Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins canm
cok uzgunum arkadaslar negatifi aldim
Cnm lutfen uzulme...biliorm buni solemek kolay diyeceksn ama bende ilk gun cok uzuldm ama uzulmek hicbirseyi degistrmio...kendmize zarar verioruz..hayirlisini diledik hep..hayirlisyla gelecek bir gun bebislermz....sakin yipratma kendini...0.14 yok olmdi bitti![]()
Canim yaa üzüldüm çok0.14 yok olmdi bitti![]()
Canim iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim, cok cok gecmis olsun canim, agir bir grip geciriuorsun, doktor baska ilac verebilir tabi.Allah yardimcin olsun.Siden80 çok sevindim kuzum gözün aydın inşallah
ametist80 senin de tutmuştur canım
Kızlar ben hala gribim ameliyathane çok soğuktu orda usuttum sanırım çok zorlanıyorum öksürük hapsirik salya sümük halim fena geceleri daha çok zorlanıyorum nefes alırken falan 3 gün oldu parol aldım sadece ama faydası yok..ihlamur nane limon portakal suyu hiç kar etmiyor..oksurdukce kızlar etkileniyor heralde ki ağrım oluyor doktora telefon açacağım birazdan belki ilaç verir..kendinize dikkat edin hasta olmak çok zormus hamileyken..
Canim cok uzuldum , Allah hayirlisini versin her seyin, en onemlisi de o0.14 yok olmdi bitti![]()
Sağol canım.. hala mi senin bulanıyor.. ne zaman bitecekmis ki bu.. valla ağrı çekmeye raziyım ama bulantı fena yaa deliricem..M mrymbeyaz34 canım sarı leblebi beni kurtarmıştı mide asidini alıyor biraz tuzlu patates yemeye çalış haslayip seni anlayabiliyorum ben hala sarimsakli birşey yedim mi anında dışarda ;(
bencede dedim sana eğer 1 tanesi tutunmus ise değer şimdi çıkmamış olabilir. sen doktoru dinle canımkizlar oktor israrla 12 gunu beklememi onerdi kafam karisti
Ay benimde mi kız yoksa :) canım normal bulantı lar ne zaman bitmişti seninSarimsakli şeyler tek problem bulantı kusma yapıyorkızlar sevmiyor heralde
![]()
ins cnm ins oyldirbencede dedim sana eğer 1 tanesi tutunmus ise değer şimdi çıkmamış olabilir. sen doktoru dinle canım