- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
ben ayın 28 de gidecem doktorum o zaman gel dedi artık tek miiftmi belli olacak ama ben ikiz istiyordum doktor büyük ihmalle 1 dedi ama olsun sağlıklı olsunda 1 olsunHanımlar biz ne zaman ultrason da göreceğiz bebekleri?
Iki hafta sonraHanımlar biz ne zaman ultrason da göreceğiz bebekleri?
Bende de hapşırık var alerjik. Saat başı bir de düşün. Stres yapma cnmSelam kizlar transferimin 10. Gunu cumartesi gunu hamile oldugumu ogrendim. Ama o gunden beri cok kotuyum. Oksuruk hapsirma bogazlarm aciyo kafam agriyo burnum tikali sabahlara kadar uyuyamiyorum. Artik uykusuzluktan gozlerim sisdi ya. bu oksurukler hapsirma bebege zarar verirmi acaba cok korkuyorum. Bir de nasil gecer bu hastalik denemedigim kalmadi nolur yardim edin.
Bnde ck merk ediorum ne zamn gorcez ama doktrm hcbsi demedi 2 hfta surer sanirim :)Hanımlar biz ne zaman ultrason da göreceğiz bebekleri?
Biz keseyi gördük pazartesi. Ctesi asıl gün. O zaman bakılacak daha ayrıntılı.Bnde ck merk ediorum ne zamn gorcez ama doktrm hcbsi demedi 2 hfta surer sanirim :)
Biz keseyi gördük pazartesi. Ctesi asıl gün. O zaman bakılacak daha ayrıntılı.
Mrh sureyya06 bende bu ay lucrin kullandim once sonra gonal f kullandim ve pazar günü 3.gün transferi yapildi iki tane beklemedeyim inş güzel sonuçlar aliriz.benim de ikinci denemem inş güzel olur her seyselammmm
bende bu ay yapacağım inş.lucrin kullanmaya başladım 7.günü.adet olmayı bekliyorum.ayrıca 4.denemem olacak
boyle seyleri duymak beni umitlendiriyor bende bekliyorum benmde dondurulduDondurulmus embriyo ile tutma yüzdesi artıyormuş yani :) ve rahim dinlendigi icin yine olumlu sonuc alma ihtimali artiyor.
Mrh sureyya06 bende bu ay lucrin kullandim once sonra gonal f kullandim ve pazar günü 3.gün transferi yapildi iki tane beklemedeyim inş güzel sonuçlar aliriz.benim de ikinci denemem inş güzel olur her sey
Cnm b3nm sakin uzulme bende agladim ama birsey degismiyor inan sadce simdi ilk gune gore daha iyiym...varmis demekki bunda bi hayir.bizim daha zamanmz gelmemis demekki..insllah olacak birgun yuzumiz gulecek cnm...Kizlarrrr maalesef heycanli bekleyis üzüntü ile son buldu.negatif dedi doktorum.ne yapalım nasip degilmis hayirlisi olsun insaallah dedim.hayirlisi boyleymiss
Hayirlisi olsun canim...rabbim inş en yakin zamanda kendiginden verir.bende beklemedeyim bu ayin 20 sinde vercem bakalim hayirlisi..mormenekse24201: 39372683 .!.:Kizlarrrr maalesef heycanli bekleyis üzüntü ile son buldu.negatif dedi doktorum.ne yapalım nasip degilmis hayirlisi olsun insaallah dedim.hayirlisi boyleymiss
boyle seyleri duymak beni umitlendiriyor bende bekliyorum benmde donduruldu
Ck sewndm cnm saglkla kucaginada al ins hersey ewlat icin..Arkadaslar bende sizdenim artik. Haftaya cuma ultrasona gidiyoruz. Cok mutluyuz esimle agladik, simdi gezmeye gidiyoruz. Kan sonucunu ögrenmemiz baya sürdü ama Allaha sükür hayirli haberi aldik. Haber vereyim dedim. Allahim isteyenlerin sesini duysun, kimseyi evlatsiz birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?