- 16 Mayıs 2014
- 387
- 248
- 63
Bende her deneme arasina en az 3 ay koydum. Vucudun bi kendini toparlasin. O arada iyi bir Klinik secersin. Bazi klinikler "Info Abend" yapiyorlar. Internetten kendinde arastir bi kac yer.Bir arkadaş diyor evde yaptıgın testte hamileymişsin.dr testine kadarda beklememiş bebişi düşük yapmışsın dedi oladabilir bilmiyorum ama tekrar baktıracagım.tüp bebek dr herşey bitti 2. Tedavi için adeti bekliyor henüz olmadım acelesi var sanki.3 ay bekleyecegim dinlenmek istiyorum ve başka dr da deneyecegim:)
Bende ayni doktora gittim. KESKE gitmeseydim adam bu isi ticaret haline dondermis. Onunla birden fazLa denememiz oldu negatif. Genetik falan bile bakildi. Onu birakop baska doktora gittim. Allah in izni ile ilk denemede oldu. Ve ondan once doktorun soyledigi ne oldu sizce. 384837 defa daha yapsaniz bu tup bebek olmaz. Pol.over ameliyati yapacam sonra dogal yolla bile olabilir dedi. Isteyen arkadasa doktorumu onerebilirim. Ama cemil e asla gitmeyin hatta cukurambar in yanindan gecmeyinArkadaşlar benim umut dolu maceram bugün bitti genetik sonuc maalesef olumsuz hiç sağlıklı yokmuş ama ankarada olup hrs hastanesine kesinlikle gitmeyin sırf para almak için ellerinden geleni yapıyorlar ayrıca özel muayanehanesine gittiğim Dr Cemil Kaya yı da kesinlikle önermiyorum her şeyi olumlu gösterip tatlı dille konuşuyor ama işi bitince her şey boş ve hiç işlerini ciddiye almıyorlar 2 defa bize başkasının tahlili ile işlem yapacak oldular bi farketmesek doktorlar fark etmedi bile düşünün çok pişmanım hakkım geçtiyse maddi manevi helal etmiyorum
Üzgünüm kızlar negatif
Kızlar biraz bekledim yine silik çıktı.nedemek şimdi bu off.
e Canim var bunda bisey. Bekle bikacgun kan tahlili yaptir. Bemce varr ama gostermiyor kendiniKızlar biraz bekledim yine silik çıktı.nedemek şimdi bu off.
Canım bu resimdeki test 8. Günün testi
rKızlar biraz bekledim yine silik çıktı.nedemek şimdi bu off.
Canm bu nasil negatir yaKojol .!.:
Canım evde 8. Günde çıktı.15. De yani dr da negatif çıktı ve benden kan almadı çünki negatif çıktı diye gerek yokmuş.bugün 16. Dr a sorsam vücudunda hala ilaçlar var der.pazartesi dr hemen hidecegimTatlimmm bak erken oldugu halde cikmis. Kantahlili icin erken ddiye cikmamis olabilr. Benim idrarda kendini 12. Gun kanda 13. Gun gosterdi
canım peki senin durumun nedir şimdi?kan sonucunda ne çıktı.ozaman bu sonuçlara hiç sevinmeyeyimr
canm ilaçlardan ıdrarda pozıtf cıkyr bendede cıkmıştı kan ver
evet canım amaçları hep para keşke çıksada benim için büyük mucize olsa8.gun testin bukadar belli cikarken bence suan ikizlern bile olablr..cnm.bu doktor 2.kere para alacam.diyede bunlari yapio olablr..kan testi yapmayan yer yok..asla inanma buna bi testte evde yap
aşılamada olmuştu sevıncten aglamıştm ama kanda negatf cıktı sonrada tup bebege gectm mart 13te transfrm olduP
canım peki senin durumun nedir şimdi?kan sonucunda ne çıktı.ozaman bu sonuçlara hiç sevinmeyeyim
Hafif cikmis gibi
Şişkinlik derken nefes alırken karnin batiyomu gerginmi yatakta falan dönebiliyor musun ne tür bi şişlik bende oldum nefes alamiyodum gulemiyordum senninki nasilKızlar slm. Opu işlemi 1 hafta önce oldu. 23 Nisan transfer olacak. Acayip şişim ya regl olacakmıyım onun şişkinliğimi acaba? Kara cahil gibi soru soruyorum kusura bakmayın
Kuzum benimde böyle silik çıkmıştı valla ne acayip iş oldu bu seninki ben burdan sinir oldum doktoruna
Canım bende hiç anlamadım çok tuhaf.karnım belim çok agrıyor sanki adet olacakmış gibiyim gögüslerim taş gibi büyüdü ama umudum yok nasıl böyle çıkıyor onu anlamıyorumKuzum benimde böyle silik çıkmıştı valla ne acayip iş oldu bu seninki ben burdan sinir oldum doktoruna
Benimkide negatif desene hiç umutlanmayayım ozaman canım benimde tranferim mart 13. Aynıyızaşılamada olmuştu sevıncten aglamıştm ama kanda negatf cıktı sonrada tup bebege gectm mart 13te transfrm oldu
Canim mrb senin ohss ile ilgili yazını takip ettim sanırım 1 nisan da transfer olacaksın.. inşallah hersey yolunda gider.. bende bugün opu oldum ve 45 yumurta çıkmış.. 3 gün önce 9630 e2 çıktı öğün gonal vurulma defi 1 gün sonra 1920 çıktı öğünde vurulma dedi.. 1 gün sonrada çatlatma gonapeptyl iğnesi oldum bugunde toplandi yumoşlarım.. sence ohss olur muyum sen tecrübelisin canım..Tesekkurler canim sagol.. kiviye dewam edeyim ozmn)
3Gun rapor alcam 5gun istirahat olacak. 10 gun alamam noluo sana derler, dikkat cekerim bilmiyorlar cunku tup bebek oldugunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?