ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Siden80 Siden80 çok sevindim kuzum gözün aydın inşallah ametist80 ametist80 senin de tutmuştur canım
Kızlar ben hala gribim ameliyathane çok soğuktu orda usuttum sanırım çok zorlanıyorum öksürük hapsirik salya sümük halim fena geceleri daha çok zorlanıyorum nefes alırken falan 3 gün oldu parol aldım sadece ama faydası yok..ihlamur nane limon portakal suyu hiç kar etmiyor..oksurdukce kızlar etkileniyor heralde ki ağrım oluyor doktora telefon açacağım birazdan belki ilaç verir..kendinize dikkat edin hasta olmak çok zormus hamileyken..

0.14 yok olmdi bitti:KK61:
Cnm lutfen uzulme...biliorm buni solemek kolay diyeceksn ama bende ilk gun cok uzuldm ama uzulmek hicbirseyi degistrmio...kendmize zarar verioruz..hayirlisini diledik hep..hayirlisyla gelecek bir gun bebislermz....sakin yipratma kendini...

M mavi.su canım hayırlısı böyle imiş elimizden ne gelir çok uzuluyorsun biliyorum ama kısmet nasip değilmiş bebisin daha zamanı varmış..

Kızlar lütfen yardm.. 7. haftada yım ve midem çok bulanıyor bişey yiyemiyorum.. sabah otobüsle ise giderken yarı yolda indim ölücem zannettim kendimi yol kenarındaki kafenin tuvaletintuvaletine attım.. lütfen bana bi akıl ne yiycem ne yapıcam bilmiyorum kokulardan aşırı alerjik oluştu Ağlıyorum suan resmen her dakika midem ağzımda. siz ne yaptınız ne yediniz lütfen yardım :(

0.14 yok olmdi bitti:KK61:
Canim yaa üzüldüm çok :( ama yine belli olmaz sen perşembe tekrar kan ver bence. eğer 1 tanesi tuttuysa düşük olmuştur.. allah büyüktür herseyin bi bedeli var ben de suan neler çekiyorum bilemezsin. tabi hamile olup çekmekte ne var diyeceksin ama hayat başına gelmeden hiçbişey kolay değilmiş. Allahım senin için hayırlısınu versin

Siden80 Siden80 çok sevindim kuzum gözün aydın inşallah ametist80 ametist80 senin de tutmuştur canım
Kızlar ben hala gribim ameliyathane çok soğuktu orda usuttum sanırım çok zorlanıyorum öksürük hapsirik salya sümük halim fena geceleri daha çok zorlanıyorum nefes alırken falan 3 gün oldu parol aldım sadece ama faydası yok..ihlamur nane limon portakal suyu hiç kar etmiyor..oksurdukce kızlar etkileniyor heralde ki ağrım oluyor doktora telefon açacağım birazdan belki ilaç verir..kendinize dikkat edin hasta olmak çok zormus hamileyken..
Canim iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim, cok cok gecmis olsun canim, agir bir grip geciriuorsun, doktor baska ilac verebilir tabi.Allah yardimcin olsun.

M mrymbeyaz34 canım sarı leblebi beni kurtarmıştı mide asidini alıyor biraz tuzlu patates yemeye çalış haslayip seni anlayabiliyorum ben hala sarimsakli birşey yedim mi anında dışarda ;(

M mrymbeyaz34 canım sarı leblebi beni kurtarmıştı mide asidini alıyor biraz tuzlu patates yemeye çalış haslayip seni anlayabiliyorum ben hala sarimsakli birşey yedim mi anında dışarda ;(
Sağol canım.. hala mi senin bulanıyor.. ne zaman bitecekmis ki bu.. valla ağrı çekmeye raziyım ama bulantı fena yaa deliricem..

Back
X