ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

12.hafta mide bulantilari bitti bilmem ona gore yorum yapmak ne kadar doğru 6aydir kusan erkek bebeğe hamile bir tanıdık var o da çok ilginç galiba bu biraz bünye ile alakalı geldi bana biraz da genetik olabilir çünkü benim annemden çok bilmem mide bulantısı yoğun çekmedim diyor benimde sabahları olurdu sadece..doktora telefon açtım thylol hot içebilirsin dedi bu arada grip olursanız aklınızda olsun..

12.hafta mide bulantilari bitti bilmem ona gore yorum yapmak ne kadar doğru 6aydir kusan erkek bebeğe hamile bir tanıdık var o da çok ilginç galiba bu biraz bünye ile alakalı geldi bana biraz da genetik olabilir çünkü benim annemden çok bilmem mide bulantısı yoğun çekmedim diyor benimde sabahları olurdu sadece..doktora telefon açtım thylol hot içebilirsin dedi bu arada grip olursanız aklınızda olsun..
anladım Sağol canım. süreç zorlu hepimizin allah yardimcisi olsun

M mavi.su ümitsizliğe kapılma. Gününü bekle canım. Allah büyük. M mrymbeyaz34 bulantılar her bünyede değişiklik gösteriyor canım. Benim 6. Haftada başladı 3. Ayda bitti. Ama hala yemek yedikten sonra bulanıyor. Yağsız tuzsuz minik galetalar var.ondan at ağzına. Kuru üzüm kara üzüm dene.ben bulantısı zamanlarımda bol bol çorba içtim. Özellikle yoğurtlu çorba şehriye çorbası.. Tarhana istifra ettiriyordu mesela. Sen kendi bünyene göre deneyeceksin. Bana iyi gelen başkasına iyi gelmeyebilir.. Mantı su böreği bol nar ekşili kısır çok iyi geliyordu şöyle sarımsaklı falan :) kimine ağır geliyor. Nette var aslında bulantısı azaltan yiyecekler. Dr um bana bulantı için emedur diye bir ilaç vermişti. Kullanmadım inatla. Açıkçası ben bulantı ve istifralarımı bile çok sevdim :))) bulantı ve istifra sağlıklı bebiş belirtileri emin ol. Endişe etme.. Allah yardımcın olsun canım

Kızlar sabah kontrole gittik. Pambık oğlumu gördük. Sol kol havada selam veriyordu bize :)))) el ayak parmaklarımızı saydık.. Mide kalp vb organlarımızın gelişimi iyi gidiyor maşallah .. Boyumuz 14 cm. Kilomuz 150 gr. Olmuş. Ben de 59 kilo olmuşum. Sadece 2 kilo almışım. Heyet raporumu da yeniledik. 20 gün sonra yine gideceğiz. Bu arada dr a balık yağı hapı kullanabilir miyim diye sordum. Eczaneden solgar marka büyük şişe hapını aldık.doğuma kadar yeterli dedi. Bir gün elevit bir gün solar iç dedi. Ferrum demir şurubunu da her sabah aç karnına içiyorum. Bir dahaki ay tetanoz aşısı vurduracağım.ilk dozu. Paylaşmak istedim sizlerle.Güzel ve umut dolu bir hafta olsun inşallah :nazar::KK49:

masum_cat masum_cat canım valla haklısın en iyisi doktoruma sorayım benimki bulantı dan öte bisey halsizlik ishal de var..pazartesi ultrason var kalp atımı için.. seninde oğlan büyüyor demekki hadi bakalım Allah kucağına aldığın günleri göstersin canımmm

M mrymbeyaz34 halsizlik ilk 3 ay bende de vardı ve kabızlık. Crinone jelden kaynaklanıyordu. Sürekli baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü. O yüzden 21 ocak transferimden beri heyet raporu alıyorum. Şimdi şükür iyiyim. Bu saatten sonra zaten okula gidip ne yapayım.. Kalmış 2 ay kapanmasına.

masum_cat masum_cat canım heyet raporu bende düşünürüm heralde. bende çalışıyorum özel sektör deyim. Acaba bende ikiz ise rapor alabilir miyim? doktoruma soracağım mutlaka..

kizlar gununden once kanda negatifi alip 12 gun yukselen pozitifi goren varmi kanda
Canım şimdi bende doktorumla konuştum durumu 0,14 ne diye? 12. Gününe kadar yükselebilirmiş bu. Lütfen kendini bırakma. Daha bişeyin belli olduğu yok. Bende kendimi hiç olumlu hissetmiyorum ama Allah'ın işine karışılmaz? Onun katında ne mucizeler oluyo.

M mavi.su cnm sana sunu solimm ben 8.gunde kan verdim 0.786 di.ve bidaha yukselmedi...ama cok yakin arkadasm 8.gunde 0.600 kusurdu dedik olmadi 2 gun sonra esinn haberi olmadgndan esiyle kan vermek zorunda kaldi bi baktk 8 olmus degeri..sok gecirdik resmen...yani demek istedigim suan icin erken..kendini cok umutlandrma ve ayni zamanda bi umudunda olsun..bunlar bana guzel bi ornek oldu sanada soylemek istedim cnmm.yani ne olacagini kimse bilemez suan Allah tan baksa..

Canım şimdi bende doktorumla konuştum durumu 0,14 ne diye? 12. Gününe kadar yükselebilirmiş bu. Lütfen kendini bırakma. Daha bişeyin belli olduğu yok. Bende kendimi hiç olumlu hissetmiyorum ama Allah'ın işine karışılmaz? Onun katında ne mucizeler oluyo.
ametist80 ametist80 benim durumumu mu konustun inanmiyorum cok saol ya gercekten yukselebiliyormuymus boyle bisey olabiliyormu cok sasirdim ayy ins keske allahi. cok buyuk rabbim yuzumuze gulsun

M mavi.su cnm sana sunu solimm ben 8.gunde kan verdim 0.786 di.ve bidaha yukselmedi...ama cok yakin arkadasm 8.gunde 0.600 kusurdu dedik olmadi 2 gun sonra esinn haberi olmadgndan esiyle kan vermek zorunda kaldi bi baktk 8 olmus degeri..sok gecirdik resmen...yani demek istedigim suan icin erken..kendini cok umutlandrma ve ayni zamanda bi umudunda olsun..bunlar bana guzel bi ornek oldu sanada soylemek istedim cnmm.yani ne olacagini kimse bilemez suan Allah tan baksa..
valiente valiente gercekten cok morel oldunuz biliyormusununuz umudumu bitirmisken bir anda umut geldi yine icime ama kasiklarim cok agriyo hastalanicam saniyorum ikide bir kont etmeye gdiyorum suana kadar kanama yok ama bilemiyorum ya ins kizlar bugun yikildim negatifi duyunca cunki ben hep kendini biliyorsunuz olumlu goruyordum bir ara o gebelik testinden sonra uzulmustum ama onu yinede cok takmamistim ama kan tahlili hani garanti olunca uzuldum hemde cok uzuldum ama suan sizin yazdiklarinizi okuyunca morelman yerine geldi hersey bide su var eger gercekten yoksa yani 12 gun yine negatif olursa sayet aslinda bu benm hatam dicem niemi koruyamadim cunki cok dikkatsiz hareketler yaptim farkindayim nasil davranicagimi bilmiyodum cunki yatakta donmeler falan hizlica ayakta durmalar yurumeler falan yanlis yaptim neyse olan oldu artik bidaha kupe yaparim kulagima ins 12 guzel bisey cikar jns

M mavi.su canım herşeyde bi hayir var emin ol .. olmasi da olmaması da Allahtan.. rabbim hakkimizda hayirlisi e. hiçbirimiz yarın ne olacağız bilmiyoruz.. inşallah seninde yüzün evlat konusunda güler..

masum_cat masum_cat canım heyet raporu bende düşünürüm heralde. bende çalışıyorum özel sektör deyim. Acaba bende ikiz ise rapor alabilir miyim? doktoruma soracağım mutlaka..
Tüp bebek tedavisinde tek ikiz içüz bakmadan direkt heyet alabilirsin canım. Kıymetli gebelik kategorisi olduğu için dr vermek zorunda. Dr um bana 20 şer günlük veriyor her seferinde.. Böylece kontrollerim ayda bir değil 3 haftada bir olmuş oluyor. Benim de içim rahat ediyor.

masum_cat masum_cat canım peki bu raporların ücretini kısım kısım alabiliyor muyuz?? ve doğum izni paramiz yanmmiuo değilmi
Canım ben öğretmenim. Devlet memuruyum. Heyet karşılığında ücret geri alma ya da doğum parası tarzında bir şeyler yok bizde. Anladığım kadarıyla özelde çalışıyorsun. Onun açıklamasını en iyi çalıştığın yer yapar sana. Bu konu hakkında fikrim yok gerçekten.

Back
X