- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıkıldım. 5. günüm. ctesi kan test günüm ama bende hiç olumlu şeyler hissetmiyorumametist80 hayırdır inşallah ?
masum_cat canım valla haklısın en iyisi doktoruma sorayım benimki bulantı dan öte bisey halsizlik ishal de var..pazartesi ultrason var kalp atımı için.. seninde oğlan büyüyor demekki hadi bakalım Allah kucağına aldığın günleri göstersin canımmm
hayirlisi olsun cnm belirti arama sende benim gibi evham yapma canm bugunmu 5 gunum bugun benm 10 gunum ama sonuc malum biliyosunsıkıldım. 5. günüm. ctesi kan test günüm ama bende hiç olumlu şeyler hissetmiyorumhiçbir belirti yok.
masum_cat canım peki bu raporların ücretini kısım kısım alabiliyor muyuz?? ve doğum izni paramiz yanmmiuo değilmi
frigariavesca canım o zaman normal istirahat raporu gibi devlet ödüyor o zaman.. normalde sirkete buz maastan kesiyoruz devlet ödüyor. buda aynı demek.. çok tşk ederim canım.. benim eğer ikiz ise.... ki pazartesi ultrason da belli olacak ikiz ise bende heyet raporu alabilirim. amacım doğum iznim yanmasın.. tamamen iside bırakmam yerime çalışacak kimse yok eee para da lazım..
sen nerde yaşıyorsun canım ben istanbuldayım anadolu yakasında..senin tek mi ikiz miydi. raporu devletten mi özel den mi aldin kolay oldu mu..:)
Ikiz benim. Ikizlerde daha yogun hissediyorsun tabi. Yemek kokularindan cok tiksiniyordum bide :)Fairytalepuck ayy benim ikiz ise zor mu geçer acaba.. senin tek mi ikiz mi canım? valla hiç agzimin tadı yok hic ama hiç bişey canım istemiyor.. çok zormuş simdiden hissettim bunu.. inşallah belirli bir zaman sonra geçer ..
hayirlisi olsun cnm belirti arama sende benim gibi evham yapma canm bugunmu 5 gunum bugun benm 10 gunum ama sonuc malum biliyosun![]()
Dua et gerisini Allah a bırak canım. Hayırlısı ise olsun.. Belirtilere takılma. Bak kaçıncı haftamdayım hala psikolojik olarak her wc ye gittiğimde bakıyorum bişi var mı diye. Bu evham hep devam ediyor :))) moralini yüksek tut. Örgü falan ör boz tekrar ör. Kafa dağıtıyor :)çok Karışık duygular bunlar. Allah'ımın Gücüne gitmesin. O ne derse o .
Canım herkeste farklı olabilir. Arkadaşlarımdan birinin dondurulmuş 5. Gün embriyo vardı.. İkizlere hamile kaldı.. Bir diğer arkadaşım da 8. Kez denedi tüp bebek. O da 5. Gün embriyo dondurulmuştu. Maalesef tutmadı. Nasip kısmet. Allah doğru zamanda nasip etsin inşallahKizlar aranizda dondurulmus 3.gun embriyosu ile hamile kalan varmi?
Kizlar aranizda dondurulmus 3.gun embriyosu ile hamile kalan varmi?
Dogru soluosn cnm ama merak eduorm varmi diye..doktora gttm buyuk ihtinalle sali guni transferm..anans yiyorum gunde yarim ananas.baska ne onerirsnzCanım herkeste farklı olabilir. Arkadaşlarımdan birinin dondurulmuş 5. Gün embriyo vardı.. İkizlere hamile kaldı.. Bir diğer arkadaşım da 8. Kez denedi tüp bebek. O da 5. Gün embriyo dondurulmuştu. Maalesef tutmadı. Nasip kısmet. Allah doğru zamanda nasip etsin inşallah
Cok saol cnm.amin insallah yeterki hayrlisi olsun hakkimzda...doktoru takmiorm zaten artk burdako doktora gore genelde hareket ediorm ama tedaviyi o yaptgi icinde biyere kadar...biliomsn ne ogrendim embriyolog aslnda embriyolog degilmis..lab sorumlusylunuymus neymis..cok sinirliyim ama su islem bitsin islerini yapsnlar ozaman patliycam.suan bisi demiorm..dusunebiliomsn resmen kandrdilar ve bu bi hastane!!!Kabak çekirdeği yecanım ananasa deva portakal suyu iç bi bardak günde stres yok doktor kötü de olsa Allah'a ınan umudunu yitirme verecek olan Rabbim bize tüp bebek bile olmaz demişlerdi eşim için..Allah ol dedikten sonra...