- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slmlar, ben yanmaltan daha çok hassasiyet ve acı hissediyordum. Transferden sonraya kadar sürdü bende 8. Güne kadar falan sonra aniden gitti o belirti. Şuan bişey yok. Korkma bu herkeste başka oluyor belirtilerKizlar bisey sormak istiyorum.bugun ignelere baslamamn6.gunu gogus uclarm cok yaniyo.sizdede boyle birsey varmi bu normalmi??
Merhaba kızlar brnde 2.tedavıme baslıyorum adeti beklıyoruz.tarlusal kullanıyorum inşallah cunaya kadar olurumda başlariz[/QU
simdiden hayrli olmasi dilegiyle cnm.aramiza hosgeldin buaradatarlusal nedir?
Hayırlı olsun inş hepbetabet iyi haberler alırızMerhaba kızlar brnde 2.tedavıme baslıyorum adeti beklıyoruz.tarlusal kullanıyorum inşallah cunaya kadar olurumda başlariz
İnşallah canım yaaa.Hayırlı olsun inş hepbetabet iyi haberler alırız
canım allah HAMİLEYİM KIZLAR ÇOK MUTLUYUM dediğini de duyursun bize inşallah bende 4 te gidecem kontrole. hakkımızda hayırlısı olsun...Kizlar bugun kontrole gttim.9tane olmus.ikinci igneye basliycam bugun.persembe kibrista olacagiz allahin izniyle.cumada buyuk ihtimalle toplanacak.cok heyecanliyim.☺