- 12 Ağustos 2014
- 272
- 182
- 48
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moralini bozma bitanem bol bol dua et benimde dualarım seninle hersey çok güzel olucak moralini yüksek tutcanım gözün aydın.rabbim tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizede çok dua et nolur.moralim bozuldu. 4 yumurtamdan 2 si döllenmiş.onlarda düzgün bölünürse transfer yapılacak.duaya çok ihtiyacım var
Tebrik ederim. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin inşallahCanlarim kader arkadaşlarım tebriklerriniz ve iyi dilekleriniz için çok tesekkurederm herzaman dualarm sizlerle rabbim hepimizi sevindirecek bol bol dua edin rabbim ne yazdiysa o olur hiç üzmeyin kendinizi dualarım sizlerle
Tebrikler allah tamamına erdirsinKizlarrr inanamıyorum sonuç pozitif miss rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
TebrîklerTebrikler allah tamamına erdirsin
Ben kendi kendime saldırıyorum resmen herkeze bunlar ilaçlardanmı acaba 2 gün bugün acaba tutundumu dolanıyormu haglaGizlimelek Canım sakin ol, stres yapma. Transferin yapılmış bebeklerin seninle onları ve kendini üzme. Seni üzen herseyden uzak durmaya bak.
Maaşallah senin yumoşlar hızlı gidiyor hadi bakalım kolay gelsin.Bugün kontrolüm vardı benimde 11 yumosum olmuş doktor pazartesi kontrol edip çarşamba yumurtalari toplariz dedi ayy cok heyecanlıyım :)))))
Hayırlı akşamlar,lütfen üzülme Allah'ın izni ile herşey istedigin gibi olur moralini yüksek tut İnşaallah hayırlı sonuç alırsın Yüce mevlam herşeye kadirdir.canım gözün aydın.rabbim tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizede çok dua et nolur.moralim bozuldu. 4 yumurtamdan 2 si döllenmiş.onlarda düzgün bölünürse transfer yapılacak.duaya çok ihtiyacım var
Allah yardımcımız olsun hepimizinBenim de 4.günüm bugün ama ilaçların öyle bir etkisi olmadı. Tutundu mu diye sürekli düşünme stres yaparsın. Bu dönemde kafamızin rahat olmasi gerekiyor. İyi düşün ki iyi olsun. Konuş onlarla , sev ben öyle yapıyorum. Sonuçta nasibimizde ne varsa o olacak.
Ben varim canim senin durumunu cok iyi anliyorum bizdede genetik problem var pgt olmadan transfer edilmiyo persembe yumurtalar toplandi 4 tane 2 si dollenmis. Bugun bolunmus yarinda guzel bölünür pgt dende normal sonuc gelirse p.tesi transfer yapılacak. Stres olmamak elde degil dua ediyorum sürekli rabbim yüzümüzü güldürsun diyeMerhaba arkadaşlar benimde ünü yumurtalarım toplandı.dr 12 tane felan toplarız diyordu 9 tane toplamış karnımda inanılmaz şişlik ve gaz sancım var Dr normal dedi ama sıkıntılı bi taraftan da embriyoların sağlıklı mı değil mi diye düşünmekten iyice strese girdim eşimde genetik bozukluk vardı sağlıklı embrioyo olursa transfer olacak çarşambadan beri bekliyorum aynı durumda olan var mı
Âmin inşallah ama sürekli ertelemeleri sinirlerimi bozdu cuma öğleden sonra belli olur dediler sonra Cumartesi dediler şimdi pazar gününe attılar 4 tane döllenmiş yarın hangileri sağlıklı belli olacakmış daha bakmamışlar kendilerinin olsa ilk günden bakarlar ankaradayım hrs hastanesinde bakılıyor hiç memnun değilim iyice umutlarımı kaybettimBen varim canim senin durumunu cok iyi anliyorum bizdede genetik problem var pgt olmadan transfer edilmiyo persembe yumurtalar toplandi 4 tane 2 si dollenmis. Bugun bolunmus yarinda guzel bölünür pgt dende normal sonuc gelirse p.tesi transfer yapılacak. Stres olmamak elde degil dua ediyorum sürekli rabbim yüzümüzü güldürsun diye
Amin canim inşallahkarya3554 canım hayırlısı ile devamını görelim inşallah Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin