dondurma işlemi maliyeti nedir acaba dr.bdr.boyke birşey yaptiriralim derse hazırlıklı olalım :)
İnşaallah çok sevindim canım,1 mi 2 embriyo transver olucak.benim yumurtalar çarşamba toplanacak 5 tane olmuş iyice büyüsün diye 3 günlük başka igne daha verdi pazartesi çatlama ignesi vurucam herşeyin hayırlısını istiyorum yaradandan. Hepimiz için inşKizlar bugün hbr.geldi hastaneden 5.gune gideceklermis pazartesi allah ixin verirse transverim olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?