Canm morfoloji spermle alakali....verilen tahlilde yazar degeri..sanrm saglikli ve hareketli anlaminda tam emin deilm...Morfoloji ne demek canlar? Nasil belli oluyor genetik testinde falanmi
Insallah cnm ya keskeeeee☺
Oyle cnm bu bebegi verecek olan Allah ama iste bu gibi insanlar kendilerinin elinde zannediyor. Allah a yatip kalkip dua etmeleri gerekirken bizim gibilerle ugrasiyorlar. Ve beni en uzun tarafi ne biliyor musun? Bir kadin bir kadina yapiyor bunu, halbuki kadin kadini daha iyi anlamasi lazim, diyil mi?Cnmmmm okadar iyi anliyormki senii anlatamam...ayni sey benm basmda var..gunun ger saati bebek resmleri ve kiyafetleri esyalari artik aklna ne geliosa bebekle alakali onlardan bahsediorz...ise gidince aklmdan cikiodu is stresi yogunlk bi sekilde dusunmuodm ama artk ise gtmekde iskence...cunku aklmdan cikmiyo..bizimde sinavmz bi demekki canm...
canım benim tedavim gecen ay oldu embiryo donduruldu bir adetim geçti ve transferim gerçekleşti onun sebebide, iğneler ve ilaçlardan rahimde sıvı birikmesi oldu oda bebegn tutunmasına engelmiş o yüzden doktorum 1 ay geçmesini istedi ilaçlardan vucudun tamamen arınması için..Ne icin dinlensin dedi cnm anlamadim. Gecen ay da miyaptirmistin
ANladimmm canimm gelmis gecmis olsun. Irenbe nasil peki memnunmisuncanım benim tedavim gecen ay oldu embiryo donduruldu bir adetim geçti ve transferim gerçekleşti onun sebebide, iğneler ve ilaçlardan rahimde sıvı birikmesi oldu oda bebegn tutunmasına engelmiş o yüzden doktorum 1 ay geçmesini istedi ilaçlardan vucudun tamamen arınması için..
çok memnunum çok temiz ve çok ilgililer insallah tedavi sonucuda güzel olurANladimmm canimm gelmis gecmis olsun. Irenbe nasil peki memnunmisun
demek bu tek bende olmuyo hergun ruyamda cocuk doguruyorum birgun oglum birgun kizim oluyor ruyamda piskolojim bozuldu benmde her dk bebekle ilgili konusuyorum annem cok kiziyo yeter artik konusma sus die ama elimde deil napimCnmmmm okadar iyi anliyormki senii anlatamam...ayni sey benm basmda var..gunun ger saati bebek resmleri ve kiyafetleri esyalari artik aklna ne geliosa bebekle alakali onlardan bahsediorz...ise gidince aklmdan cikiodu is stresi yogunlk bi sekilde dusunmuodm ama artk ise gtmekde iskence...cunku aklmdan cikmiyo..bizimde sinavmz bi demekki canm...
Canimmm selam.. benimde ayni nedenlerden dolayi transferim marta ertelendi. 30 ocak da opu olmustum. Subatta regl olunca ara dediler ve az once regl oldum. Merkezi yarin arayacagim. Ilk gun kontrol sarti var mi? Bugun persembe aksami. Cmt sabah gitsem gecmi kalmis olurum ki? Insallah yarin gel demezler. Isten izin alamam cunkucanım benim tedavim gecen ay oldu embiryo donduruldu bir adetim geçti ve transferim gerçekleşti onun sebebide, iğneler ve ilaçlardan rahimde sıvı birikmesi oldu oda bebegn tutunmasına engelmiş o yüzden doktorum 1 ay geçmesini istedi ilaçlardan vucudun tamamen arınması için..
bendecanım benim tedavim gecen ay oldu embiryo donduruldu bir adetim geçti ve transferim gerçekleşti onun sebebide, iğneler ve ilaçlardan rahimde sıvı birikmesi oldu oda bebegn tutunmasına engelmiş o yüzden doktorum 1 ay geçmesini istedi ilaçlardan vucudun tamamen arınması için..
bende ayni durumdayim canm benmde mart ayinda olucak nasip olursacanım benim tedavim gecen ay oldu embiryo donduruldu bir adetim geçti ve transferim gerçekleşti onun sebebide, iğneler ve ilaçlardan rahimde sıvı birikmesi oldu oda bebegn tutunmasına engelmiş o yüzden doktorum 1 ay geçmesini istedi ilaçlardan vucudun tamamen arınması için..
selam cnm adetin 2. gün başladık tedaviye istersen ara kesinleşsin ona göre gidersin bende calışıyorum ve senin durumu çok iyi anlıyorum defalarca git gel sorun oluyor biliyorum ama o kadar maddi manevi yoruluyoruz bence hiç karanbole girme ne gerekiyorsa o zamanda orda bulun derim.. hayırlı olsun tedavin bu arada insallah pozitif alacazzCanimmm selam.. benimde ayni nedenlerden dolayi transferim marta ertelendi. 30 ocak da opu olmustum. Subatta regl olunca ara dediler ve az once regl oldum. Merkezi yarin arayacagim. Ilk gun kontrol sarti var mi? Bugun persembe aksami. Cmt sabah gitsem gecmi kalmis olurum ki? Insallah yarin gel demezler. Isten izin alamam cunkunapcam bilemedim.
Birde hemen igne_hapa mi baslatiyorlar ilk hafta?
bende ayni durumdayim 30 ocak ta transferim olucakti su toplandigi icin benmde doktorum mart ayina kadar dinlenmemi onerdi benmde dollenmelerim oldu mart ayinin adetinde baslicaz insCanimmm selam.. benimde ayni nedenlerden dolayi transferim marta ertelendi. 30 ocak da opu olmustum. Subatta regl olunca ara dediler ve az once regl oldum. Merkezi yarin arayacagim. Ilk gun kontrol sarti var mi? Bugun persembe aksami. Cmt sabah gitsem gecmi kalmis olurum ki? Insallah yarin gel demezler. Isten izin alamam cunkunapcam bilemedim.
canm bildigim kadariyla adetin 3 gunune kadar kont olabiliyor kendimden biliyorumbe
bende ayni durumdayim 30 ocak ta transferim olucakti su toplandigi icin benmde doktorum mart ayina kadar dinlenmemi onerdi benmde dollenmelerim oldu mart ayinin adetinde baslicaz ins
hayırlı olsun cnm tedavin.. doktorlar artık sanki daha bilinçli genelde hemen transfer yapmıyorlar ve daha çok gebelik elde ediliyor tüm forumları okuyorum herkes ertelemeli insallah sende pozitifi görürsünbende
bende ayni durumdayim canm benmde mart ayinda olucak nasip olursa
Canim gecmis olsun oncelikle.. genetik sorun oldugunu nerden biliyorsunuz? Belirtisi mi vardi? Dusuk vs mi yaptiniz? Benim esimde de morf 1. Acaba diyorum bozukluk varmidir.. embriyologum gorunurde bisey yok,gerci tarama yapilmadan bilemeyiz ama saglikli gorunuyor 1.kalite demislerdi. Morfoloji sorunu olunca dusunmeden de edemedim ya oyleyse diye.. buarada hic hamile kalmadim ben, 2.5 yildir deniyoruz.rahat ol canım bizdede genetik problem var pgt testi yapılmadan transferi uygun görmüyorlar ilk 2 denememde bu sebepten transfer yapılmadı.3.denememde 3 embriyodan 1 i genetik özellik taşımıyordu onu transfer ettiler oda düşünle sonuçlandı.4.denememe başladım bende bakalım hayırlısı hepimiz içinde
Cnm aslnds ben kendm konsmiormdemek bu tek bende olmuyo hergun ruyamda cocuk doguruyorum birgun oglum birgun kizim oluyor ruyamda piskolojim bozuldu benmde her dk bebekle ilgili konusuyorum annem cok kiziyo yeter artik konusma sus die ama elimde deil napim
ins cnm ya hepimiz gorelimhayırlı olsun cnm tedavin.. doktorlar artık sanki daha bilinçli genelde hemen transfer yapmıyorlar ve daha çok gebelik elde ediliyor tüm forumları okuyorum herkes ertelemeli insallah sende pozitifi görürsün
Canm morfoloji spermle alakali....verilen tahlilde yazar degeri..sanrm saglikli ve hareketli anlaminda tam emin deilm...
Ilk baslarken yumurta takibi icin oyleydi ama transfer asamasi icin de oylemi?a
canm bildigim kadariyla adetin 3 gunune kadar kont olabiliyor kendimden biliyorum
iste diyorum ya bende 4 gun once adet oldum aradim hastaneyi bana ogun icin ister bugun ister yarin gel dediler ama ben hemen baslariz umidi ile aradigim gun gittim muayneye doktorum mart ayinin adetinde kesin baslariz artik dedi ama yine sen riske atma sonucta durumlarimiz farkli olabilir ara sor gel derse git cumartesi de olur diyebilirIlk baslarken yumurta takibi icin oyleydi ama transfer asamasi icin de oylemi?
bisey olmaz ben 3. gun gittim once hapa baslarsin transfere 3 4 gun kala jele baslarsin igne transferden sonraCanimmm selam.. benimde ayni nedenlerden dolayi transferim marta ertelendi. 30 ocak da opu olmustum. Subatta regl olunca ara dediler ve az once regl oldum. Merkezi yarin arayacagim. Ilk gun kontrol sarti var mi? Bugun persembe aksami. Cmt sabah gitsem gecmi kalmis olurum ki? Insallah yarin gel demezler. Isten izin alamam cunkunapcam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?