İlk günler Dediğin gibiydi antibiyotik bitince rahatladım. Şu an göğüslerim ve karnım şiş. Ne kadar ilginç bir metabolizmamız var yaŞişkinlik derken nefes alırken karnin batiyomu gerginmi yatakta falan dönebiliyor musun ne tür bi şişlik bende oldum nefes alamiyodum gulemiyordum senninki nasil
gebelik var demek sabah yerinde olsam kan tahliline giderdimKızlar biraz bekledim yine silik çıktı.nedemek şimdi bu off.
Canım yurtdışında sadece dr alıp bakıyor.Türkiye gibi deyil çok zor mecbur kendi kadın dr ma gidip evde yaptım iki defa pozitif çıktı diyecegim artık pazartesini bekliyecegimgebelik var demek sabah yerinde olsam kan tahliline giderdim
İnş canım ama adet olacak gibi agrım var olucam galiba hakkıma hayırlısı.tekrar işe başlamak istiyorum 3.4. Ay sonra iyi bir merkezde başlayacagım:)
Evt ben 2 . Kez antibiyotige başladım bu kez 2 farklı antibiyotik kullanınca geçti siskinligim kalmadı seninki kabızlık varmı pekiİlk günler Dediğin gibiydi antibiyotik bitince rahatladım. Şu an göğüslerim ve karnım şiş. Ne kadar ilginç bir metabolizmamız var ya
Evet bende aynıyım canım kasıklarım taş gibi dr dedi bu hafta sonu adet olursun.zaten benim yumurta 3 tane oluştu ve 2 si ıcsı yöntemiyle döllendi ve 2.ci günün embriyosu konuldu onuda hiç anlamadım.ama ilk deneme tecrübe oldu ve artık ona göre hareket ederiz.sen nasılsın bebişler nasıl?Allah daim etsin canım:)Kojol adet olma hissi hala var bende kaç hafta oldu hakkında hayırlısı olsun inşallah
Amin.Teşekkür ederim canım.
Güzel düşünüyorsun iyi niyetinle Allah bebeklerini sana bagışlasın.akşam adet oldum canım okadar agrım varki alt tarafım kopucak.Kadın dr gidicek dermanım yok agrı kesici içicem üzerine oturamıyorum.rabbim demekki bizden daha çok onu zikir etmemizi ona daha çok dua etmemizi unutmamamızı istiyor:)Çok şükür bir problem yok buyuyoruz hep beraber :) eşim de benimle beraber kilo alıyor :) dur bakalım ne olacak hakkında hayırlısı olsun merak ediyorum çok neden bilmiyorum ama acaip olumlu hissediyorumAllah isteyen herkese versin umudumuzu kaybetmeyelim hiç eğer nasip olduysa iki gün üç gün bakmaz güzelim
Dr gidiyorum çok kötüyüm resmen düşük sancısı ve kanaması yaşıyorumKızlar bebegim düştü
Dr gidiyorum çok kötüyüm resmen düşük sancısı ve kanaması yaşıyorum
Hamileymiş kusura bakmayın dr küfür ettim sabah sabah...oda düştüDr gidiyorum çok kötüyüm resmen düşük sancısı ve kanaması yaşıyorum
nasi anladn cnm?parca mi geldi?Hamileymiş kusura bakmayın dr küfür ettim sabah sabah...oda düştü
ahh ah bu doktorlar..Hamileymiş kusura bakmayın dr küfür ettim sabah sabah...oda düştü
Evet canım çok sancım vardı sabah kalktım ayaktayken büyük bir şey düştü dedim eşime baktım çeviz büyüklügünde aldım dr hemen dr düşük yspmışsın dedi çok kanamam var sinirlerim çok bozuk kızlar tüp bebek merkezine dava açsam yeridirnasi anladn cnm?parca mi geldi?
Allah yardimcin olsunEvet canım çok sancım vardı sabah kalktım ayaktayken büyük bir şey düştü dedim eşime baktım çeviz büyüklügünde aldım dr hemen dr düşük yspmışsın dedi çok kanamam var sinirlerim çok bozuk kızlar tüp bebek merkezine dava açsam yeridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?