ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Şişkinlik derken nefes alırken karnin batiyomu gerginmi yatakta falan dönebiliyor musun ne tür bi şişlik bende oldum nefes alamiyodum gulemiyordum senninki nasil
İlk günler Dediğin gibiydi antibiyotik bitince rahatladım. Şu an göğüslerim ve karnım şiş. Ne kadar ilginç bir metabolizmamız var ya

gebelik var demek sabah yerinde olsam kan tahliline giderdim
Canım yurtdışında sadece dr alıp bakıyor.Türkiye gibi deyil çok zor mecbur kendi kadın dr ma gidip evde yaptım iki defa pozitif çıktı diyecegim artık pazartesini bekliyecegim

Kojol hakkında hayırlısı olsun inşallah moralin bozulmasın umarım kanda çıkar o dr da yanılmış olur

İlk günler Dediğin gibiydi antibiyotik bitince rahatladım. Şu an göğüslerim ve karnım şiş. Ne kadar ilginç bir metabolizmamız var ya
Evt ben 2 . Kez antibiyotige başladım bu kez 2 farklı antibiyotik kullanınca geçti siskinligim kalmadı seninki kabızlık varmı peki

Kojol adet olma hissi hala var bende kaç hafta oldu hakkında hayırlısı olsun inşallah
Evet bende aynıyım canım kasıklarım taş gibi dr dedi bu hafta sonu adet olursun.zaten benim yumurta 3 tane oluştu ve 2 si ıcsı yöntemiyle döllendi ve 2.ci günün embriyosu konuldu onuda hiç anlamadım.ama ilk deneme tecrübe oldu ve artık ona göre hareket ederiz.sen nasılsın bebişler nasıl?Allah daim etsin canım:)

Kojol hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah sonuç olumlu olur. Herkese mutlu pazarlar

Çok şükür bir problem yok buyuyoruz hep beraber :) eşim de benimle beraber kilo alıyor :) dur bakalım ne olacak hakkında hayırlısı olsun merak ediyorum çok neden bilmiyorum ama acaip olumlu hissediyorumAllah isteyen herkese versin umudumuzu kaybetmeyelim hiç eğer nasip olduysa iki gün üç gün bakmaz güzelim

Güzel düşünüyorsun iyi niyetinle Allah bebeklerini sana bagışlasın.akşam adet oldum canım okadar agrım varki alt tarafım kopucak.Kadın dr gidicek dermanım yok agrı kesici içicem üzerine oturamıyorum.rabbim demekki bizden daha çok onu zikir etmemizi ona daha çok dua etmemizi unutmamamızı istiyor:)

nasi anladn cnm?parca mi geldi?
Evet canım çok sancım vardı sabah kalktım ayaktayken büyük bir şey düştü dedim eşime baktım çeviz büyüklügünde aldım dr hemen dr düşük yspmışsın dedi çok kanamam var sinirlerim çok bozuk kızlar tüp bebek merkezine dava açsam yeridir

Kızlar benden çok akinti gelio böyle su gibi altim hiç kuru kalmio nerdeyse sizde de varmı normalmi veya crimino jelden dolayı mi ?

Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…