ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Bn deli gbi kasiniyorm ama yalnzca ayaklarimda war bu 8.gunumde filan baslamsti sanirim hala da war

test gününe kadar yapmayın demişti testten sonra bişsey demedi ama en az 3 ay yapmayı düşünmüyorum eşimde aynı düşüncede riske atamam

kızlar moralim çok düşük progesteron değerim çok düştü pazartesi 19,40 tı bu sabah 8,50 çıktı doktor 10nun altı çok tehlikeli demişti aradım doktoru oda şaşırdı niye düştü progeatan 200 ekledi bakalım ne olacak inşallah düşmez bebeğiö

Ay canım inşallah birşey olmaz bana hiç yapmıyorlar o testi valla bak sen yazınca şaşırdım korkma nolur..

Progestan hap nedn wermio acaba? Dur bkalim allah de ins bsey olmaz ama hap dha etkili keske hap werse

Progestan hap nedn wermio acaba? Dur bkalim allah de ins bsey olmaz ama hap dha etkili keske hap werse
bugun hapada başladım canım progestan 200 hem jel hem hap bakalım pazartesi tekrar yaptıracam eğer yükselmezse bunlara ek kalçadan iğne olacam hamile kalmak bi dert karnında tutmak başka dert offff

Mrh herkese bugün transferimle birlikte 6.günüm.bilmiyorum hicbisey hissedemiyorum zaman geçmiyor sanki yaa..beklemek daha zorr.en azindan haftaya calismaya baslicam da zaman geçer iinş..

Bende aynı şeyleri yaşadım kızlar..Ablama tüp bebek yapıcaz dedim tedavi gördük eşimin sperm düşüklüğü vardı.11 yaşında oğlu var yapmadı tam ben çocuk için tedavi olmaya başladım pat diye hamile kaldı..Anneme de dedim sen bile anlayamazsın beni kimse anlayamaz dedim eşim ve ben biliyoruz neler yaşadığımızı..Ablamın doğumuna gittim bebeği ilk bana verdiler aynı odada doğum yapan kadının bebeğini ilk ben giydirdim..Kaçtıkça daha kötü oluyor insan kaçmamaya çalışıyorum ama ablam sürekli bebekten bahsediyo çok kırıldım..Kırılmamak elde değil kaç sene bekledi benim bebek sahibi olmaya çalıştığım zamanı buldu...

Canm nekadara yapıyolar o testi?

Canim moralini bozma ins iui olur sonucun.ins bisey olmaz canim:)

aynen canım ya hiç kimse anlamıyor ne abla ne anne yeri geliyo eş bile anlamıyo sabır sabır sabır

bizimkilerde aynı büyük ablam 13 yıl yapmadı küçük ablam 11 yıl şimdi aralarında 15 gün biri 5 aylık biri 4,5 aylık bi anda peşpeşe kaldılar sanki beni bekliyorlardı ama ben yüzlerine dedim benimi bekliyordunuz aldığım cevap daha komik destek olmak istedik gülermisin ağlarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…