bende iki gündür bi tane içitim günde ama pişman oldum bugunde tahlil yaptım moralım bozuldu normalde ikiye katlaması lazım 2.gün öceki değerim 141 di bugunki değerim 273 pek yükselmedi moralsizim
Hayırlısıyla inşallah tutunurlar anneciklerinetedavi asamalarim bitti yumurta toplandi dollendi dondurttuk bi tek transferim kaldi oda nasip olursa mart ayi adet bitiminde olucak
Hiç sıkma canını canım benim ilk tahlililim cok düşüktü sonrasındada hep düşük devam etti ama sıpa doğdu büyüdübende iki gündür bi tane içitim günde ama pişman oldum bugunde tahlil yaptım moralım bozuldu normalde ikiye katlaması lazım 2.gün öceki değerim 141 di bugunki değerim 273 pek yükselmedi moralsizim
Moralini bozma bnce ya ikiye katlams iste ins gttkce dahada artar moralini bozarsan bebiste etkilenir pozitf dsun mutlu ol :)bende iki gündür bi tane içitim günde ama pişman oldum bugunde tahlil yaptım moralım bozuldu normalde ikiye katlaması lazım 2.gün öceki değerim 141 di bugunki değerim 273 pek yükselmedi moralsizim
ins mart ayi hayirlisinla bir gelsrHayırlısıyla inşallah tutunurlar anneciklerine
Amin ins mavi su sen de birşeyler var mi?ben çok üzülüyorum etrafimda herkesin bebisi var bizde esinle çok istiyoruz yasimizda 27 fakat bizde sebebsiz olmuyor doktorlar biset yok diyorlar ama sonunda tüp bebeğe kadar geldik.bilmiyorum artik zaman nasil geçecekmavi.su, post: 39365657, member: 99172"]ins allahim nasip eder hepimize
Amin ins mavi su sen de birşeyler var mi?ben çok üzülüyorum etrafimda herkesin bebisi var bizde esinle çok istiyoruz yasimizda 27 fakat bizde sebebsiz olmuyor doktorlar biset yok diyorlar ama sonunda tüp bebeğe kadar geldik.bilmiyorum artik zaman nasil geçecekmavi.su, post: 39365657, member: 99172"]ins allahim nasip eder hepimize
Niye moralini bozuyorsun. Benim geçen ptesi 127 çarşamba 310 ve bu ptesi 2774 çıktı hcg. Yükselecek. Sıkıntı yapmabende iki gündür bi tane içitim günde ama pişman oldum bugunde tahlil yaptım moralım bozuldu normalde ikiye katlaması lazım 2.gün öceki değerim 141 di bugunki değerim 273 pek yükselmedi moralsizim
inşallahNiye moralini bozuyorsun. Benim geçen ptesi 127 çarşamba 310 ve bu ptesi 2774 çıktı hcg. Yükselecek. Sıkıntı yapma
Dur ben saba değerlerimi çikarıyımda yazıyım.ilk tahlilim 28.28dionisya ve Sarisekerannesi tesekkür ederim normalde dün 280 civarı olması lazımmış benim bugün 273 bilmiyorum inşallah artar git gide ya dionisya canım banada doktor dedi krize gireceğine iç ama ben zaten pek aktif değildim sigara konusunda sadece akşamları ablamla 2 3 tane içerdim ama şimdi stresten hep aklıma geliyor
Cnm neyaptin sonucun ciktmi?Kızlar sabah kan verdim sonucu sabirsizlikla heycanla bekliyorum Allahim yardim etsin hayirlisi olsun diyorum.
Sakin uzulme canim. Ben doktor doktor dolasirken okadr umitsizdim ki birde tek tupum kapali cikinca dunya basima yikilmisti sankiSaol cnm..uzulm3mek elimde degil malesef...yapicak bisi yok allahin taktiri..demekki vakti zamani deilmis....biraz agladim ama simdi daha iyiyimm..2 tane dondurulmusm var bu ayda onlari deniyecegim...allah hayirlisini versin...nette okidum bi arakadas 7. Gunu 0.100 12.gunu 17 degerini gormus..biliorm bnm yok ama yinede ufak bi umudum var...
evet benm de demek istedigm bu. Dinlenmis rahim daha olumlu sonuc veriyormus.canım hiç üzülme hemde dondurulmuşun var benim doktorumbenim doktorum yumurta toplandıktan 2 ay sonmra transfer etti o zaman şans dahada artıyormuş ohss olmamıştım 2 ay bekledik bana güzelce anlattı yumurta geliştirici iğneler vucuttan atılmadan embriyo yerleştiriyorlar dedi embriyo dışarda 3 gün kalıyor ve bizdeki yumurtalar dahada büyüdüğü için yerleştirilen embriyonun tutunmasını engelliyor dedi o yüzden iki ay bekledik ve doktorum bana git hamile olarak geri döneceksin dedi yani canım dondurulmuşlarla olacak seninde canım üzülme
aman ne uzunda yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?