ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

masum_cat masum_cat canım zaten çalıştığım yerde en üst sorulabilir kişi benim. Personel ile ilgileniyorum :) bana istirahat raporu çok geliyor işçilerin fakat riskli gebelik için heyet raporu ile hiç karşılaşmadım.. ben alo sgk dan öğreniyim en iyisi.. tşkler canım

masum_cat masum_cat canım valla haklısın en iyisi doktoruma sorayım benimki bulantı dan öte bisey halsizlik ishal de var..pazartesi ultrason var kalp atımı için.. seninde oğlan büyüyor demekki hadi bakalım Allah kucağına aldığın günleri göstersin canımmm

Sende ki belirtilerin hepsi bende de vardi.11. haftaya kadar öldüm öldüm dirildim. Tam emin degilim ama sanirim7-8. haftalarda 4 gün hastanede kalmisligim bile var yani. Mide bulantisi, halsizlik, bas agrisi, kusma, ishal. Cok kötüydum.elma, Armut, cubuk kraker, leblebi, haslanmis patates yemeye calistim bende. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Zor bir dönemdi benim icin, insallah sende atlatacaksin. Benim 11. hafta gibi sikintilarim gecti. Suan sadece halsizlik ve bas agrisi var. Onuda idare ediyorum iste.

Fairytalepuck Fairytalepuck ayy benim ikiz ise zor mu geçer acaba.. senin tek mi ikiz mi canım? valla hiç agzimin tadı yok hic ama hiç bişey canım istemiyor.. çok zormuş simdiden hissettim bunu.. inşallah belirli bir zaman sonra geçer ..

masum_cat masum_cat canım peki bu raporların ücretini kısım kısım alabiliyor muyuz?? ve doğum izni paramiz yanmmiuo değilmi

Hayirli aksamlar. Canım bende özelde çalışıyorum benimde 10+10+30 günlük 3 raporum vardı ilk 2 10günlük raporların ücretini kesintili olarak ziraat bankasından aldım. 30 günlük raporum da bugün bitti Dr um çalışabilecegimi söyledi yarın işbaşı nasipse. Raporun bitiminden yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra paran ziraat bankasına yatar. Kimliğinle gidip alabilirsin.

frigariavesca frigariavesca canım o zaman normal istirahat raporu gibi devlet ödüyor o zaman.. normalde sirkete buz maastan kesiyoruz devlet ödüyor. buda aynı demek.. çok tşk ederim canım.. benim eğer ikiz ise.... ki pazartesi ultrason da belli olacak ikiz ise bende heyet raporu alabilirim. amacım doğum iznim yanmasın.. tamamen iside bırakmam yerime çalışacak kimse yok eee para da lazım..
sen nerde yaşıyorsun canım ben istanbuldayım anadolu yakasında..senin tek mi ikiz miydi. raporu devletten mi özel den mi aldin kolay oldu mu..:)

frigariavesca frigariavesca canım o zaman normal istirahat raporu gibi devlet ödüyor o zaman.. normalde sirkete buz maastan kesiyoruz devlet ödüyor. buda aynı demek.. çok tşk ederim canım.. benim eğer ikiz ise.... ki pazartesi ultrason da belli olacak ikiz ise bende heyet raporu alabilirim. amacım doğum iznim yanmasın.. tamamen iside bırakmam yerime çalışacak kimse yok eee para da lazım..
sen nerde yaşıyorsun canım ben istanbuldayım anadolu yakasında..senin tek mi ikiz miydi. raporu devletten mi özel den mi aldin kolay oldu mu..:)

Ben izmir deyim. Şifa hastanesinde çalışıyorum. Ameliyat ve Doğum hastalarının yattığı bölümde Sekreterim. Benim çift embriyo transfer oldu ama henüz 2.keseyi göremeden 5.haftada kanama geçirdim. Dr un tahminine göre tutunamayan 2.embriyo kanama yaptı. Şimdi Elhamdulillah daha iyiyim. Her şerde bir hayır varmış tek bebekle sağlıklı olarak devam ediyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam 32.haftadan sonra ayrılma hakkın var. Ama ne kadar çalışırsan doğum sonrası o kadar iznin oluyor.

Fairytalepuck Fairytalepuck ayy benim ikiz ise zor mu geçer acaba.. senin tek mi ikiz mi canım? valla hiç agzimin tadı yok hic ama hiç bişey canım istemiyor.. çok zormuş simdiden hissettim bunu.. inşallah belirli bir zaman sonra geçer ..
Ikiz benim. Ikizlerde daha yogun hissediyorsun tabi. Yemek kokularindan cok tiksiniyordum bide :)

çok Karışık duygular bunlar. Allah'ımın Gücüne gitmesin. O ne derse o .
Dua et gerisini Allah a bırak canım. Hayırlısı ise olsun.. Belirtilere takılma. Bak kaçıncı haftamdayım hala psikolojik olarak her wc ye gittiğimde bakıyorum bişi var mı diye. Bu evham hep devam ediyor :))) moralini yüksek tut. Örgü falan ör boz tekrar ör. Kafa dağıtıyor :)

Kizlar aranizda dondurulmus 3.gun embriyosu ile hamile kalan varmi?
Canım herkeste farklı olabilir. Arkadaşlarımdan birinin dondurulmuş 5. Gün embriyo vardı.. İkizlere hamile kaldı.. Bir diğer arkadaşım da 8. Kez denedi tüp bebek. O da 5. Gün embriyo dondurulmuştu. Maalesef tutmadı. Nasip kısmet. Allah doğru zamanda nasip etsin inşallah

Canım herkeste farklı olabilir. Arkadaşlarımdan birinin dondurulmuş 5. Gün embriyo vardı.. İkizlere hamile kaldı.. Bir diğer arkadaşım da 8. Kez denedi tüp bebek. O da 5. Gün embriyo dondurulmuştu. Maalesef tutmadı. Nasip kısmet. Allah doğru zamanda nasip etsin inşallah
Dogru soluosn cnm ama merak eduorm varmi diye..doktora gttm buyuk ihtinalle sali guni transferm..anans yiyorum gunde yarim ananas.baska ne onerirsnz

Kabak çekirdeği ye ;) canım ananasa deva portakal suyu iç bi bardak günde stres yok doktor kötü de olsa Allah'a ınan umudunu yitirme verecek olan Rabbim bize tüp bebek bile olmaz demişlerdi eşim için..Allah ol dedikten sonra...

Kabak çekirdeği ye :KK66: canım ananasa deva portakal suyu iç bi bardak günde stres yok doktor kötü de olsa Allah'a ınan umudunu yitirme verecek olan Rabbim bize tüp bebek bile olmaz demişlerdi eşim için..Allah ol dedikten sonra...
Cok saol cnm.amin insallah yeterki hayrlisi olsun hakkimzda...doktoru takmiorm zaten artk burdako doktora gore genelde hareket ediorm ama tedaviyi o yaptgi icinde biyere kadar...biliomsn ne ogrendim embriyolog aslnda embriyolog degilmis..lab sorumlusylunuymus neymis..cok sinirliyim ama su islem bitsin islerini yapsnlar ozaman patliycam.suan bisi demiorm..dusunebiliomsn resmen kandrdilar ve bu bi hastane!!!

Back
X