Bn deli gbi kasiniyorm ama yalnzca ayaklarimda war bu 8.gunumde filan baslamsti sanirim hala da waraynen zaman geçmiyor benimde transferle birlikte 2. gün :) bende kaşıntı oldu doktorumu aradım trosyd kullan dedi ince tabaka sür dış kısma dedi.sizde böle bişey oldumu kızlar ?? sanırım jel ve fitilden oluyormus
test gününe kadar yapmayın demişti testten sonra bişsey demedi ama en az 3 ay yapmayı düşünmüyorum eşimde aynı düşüncede riske atamamCanım ben trosyd kullanmadım crinone jel bana çok etki etmedi şükür ama vajinal mantar yaptığı söyleniyor..birşey soracağım derman ve diğer hamiş arkadaşlar cinsel ilişki konusunda ne dedi doktor sana canım?
kızlar moralim çok düşük progesteron değerim çok düştü pazartesi 19,40 tı bu sabah 8,50 çıktı doktor 10nun altı çok tehlikeli demişti aradım doktoru oda şaşırdı niye düştü progeatan 200 ekledi bakalım ne olacak inşallah düşmez bebeğiö
git kendin baktır crinone kullanıyomusun canım ben onu kullandığım halde o kadar düştüAy canım inşallah birşey olmaz bana hiç yapmıyorlar o testi valla bak sen yazınca şaşırdım korkma nolur..
Progestan hap nedn wermio acaba? Dur bkalim allah de ins bsey olmaz ama hap dha etkili keske hap wersekızlar moralim çok düşük progesteron değerim çok düştü pazartesi 19,40 tı bu sabah 8,50 çıktı doktor 10nun altı çok tehlikeli demişti aradım doktoru oda şaşırdı niye düştü progeatan 200 ekledi bakalım ne olacak inşallah düşmez bebeğiö
bugun hapada başladım canım progestan 200 hem jel hem hap bakalım pazartesi tekrar yaptıracam eğer yükselmezse bunlara ek kalçadan iğne olacam hamile kalmak bi dert karnında tutmak başka dert offffProgestan hap nedn wermio acaba? Dur bkalim allah de ins bsey olmaz ama hap dha etkili keske hap werse
Bende aynı şeyleri yaşadım kızlar..Ablama tüp bebek yapıcaz dedim tedavi gördük eşimin sperm düşüklüğü vardı.11 yaşında oğlu var yapmadı tam ben çocuk için tedavi olmaya başladım pat diye hamile kaldı..Anneme de dedim sen bile anlayamazsın beni kimse anlayamaz dedim eşim ve ben biliyoruz neler yaşadığımızı..Ablamın doğumuna gittim bebeği ilk bana verdiler aynı odada doğum yapan kadının bebeğini ilk ben giydirdim..Kaçtıkça daha kötü oluyor insan kaçmamaya çalışıyorum ama ablam sürekli bebekten bahsediyo çok kırıldım..Kırılmamak elde değil kaç sene bekledi benim bebek sahibi olmaya çalıştığım zamanı buldu...güzelim hiç darlanma seni annenden başkası düşünmez eşimle bana doktor normal yolla çocuğunuz olmaz tüpe gidin dedi tabi annemlere ablalamlara dedim bi daha ki ay tedaviye başlayacaz dedim ve iki ablamda o ay hamile kaldı sanki beni bekliyorlardı anlayacağın karşımızdaki bizim düşüncelerimizi anlamazlar
Canm nekadara yapıyolar o testi?rahat ol canım bizdede genetik problem var pgt testi yapılmadan transferi uygun görmüyorlar ilk 2 denememde bu sebepten transfer yapılmadı.3.denememde 3 embriyodan 1 i genetik özellik taşımıyordu onu transfer ettiler oda düşünle sonuçlandı.4.denememe başladım bende bakalım hayırlısı hepimiz içinde
Canim moralini bozma ins iui olur sonucun.ins bisey olmaz canim:)dermannpost: 39412707 .!.:kızlar moralim çok düşük progesteron değerim çok düştü pazartesi 19,40 tı bu sabah 8,50 çıktı doktor 10nun altı çok tehlikeli demişti aradım doktoru oda şaşırdı niye düştü progeatan 200 ekledi bakalım ne olacak inşallah düşmez bebeğiö
Canm nekadara yapıyolar o testi?
Bende aynı şeyleri yaşadım kızlar..Ablama tüp bebek yapıcaz dedim tedavi gördük eşimin sperm düşüklüğü vardı.11 yaşında oğlu var yapmadı tam ben çocuk için tedavi olmaya başladım pat diye hamile kaldı..Anneme de dedim sen bile anlayamazsın beni kimse anlayamaz dedim eşim ve ben biliyoruz neler yaşadığımızı..Ablamın doğumuna gittim bebeği ilk bana verdiler aynı odada doğum yapan kadının bebeğini ilk ben giydirdim..Kaçtıkça daha kötü oluyor insan kaçmamaya çalışıyorum ama ablam sürekli bebekten bahsediyo çok kırıldım..Kırılmamak elde değil kaç sene bekledi benim bebek sahibi olmaya çalıştığım zamanı buldu...
Hmm anladım canm çok sağolcanım embriyo başına 300 Euro idi 4 yıl önce şimdi ne kadar bilmiyorum ayrıca önemli bir ayrıntıda pgt testinin uygulanabilmesi için hücrenin en az 4 e doğru bir şekilde bölünmesi gerekiyor
git kendin baktır crinone kullanıyomusun canım ben onu kullandığım halde o kadar düştü
bizimkilerde aynı büyük ablam 13 yıl yapmadı küçük ablam 11 yıl şimdi aralarında 15 gün biri 5 aylık biri 4,5 aylık bi anda peşpeşe kaldılar sanki beni bekliyorlardı ama ben yüzlerine dedim benimi bekliyordunuz aldığım cevap daha komik destek olmak istedik gülermisin ağlarmısınBende aynı şeyleri yaşadım kızlar..Ablama tüp bebek yapıcaz dedim tedavi gördük eşimin sperm düşüklüğü vardı.11 yaşında oğlu var yapmadı tam ben çocuk için tedavi olmaya başladım pat diye hamile kaldı..Anneme de dedim sen bile anlayamazsın beni kimse anlayamaz dedim eşim ve ben biliyoruz neler yaşadığımızı..Ablamın doğumuna gittim bebeği ilk bana verdiler aynı odada doğum yapan kadının bebeğini ilk ben giydirdim..Kaçtıkça daha kötü oluyor insan kaçmamaya çalışıyorum ama ablam sürekli bebekten bahsediyo çok kırıldım..Kırılmamak elde değil kaç sene bekledi benim bebek sahibi olmaya çalıştığım zamanı buldu...
inşallah canımCanim moralini bozma ins iui olur sonucun.ins bisey olmaz canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?