Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım Sağol canım. süreç zorlu hepimizin allah yardimcisi olsun12.hafta mide bulantilari bitti bilmem ona gore yorum yapmak ne kadar doğru 6aydir kusan erkek bebeğe hamile bir tanıdık var o da çok ilginç galiba bu biraz bünye ile alakalı geldi bana biraz da genetik olabilir çünkü benim annemden çok bilmem mide bulantısı yoğun çekmedim diyor benimde sabahları olurdu sadece..doktora telefon açtım thylol hot içebilirsin dedi bu arada grip olursanız aklınızda olsun..
hadi hayırlısı bakalım. bak sonuç ne olursa olsun dağılmak yok ok?kizlar gunaydin kan verdim az once sonuc 2saat sonra
üzülme lütfennn yola devam yapma.0.14 yok olmdi bitti![]()
kesinlikle hemen neden olumsuz dedin kaç gün var daha sakın ağlama.kizlar oktor israrla 12 gunu beklememi onerdi kafam karisti
Canım şimdi bende doktorumla konuştum durumu 0,14 ne diye? 12. Gününe kadar yükselebilirmiş bu. Lütfen kendini bırakma. Daha bişeyin belli olduğu yok. Bende kendimi hiç olumlu hissetmiyorum ama Allah'ın işine karışılmaz? Onun katında ne mucizeler oluyo.kizlar gununden once kanda negatifi alip 12 gun yukselen pozitifi goren varmi kanda
Canım şimdi bende doktorumla konuştum durumu 0,14 ne diye? 12. Gününe kadar yükselebilirmiş bu. Lütfen kendini bırakma. Daha bişeyin belli olduğu yok. Bende kendimi hiç olumlu hissetmiyorum ama Allah'ın işine karışılmaz? Onun katında ne mucizeler oluyo.
M mavi.su cnm sana sunu solimm ben 8.gunde kan verdim 0.786 di.ve bidaha yukselmedi...ama cok yakin arkadasm 8.gunde 0.600 kusurdu dedik olmadi 2 gun sonra esinn haberi olmadgndan esiyle kan vermek zorunda kaldi bi baktk 8 olmus degeri..sok gecirdik resmen...yani demek istedigim suan icin erken..kendini cok umutlandrma ve ayni zamanda bi umudunda olsun..bunlar bana guzel bi ornek oldu sanada soylemek istedim cnmm.yani ne olacagini kimse bilemez suan Allah tan baksa..
Tüp bebek tedavisinde tek ikiz içüz bakmadan direkt heyet alabilirsin canım. Kıymetli gebelik kategorisi olduğu için dr vermek zorunda. Dr um bana 20 şer günlük veriyor her seferinde.. Böylece kontrollerim ayda bir değil 3 haftada bir olmuş oluyor. Benim de içim rahat ediyor.masum_cat canım heyet raporu bende düşünürüm heralde. bende çalışıyorum özel sektör deyim. Acaba bende ikiz ise rapor alabilir miyim? doktoruma soracağım mutlaka..
Canım ben öğretmenim. Devlet memuruyum. Heyet karşılığında ücret geri alma ya da doğum parası tarzında bir şeyler yok bizde. Anladığım kadarıyla özelde çalışıyorsun. Onun açıklamasını en iyi çalıştığın yer yapar sana. Bu konu hakkında fikrim yok gerçekten.masum_cat canım peki bu raporların ücretini kısım kısım alabiliyor muyuz?? ve doğum izni paramiz yanmmiuo değilmi