Kizlar bugun 10. Gun ve dayanadim test yaptim evde. Ikinciyi cizgiyi silikte olsa gorunuyormu yoksa banami oyle geliyor.idrar testi icinde erkenmi bilemedim ama dayanadim
Canim cok tesekkur ederim , banada doktorum birsey demedi daha , haziranin 12 sinde gidecegim, o zaman 11. Hafta bitmis oluyor, o zaman konusuruz sanirim.Umitlendirmek istemem ama benim de bu şekilde çıkmıştı...hayırlısı olsun yarın kan ver yine de arkadaşım...
Siden80 Kuzum benim rahim ağzı açıklığı yoktu biz erken doğum tehdidini yok etmek adına bu dikisi yaptırdık doktor dedi yaptırma istersen ama 30.haftada doğarsa bana neden böyle demeyin dedi ikiz olduğu için sürekli atmak isteyecekler dışarı kendilerini bunu önlemek adına yapalım deyince yaptırdık 12.haftada yapiliyor genel anestezi uygulanarak zaten bebeklerin son çıkış noktasına yapılıyor ilk iki üç gün hafif kanama oldu damla damla şimdi iyiyim çok şükür doktora guveniyorsan o da gerekli görüyorsa yaptır canım..
Benimde 9. gün böyle çıkmıştı 10. Günde kan tahlilinde 350 gibi bişey çıkmıştı. Kan vermeye gittigimde doktora evdeki testte 2.cizgi çok silik çıktı demiştim ooo hamilesin ozaman diye sevinmisti.umuyorumki senin de böyle olacak.rRabbim gönlüne göre versin :)Kizlar bugun 10. Gun ve dayanadim test yaptim evde. Ikinciyi cizgiyi silikte olsa gorunuyormu yoksa banami oyle geliyor.idrar testi icinde erkenmi bilemedim ama dayanadim
Bendende istemişti. Üniversite hastanelerinde kan alarak yapılıyor. 1 ay gibi bir sürede sonuçlanıyor.Bu seferde olumsuz sonucu aldim. buda olmadi. Simdi sira 3. Tranferimizde. allahtan dondurulmus embriyolarmiz fazlaydi. Allah ordan yuzumuze baktida. Ama artik doktor bizden genetik test istio. Ailelere kadar gende bi sorun varmi diye arastirilmasini istior. Immunology test. Bilen varmi acaba bunu.
bebisim az kaldı o halsizlige bulantı da eklenecek mahvedecek seni.. benimde 6. hafta sonunda başladı halsizlik sonrası bulantı kusma baş dönmesi.. hala dvm ediyo ne zaman geçer bilmiyorum.. rabbim evlatlarımiza sağlık versin de sabrediyoruz canım..sen syan bulantı baslamadan boğazına ye sonra benim gibi aç kalacaksın zatenYa kızlar çok yorgunum ben halsiz hissediyorum. Bunu geçirmek için birşeyler yaptınızmı?
Canım bende çok hslsizim çok çabuk yoruluyorum kasıklarımda ki Ağrı hiç gitmiyorYa kızlar çok yorgunum ben halsiz hissediyorum. Bunu geçirmek için birşeyler yaptınızmı?
Özel Hastaneler tam tersi çok kolay veriyor 150 tl oduyorum hamileligimin başından bu yana heyet raporu aldım. 45 gün sonra 30 şimdi yine 45 aldım. Ayrıca herhangi bir devlet hast gidip tüp bebek olduğunu düşük tehlikesinden korktuğunu söylersen verirler bizimkiler kıymetli bebek anlayışlı davranıyorlarHeyet raporu alan varmı içinizde arkadaşlar özel hastaneler heyet raporu verme tarafı pek değil. Bende kamuda çalışıyorum raporlarının hepsini bitirmek istemiyorum ne yapmam Lazım
Canım bize de yaptılar o testi bende kan pihtilasmasi çıktı bebeği tutsada düşürür demişti bir bakılsın diye üniversite hastanesinde vermiştik..yapsınlar gerekli olabiliyor.Bu seferde olumsuz sonucu aldim. buda olmadi. Simdi sira 3. Tranferimizde. allahtan dondurulmus embriyolarmiz fazlaydi. Allah ordan yuzumuze baktida. Ama artik doktor bizden genetik test istio. Ailelere kadar gende bi sorun varmi diye arastirilmasini istior. Immunology test. Bilen varmi acaba bunu.
Heyet raporu alan varmı içinizde arkadaşlar özel hastaneler heyet raporu verme tarafı pek değil. Bende kamuda çalışıyorum raporlarının hepsini bitirmek istemiyorum ne yapmam Lazım
Yarın randevum var doktorla bir görüşeyim . 3 haftadır rapor kullanıyorum . Raporlarımızda bitmesini istemiyorum . Umarım verirler çok halsizim çalışmak yoruyorCanım bize de yaptılar o testi bende kan pihtilasmasi çıktı bebeği tutsada düşürür demişti bir bakılsın diye üniversite hastanesinde vermiştik..yapsınlar gerekli olabiliyor.
Ben aldım arkadaşım benim doktor verdi ben su an raporluyum doğuma kadar da vereceğini söyledi bilmiyorum doktorunla görüş bence ..
Canım peki heyet raporu Alman'ın prosedürü nedir.Özel Hastaneler tam tersi çok kolay veriyor 150 tl oduyorum hamileligimin başından bu yana heyet raporu aldım. 45 gün sonra 30 şimdi yine 45 aldım. Ayrıca herhangi bir devlet hast gidip tüp bebek olduğunu düşük tehlikesinden korktuğunu söylersen verirler bizimkiler kıymetli bebek anlayışlı davranıyorlar
Cnm cok uzuldm.senden umidim vardi benmBu seferde olumsuz sonucu aldim. buda olmadi. Simdi sira 3. Tranferimizde. allahtan dondurulmus embriyolarmiz fazlaydi. Allah ordan yuzumuze baktida. Ama artik doktor bizden genetik test istio. Ailelere kadar gende bi sorun varmi diye arastirilmasini istior. Immunology test. Bilen varmi acaba bunu.
Sen git te doktora .. bende almak istiyorum zorla çalışıyorum çok kötüyüm bulanyi kusma baş dönmesi. sen kaç haftalık oldun cnm?Avcılar'da oturuyorum heyet raporu veren doktor biliyırmusumuz arkadaşlar
Günaydın herkese mutlu haftalar anne adayları..
bulantı lar ne zaman bitiyor biri lütfen cvp versin beni mahvediyor..
hadi yabebisim az kaldı o halsizlige bulantı da eklenecek mahvedecek seni.. benimde 6. hafta sonunda başladı halsizlik sonrası bulantı kusma baş dönmesi.. hala dvm ediyo ne zaman geçer bilmiyorum.. rabbim evlatlarımiza sağlık versin de sabrediyoruz canım..sen syan bulantı baslamadan boğazına ye sonra benim gibi aç kalacaksın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?