ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

canım gözün aydın.rabbim tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizede çok dua et nolur.moralim bozuldu. 4 yumurtamdan 2 si döllenmiş.onlarda düzgün bölünürse transfer yapılacak.duaya çok ihtiyacım var
Moralini bozma bitanem bol bol dua et benimde dualarım seninle hersey çok güzel olucak moralini yüksek tut

Canlarim kader arkadaşlarım tebriklerriniz ve iyi dilekleriniz için çok tesekkurederm herzaman dualarm sizlerle rabbim hepimizi sevindirecek bol bol dua edin rabbim ne yazdiysa o olur hiç üzmeyin kendinizi dualarım sizlerle
Tebrik ederim. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin inşallah :nazar:

Gizlimelek Canım sakin ol, stres yapma. Transferin yapılmış bebeklerin seninle onları ve kendini üzme. Seni üzen herseyden uzak durmaya bak.

Benim de 4.günüm bugün ama ilaçların öyle bir etkisi olmadı. Tutundu mu diye sürekli düşünme stres yaparsın. Bu dönemde kafamızin rahat olmasi gerekiyor. İyi düşün ki iyi olsun. Konuş onlarla , sev ben öyle yapıyorum. Sonuçta nasibimizde ne varsa o olacak.

canım gözün aydın.rabbim tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizede çok dua et nolur.moralim bozuldu. 4 yumurtamdan 2 si döllenmiş.onlarda düzgün bölünürse transfer yapılacak.duaya çok ihtiyacım var
Hayırlı akşamlar,lütfen üzülme Allah'ın izni ile herşey istedigin gibi olur moralini yüksek tut İnşaallah hayırlı sonuç alırsın Yüce mevlam herşeye kadirdir.

Benim de 4.günüm bugün ama ilaçların öyle bir etkisi olmadı. Tutundu mu diye sürekli düşünme stres yaparsın. Bu dönemde kafamızin rahat olmasi gerekiyor. İyi düşün ki iyi olsun. Konuş onlarla , sev ben öyle yapıyorum. Sonuçta nasibimizde ne varsa o olacak.
Allah yardımcımız olsun hepimizin

Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyormm. Cok mutlu oluyoruzz böyle haberler alinca. Hepimizw de umut oluyor tabi ki. Dualarimizk rabbim duyuyor kiyamiyor şükürler olsun ki.. olmayan arkadaslar da hic uzulmesin sakin. Birkaç denemeden sonra yuzumuz neden gulmesn ki. Ben de onlardam biriyim. Ikinci denememde guzel haber almıştım. Dualarimiz olan olmayan herkeslee.. kader arkadslarimm benimm .. :)

Kontrolüm vardi Guvenc beyde. Maalesef yumurta yok bu ayı pas geçelim dedi. Klomen verdi 5 gun icip persembe gitcem bakalim dedi. Normal siklusla. Ne demek istedi anlamadim. Yumurta yoksa klomen napcak ki. Gecen ay 3 Ta neydi toplanıp biri donduruldu embriyonun. Sabır dedi. sorularım vardı. Acele acele muayene oldum. Okadar. sorosoru sormaya korkuyo insan. Çok aceleci. Detay Yok. Moralim çok bozuldu ya. Doktor iyi. Iyi ama benden sonra bir hasta kalmıştı. Yogun da değildi.

Merhaba arkadaşlar benimde ünü yumurtalarım toplandı.dr 12 tane felan toplarız diyordu 9 tane toplamış karnımda inanılmaz şişlik ve gaz sancım var Dr normal dedi ama sıkıntılı bi taraftan da embriyoların sağlıklı mı değil mi diye düşünmekten iyice strese girdim eşimde genetik bozukluk vardı sağlıklı embrioyo olursa transfer olacak çarşambadan beri bekliyorum aynı durumda olan var mı
Ben varim canim senin durumunu cok iyi anliyorum bizdede genetik problem var pgt olmadan transfer edilmiyo persembe yumurtalar toplandi 4 tane 2 si dollenmis. Bugun bolunmus yarinda guzel bölünür pgt dende normal sonuc gelirse p.tesi transfer yapılacak. Stres olmamak elde degil dua ediyorum sürekli rabbim yüzümüzü güldürsun diye

Klomen başladım bugün adet 3.günü beraberinde bal.çörek otu.tarçın kürü yapsam sakıncası olurmu?bal kestane mi çiçekli olmalı

Ben varim canim senin durumunu cok iyi anliyorum bizdede genetik problem var pgt olmadan transfer edilmiyo persembe yumurtalar toplandi 4 tane 2 si dollenmis. Bugun bolunmus yarinda guzel bölünür pgt dende normal sonuc gelirse p.tesi transfer yapılacak. Stres olmamak elde degil dua ediyorum sürekli rabbim yüzümüzü güldürsun diye
Âmin inşallah ama sürekli ertelemeleri sinirlerimi bozdu cuma öğleden sonra belli olur dediler sonra Cumartesi dediler şimdi pazar gününe attılar 4 tane döllenmiş yarın hangileri sağlıklı belli olacakmış daha bakmamışlar kendilerinin olsa ilk günden bakarlar ankaradayım hrs hastanesinde bakılıyor hiç memnun değilim iyice umutlarımı kaybettim

Back
X