ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Bende her deneme arasina en az 3 ay koydum. Vucudun bi kendini toparlasin. O arada iyi bir Klinik secersin. Bazi klinikler "Info Abend" yapiyorlar. Internetten kendinde arastir bi kac yer.

Bende ayni doktora gittim. KESKE gitmeseydim adam bu isi ticaret haline dondermis. Onunla birden fazLa denememiz oldu negatif. Genetik falan bile bakildi. Onu birakop baska doktora gittim. Allah in izni ile ilk denemede oldu. Ve ondan once doktorun soyledigi ne oldu sizce. 384837 defa daha yapsaniz bu tup bebek olmaz. Pol.over ameliyati yapacam sonra dogal yolla bile olabilir dedi. Isteyen arkadasa doktorumu onerebilirim. Ama cemil e asla gitmeyin hatta cukurambar in yanindan gecmeyin

Tatlimmm bak erken oldugu halde cikmis. Kantahlili icin erken ddiye cikmamis olabilr. Benim idrarda kendini 12. Gun kanda 13. Gun gosterdi
Canım evde 8. Günde çıktı.15. De yani dr da negatif çıktı ve benden kan almadı çünki negatif çıktı diye gerek yokmuş.bugün 16. Dr a sorsam vücudunda hala ilaçlar var der.pazartesi dr hemen hidecegim

Kızlar slm. Opu işlemi 1 hafta önce oldu. 23 Nisan transfer olacak. Acayip şişim ya regl olacakmıyım onun şişkinliğimi acaba? Kara cahil gibi soru soruyorum kusura bakmayın

Y
8.gun testin bukadar belli cikarken bence suan ikizlern bile olablr..cnm.bu doktor 2.kere para alacam.diyede bunlari yapio olablr..kan testi yapmayan yer yok..asla inanma buna bi testte evde yap
evet canım amaçları hep para keşke çıksada benim için büyük mucize olsa

Kızlar slm. Opu işlemi 1 hafta önce oldu. 23 Nisan transfer olacak. Acayip şişim ya regl olacakmıyım onun şişkinliğimi acaba? Kara cahil gibi soru soruyorum kusura bakmayın
Şişkinlik derken nefes alırken karnin batiyomu gerginmi yatakta falan dönebiliyor musun ne tür bi şişlik bende oldum nefes alamiyodum gulemiyordum senninki nasil

Kuzum benimde böyle silik çıkmıştı valla ne acayip iş oldu bu seninki ben burdan sinir oldum doktoruna
Canım bende hiç anlamadım çok tuhaf.karnım belim çok agrıyor sanki adet olacakmış gibiyim gögüslerim taş gibi büyüdü ama umudum yok nasıl böyle çıkıyor onu anlamıyorum

Tesekkurler canim sagol.. kiviye dewam edeyim ozmn )
3Gun rapor alcam 5gun istirahat olacak. 10 gun alamam noluo sana derler, dikkat cekerim bilmiyorlar cunku tup bebek oldugunu.
Canim mrb senin ohss ile ilgili yazını takip ettim sanırım 1 nisan da transfer olacaksın.. inşallah hersey yolunda gider.. bende bugün opu oldum ve 45 yumurta çıkmış.. 3 gün önce 9630 e2 çıktı öğün gonal vurulma defi 1 gün sonra 1920 çıktı öğünde vurulma dedi.. 1 gün sonrada çatlatma gonapeptyl iğnesi oldum bugunde toplandi yumoşlarım.. sence ohss olur muyum sen tecrübelisin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…